Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Showtime

Showtime Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Sho.com, ett av de ledande premiumstreamingnätverken i världen, ligger nära toppen av totempålen när det gäller popularitet. Dess imponerande samling av originalinnehåll, allt med offline tillgänglighet och inga reklamfilmer, gör det till ett populärt val för många människor. Även om det kanske inte är billigt, är Sho.com appar välgjorda och dess innehåll är oöverträffat av andra tjänster.

Showtime

program som showtime visar

showtime sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

sho.com

Du kanske har hört talas om Showtime, och du kanske överväger att prenumerera på det. I jämförelse är Netflix och Hulu mer populära, men det betyder inte att du ska välja den ena framför den andra bara för att de är mer populära. Det finns olika anledningar att välja en tjänst framför en annan och att bestämma om det är värt priset eller inte. Låt oss ta en titt på vad Showtime har att erbjuda så att vi kan svara på frågan - är det bra? Vad skiljer det från sina konkurrenter, och är det värt kostnaden?

Hur det började

1976 grundades företaget Showtime. Företaget har funnits inom två olika årtusenden, med få moderna streamingtjänster som kan göra det påståendet. Tillbaka på 1970-talet var det ett premium-tv-nätverk som inkluderade ett brett utbud av programmering, inklusive teaterutgivna filmer, original-TV-serier, sportevenemang och stand-up komedi. På 2000-talet lanserade företaget Showtime on Demand, främst för att konkurrera med HBO. 2010 kom de med tiderna och kom ut med Showtime Anytime - deras första iteration av deras online-streamingtjänst. Fem år senare släppte de Showtime - den fristående tjänsten som sedan dess har blivit en kraft att räkna med i premiumstreamingarenan.

Hur det fungerar

Om du har ett befintligt Showtime-konto men ingen traditionell prenumeration kan du köpa en fristående Showtime Anytime-prenumeration för $ 8 per månad. Människor är ofta förvirrade över skillnaderna mellan Showtime och Showtime Anytime. Så här är affären: om du har en traditionell prenumeration med Showtime via en deltagande TV-leverantör har du tillgång till Showtime Anytime-appen utan extra kostnad. Om du redan har ett konto med Showtime men ingen traditionell prenumeration kan du köpa en fristående Showtime Anytime-prenumeration för $ 8 per månad.

Vad ingår

Så är du nyfiken på vilka typer av innehåll Showtime erbjuder och om det kan konkurrera med några av de större namnen i branschen? Även om de inte har ett massivt bibliotek som kan jämföras med Netflix, Hulu och Prime Video, fokuserar Showtime istället på att utveckla högkvalitativ originalprogrammering. Denna filosofi resulterar i färre men kvalitetsshower. I jämförelse är deras biblioteksstorlek liten jämfört med branschjättarnas. Men genom att undvika "skräp" -programmering som finns på andra nätverk har Showtime några serier som är värda att nämna. Redo? Här är några: Skamlös Denna serie följer livet för familjemedlemmar som bor i Chicagos fattiga stadsdelar. Ray Donovan Med Steven Van Zandt i huvudrollen som en LA-baserad Hollywood-fixare berättar den här showen historien om sina kunder och hur han hjälper dem att navigera i livet i Tinseltown. Twin Peaks Skapad av David Lynch och Mark Frost och släpptes 1990, följer denna mysterieserie FBI-agenten Dale Cooper när han undersöker en ung flickas död i Twin Peaks, Washington. Dexter En seriemördare vars bedrifter tv-sänds för nöjet av brottsbekämpande tjänstemän över hela Amerika undersöker hans senaste mord - bara för att ständigt hitta sig ett steg före detektiverna Harry Morgan och Mike Anderson från Miami Metro. Vem är Amerika? Skapad av Sacha Baron Cohen (som också spelar huvudrollen) och presenterad som en undersökande journalistikshow inom ett amerikanskt tv-nätverk som följer reportern Ali G när han försöker avslöja vardagliga amerikaners hemliga liv. Skojar Jeffrey Tambor spelar huvudrollen som "Archie Bunker" - en karikatyr av en gammal skola 1950 -talets amerikanska vita pappa som tvingas hantera förändringar i sitt liv efter att hans son skiljer sig och flyttar ut - samtidigt som han försöker hålla jämna steg med sina kompisar Norm (Alan Arkin) och Jerry (Jack McBrayer). Episoder Baserat på Bill Paxtons roman om en tv-nätverkschef vars liv tar en oväntad vändning när han återvänder hem från rehab för att upptäcka att hans dotter har skrivit en hel säsongs värde av avsnitt för sin nya show utan att rådfråga honom först. Hemland Skapad av Alex Gansa och Howard Gordon efter att de lämnade Fox News efter kontroverser om dess täckning under The Bush -åren Homeland utspelar sig främst under president Obamas andra mandatperiod men har fortfarande mycket om The War on Terror
Biblioteket har ett stort urval av filmer, tv-program och böcker. Dessutom erbjuder biblioteket en mängd olika programmeringar, inklusive Below the Belt med Brendan Schaub. Om du vill bläddra i biblioteket kan du besöka det här. Du kan ladda ner allt från biblioteket för offline användning, och du behöver aldrig oroa dig för reklam som avbryter din favoritshow.
När det gäller innehåll utmärker sig Showtime i originalserien. Det erbjuder också ett litet urval av filmer och sportprogrammering (inklusive live-sportmatcher). De som förväntar sig ett centraliserat underhållningsnav som Netflix kommer att bli mycket besvikna. Showtime är ett premium-tv-nätverk som släpper innehåll som är anpassat till deras varumärkes image. Med andra ord är de kräsna.
Detta fokus på kvalitet har en nackdel. I stället för att spendera timmar på att bläddra igenom ett enormt bibliotek, med Showtime, är det du ser vad du får. Du behöver inte vada genom den digitala murken för att hitta något bra. Tillbringade fem minuter med att surfa, och du kommer mer eller mindre att se allt som finns att se. Det här är dåligt - det finns väldigt få saker som är mer frustrerande än att sitta ner för att njuta av lite stillestånd framför TV: n, bara för att bli förlamad av de oändliga möjligheterna på Netflix eller Hulu.
Om du dras till den här streamingmodellen finns det ett viktigt övervägande du vill göra: HBO är motsatt Showtime när det gäller dess minimalistiska tillvägagångssätt. Båda tjänsterna har fördelar och nackdelar, så det är värt att läsa vår [HBO Go-recension] ((länk när den publiceras) innan du fattar ett beslut.

Webbplatsens utformning

Användargränssnittet är snyggt och enkelt, vilket gör det enkelt att navigera. Showtimes målsida är enkel och snygg. Det är enkelt och rent, vilket gör det till en användarvänlig upplevelse. Klienten har mycket gemensamt med Netflix, men med mindre röran och inga irriterande förhandsgranskningar av automatisk uppspelning som lägger över målsidan. En enda rullgardinsmeny visar alla underkategorier du vill ha: serier, filmer, sport, komedi, dokumentärer etc. Användargränssnittet är snyggt och enkelt, vilket gör det enkelt att navigera.

Mobil upplevelse

Om du använder Showtime är det viktigt att veta att användare nyligen har uttryckt oro över det villkorsavtal du måste samtycka till när du laddar ner Showtime Anytime. Avtalet ger Showtime rättigheter över dina användardata som många anser är överdrivna och onödiga. Jag vet inte exakt vad Showtime gör med den informationen, men det är viktigt att du är medveten om detta.
Showtime Anytime-appen är inte särskilt bra när det gäller integration och prestanda. Detta gäller särskilt när det gäller att integrera den med en Smart TV. Processen är onödigt komplicerad, och det kan ta flera försök att göra det framgångsrikt. Även när du länkar dem kräver appen ofta att du loggar in igen, även om du är säker på att du har sparat dina uppgifter. Även om detta är ett litet besvär snarare än en uppenbar brist, är det irriterande som och bör åtgärdas ASAP.
Standard Showtime-appen för kabelabonnenter är bättre men har fortfarande några problem. Jag kikas av nedladdningshastigheterna och jag märker att mina shower buffrar oftare än de gör på, säg, Hulu. Gränssnittet är dock ganska lätt att navigera och när saker och ting går smidigt har jag inga problem.

Prime Videos styrkor

Så nu när jag har gett Showtime en kort översikt, låt oss sammanfatta dess styrkor. Jag gillar verkligen programmeringen som detta nätverk erbjuder, och även om vissa föredrar HBO, kommer jag att hålla fast vid mina vapen och sida med Showtime. Serier som Kidding, Who is America?, Shameless och Homeland är tillräckligt unika för att vinna min nick av godkännande. Kombinerat med reklamfritt, nedladdningsbart innehåll, en intuitiv webbklient och några anständiga liveprogrammeringsalternativ finns det mycket att gilla här.

Prime Videos svagheter

Trots dess popularitet finns det fortfarande en anledning till att Showtime inte är den mest populära streamingtjänsten där ute. Biblioteket är till stor del litet, och även om det kan ha några originalserier, filmer, dokumentärer och komedispecialer, är det osannolikt att de kommer att räcka för att sälja någon på tjänsten om de inte gillar Showtimes original. Dessutom, till $ 10.99 / månad är det inte billigt, vilket ytterligare avskräcker potentiella användare. Förutom dessa olägenheter med mobilapparna finns det utrymme för förbättringar i Showtimes nuvarande tillstånd.

Förslag

Uppdelningen mellan Showtime Anytime och Showtime (den fristående tjänsten) skapar svårigheter för användarna, särskilt för nya kunder. Vi förstår behovet av att skapa separata portaler för dem som är via en kabelleverantör kontra de som går direkt genom företaget, men kanske showtime kan hitta ett sätt att integrera alla sina abonnenter i en enda plattform. Som det ser ut nu måste företaget dela upp sina resurser mellan de två för saker som uppdatering och felsökning av båda apparna. Jag tror att ha en enda app att fokusera på skulle resultera i en mer experttillverkad slutprodukt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Showtime

program som showtime visar

showtime sverige

Showtime Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Sho.com, ett av de ledande premiumstreamingnätverken i världen, ligger nära toppen av totempålen när det gäller popularitet. Dess imponerande samling av originalinnehåll, allt med offline tillgänglighet och inga reklamfilmer, gör det till ett populärt val för många människor. Även om det kanske inte är billigt, är Sho.com appar välgjorda och dess innehåll är oöverträffat av andra tjänster.

Om oss     Villkor     Kontakta oss