Premier League
Lö 13:30
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Rotten Tomatoes Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Rottentomatoes.com stiger snabbt i graderna av välrenommerade tv- och filmrecensionssajter. Faktum är att deras mycket exakta system med aggregerade recensioner och rankningar har gjort dem till auktoritet på underhållningsrecensioner. Om du letar efter information om vad du ska titta på, leta inte längre än min recension av Rotten Tomatoes idag!

Rotten Tomatoes

rotten tomatoes app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 08.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

rottentomatoes.com

Sedan sekelskiftet har film- och tv-seriekritik crowdsourcats av allmänheten.
Sedan Wikipedia bröt ut på scenen 2001 har det gradvis flyttats bort från den topp-down-modellen för informationsdelning där majoriteten av informationen överförs från några få källor till massorna. I stället introducerade Wikipedia världen till den första och enda encyklopedin som skapades, uppdaterades och övervakades helt av medborgarvolontärer. Denna förändring har haft långtgående konsekvenser för hur vi delar och underhåller information, vilket i grunden förändrar hur vi får tillgång till och använder information.
Denna modell av ett mer peer-reviewed system för att dela information har revolutionerat nästan alla större branscher - från restaurangrecensioner (tack vare Yelp) till mer medborgarbaserade former av journalistik (a la Twitter). Film- och tv-recensioner har också revolutionerats tack vare detta genombrott. Medan auktoriteter i ämnet, som Roger och Ebert brukade dominera filmkritiken, faller den plikten idag på vanliga biobesökare och TV-konsumenter.
Det finns debatter kring huruvida detta skifte har resulterat i ett mer eller mindre korrekt sätt att bedöma film och tv. Vissa säger att det har skapat ett system för mediegranskning som bättre återspeglar massornas åsikter, i motsats till bara några experter, att det har resulterat i mindre pretentiös och ärligare kritik. Andra hävdar att detta system har resulterat i urvattning av filmkritik, vilket skapar en baser och mindre informerad konsensus.
Oavsett vilken sida av film- och TV-debatten du faller på kan det inte förnekas att webbplatser som Rotten Tomatoes, Meta Critic och IMDB helt har förändrat vår uppfattning om film- och TV-kritik. Till den grad att auktoriteten på filmer och serier nästan helt beror på ett projekts Rotten Tomatoes betyg, snarare än en enda kritikers. Expertutlåtanden i detta avseende har blivit nästan föråldrade - mer som glasyr på kakan än själva grunden.

Historia

Webbplatsen har sedan dess utvecklats till en populär källa för film- och tv-recensioner från hela världen. Det ägs för närvarande av Amazon.com, Inc. Rotten Tomatoes är en online film- och tv-recensionsaggregator som grundades 1998 av tre studenter vid University of California, Berkeley. Dess namn kommer från den historiska praxisen att publikmedlemmar kastar tomater på scenartister för att indikera deras missnöje. Webbplatsen har sedan dess vuxit till att bli en populär källa för film- och TV-recensioner från hela världen, med Amazon som äger den från och med 2019.
Rotten Tomatoes lanserades officiellt den 12 augusti 1998 av Senh Duong som ett passionsprojekt medan han var student vid UCLA. Webbplatsen innehöll endast recensioner av Jackie Chans första Hollywood-film, Rush Hour, som skulle släppas i augusti samma år. Duongs motivation för att skapa webbplatsen var att skapa ett aggregat av alla amerikanska recensioner av Chans första Hollywood-film.
Duong kodade webbplatsen på bara två veckor och hade den igång inom den angivna tidsramen. Detta gav Duong lite tid att börja inkludera filmer som inte spelade Jackie Chan i Rotten Tomatoes recensionsdatabas. Och precis så blev webbplatsen en omedelbar framgång. Under den första veckan efter lanseringen tog Rotten Tomatoes emot mellan 600 och 1 000 unika dagliga besökare.
I juni 2004 förvärvade IGN Entertainment Rotten Tomatoes. 2005 förvärvade Fox IGN, som i sin tur så småningom sålde webbplatsen till Flixster 2010. Ett år senare, 2011, förvärvade Warner Brothers Rotten Tomatoes och höll fast vid det fram till 2016, då Comcasts Fandango-avtryck äntligen köpte det. År 2016 hade Warner Brothers en minoritetsandel i Rotten Tomatoes när Comcasts Fandango-avtryck köpte den.

Design

Rotten Tomatoes tillkännagav en ny logotyp, ikoner och webbdesign i mars 2018 på South by Southwest-festivalen. Redesignen fick ett mer lättillgängligt och massmarknadsvänligt utseende, behöll de färgglada tomatstänken och de höga teckensnittsvalen men tonade ner dem något.
Webbplatsen är väl utformad och enkel att använda. Det finns en flerfaldig banner högst upp på sidan som hjälper besökare att enkelt bläddra bland trendiga och utvalda artiklar och listor. Webbplatsen har en omfattande samling meddelanden och statistik under som hjälper dig att hålla dig uppdaterad om vad som händer i film och tv.
Med några få klick kan du komma åt recensioner, videor, trailers och mer om de senaste Hollywood-utgåvorna. Vår certifieringsprocess säkerställer att endast det bästa innehållet kommer till vår webbplats, så att du kan vara säker på att du får den allra senaste informationen om vad som är hett i Hollywood.

Innehåll

Rotten Tomatoes är en kritikaggregator, inte en användargenererad recensionssida. Liksom många andra aggregatorer, som IMDb, rotten tomatoes samlar alla film- och TV-recensioner som den kan hitta och beräknar en totalpoäng. Denna poäng baseras på medelvärdena av de enskilda betyg som kritiker har gett utgåvor. Följaktligen ger det ett rimligt tillförlitligt sätt att bedöma om en film eller tv-serie är värt din tid.
Rotten Tomatoes har en stab av kunniga skribenter som lägger till kompletterande kommentarer i form av listiklar och tankesmedjor, vilket ger sajten en mer professionell, journalistisk känsla. Nyhetsavsnittet på denna webbplats är en av de största och mest uppdaterade i sitt slag.
Enligt min åsikt är en av de mest underskattade aspekterna av Rotten Tomatoes dess förmåga att erbjuda tankeväckande och väl undersökta bitar om aktuella medier såväl som retrospektiv. Dessutom, om du letar efter information om biljetter och showtider, Rotten Tomatoes är en bra webbplats att kolla in.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag nämnde just att skrivbordsupplevelsen av Rotten Tomatoes är nästan perfekt. Detta är en av de webbplatser som har lyckats packa massor av information i ett lättnavigerat, rent och mycket organiserat format. Dessutom erbjuder webbplatsens menyrad stora och strömlinjeformade rullgardinsmenyer som inte hindrar användarupplevelsen alls.
Jag har inte mycket att säga om mobilupplevelsen eftersom det inte finns någon mobilupplevelse att tala om. Som sagt, webbplatsen fungerar bra på mobila webbläsare och verkar vara lika optimerad för smartphone-webbläsare. Det finns inga signifikanta fel eller påträngande annonser, vilket är trevligt.

Prissättning och planer

Jag är glad att kunna rapportera att Rotten Tomatoes är gratis för medlemmar (eller gäster). Det finns ingen avgift för någonting på webbplatsen.

Förslag som jag har

Jag tror att det skulle vara en mycket bra idé att utveckla en app för Rotten Tomatoes. Det skulle göra användarupplevelsen mycket bekvämare, med uppdateringar och personligt innehåll tillgängligt till hands.

Slutsats

Sammantaget, när det gäller det bekvämaste sättet att få en korrekt glimt av film- och tv-recensioner och betyg, är Rotten Tomatoes vägen att gå. Dessutom, om du vill hålla dig uppdaterad om allt som händer och nytt i film- och TV-världen, behöver du sannolikt inte någon annan webbplats i dina bokmärken. Här är att hoppas att de lägger till en app till sin repertoar snart!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Rotten Tomatoes

rotten tomatoes app

Rotten Tomatoes Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Rottentomatoes.com stiger snabbt i graderna av välrenommerade tv- och filmrecensionssajter. Faktum är att deras mycket exakta system med aggregerade recensioner och rankningar har gjort dem till auktoritet på underhållningsrecensioner. Om du letar efter information om vad du ska titta på, leta inte längre än min recension av Rotten Tomatoes idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss