Premier League
Lö 13:30
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

SkyBet Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

SkyBet är en populär online sportspelplattform som erbjuder ett brett utbud av spelmarknader. Den väldesignade plattformen är enkel att använda och gör det möjligt för spelare att titta på livestreaming medan de placerar spel online. SkyBet-appen är tillgänglig på mobila enheter, vilket ger spelarna möjlighet att placera satsningar när de är på språng.

Skybet

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 08.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

skybet.com

Ökningen av digitala vadslagningsplattformar har helt förändrat hur satsningar placeras. Tidigare behövde folk gå till en spelbutik för att satsa, men med den ökande efterfrågan på sådana tjänster vill alla ha en bit av kakan. Ett särskilt konglomerat som är välkänt inom onlinespelindustrin är SkyBet. SkyBet fokuserar främst på sportspel för mobila och stationära användare och är en av de största vadslagningsplattformarna i Storbritannien.
Företaget har en licens från UK Gambling Commission och en certifiering från Alderney Gambling Control Commission, vilket gör det möjligt att tillhandahålla service till spelare från hela världen. Även om Skys sporttäckning är mycket berömd, råder det ingen tvekan om att dess vadslagningstjänst skulle återspegla detta. Det är dock inte bara begränsat till fotboll, och erbjuder också andra spel som bingo, kasino och poker för att nämna några.

Vad är SkyBet?

Det är också känt för sitt lojalitetspoängsystem. SkyBet är ett brittiskt baserat kanadensiskt spelföretag med huvudkontor i Leeds. SkyBet finns i hela Storbritannien och erbjuder konkurrenskraftiga odds på sportevenemang från hela världen. Det är också känt för sitt lojalitetspoängsystem.

Historia

SkyBet ägdes och drevs ursprungligen av Sports Internet Group. Senare, i juli 2000, förvärvades gruppen av BskyB som redan ägde ett antal spelbolag, såsom Planet Football och Opta. År 2002 gick Surrey Sports - en del av bookmaking-familjen - samman med SkyBet.
Sammanslagningen mellan Bwin och Coral visade sig vara fruktbar. Detta ledde till bildandet av SkyBet-plattformen vi känner idag, som köptes av CVC Capital Partners 2015. De ursprungliga ägarna - Bwin och Coral - behöll en andel på 20% av företaget, vilket var värt 800 miljoner pund vid den tiden.

Är livestreaming tillgänglig på SkyBet?

Ja, vi erbjuder omfattande sportbevakning bland alla spelbolag i Storbritannien. Livestreaming på vår webbplats är enkelt tack vare ett fantastiskt användargränssnitt. Navigera dig bara till de sporter du vill titta på, till exempel fotboll - detta gör att du kan satsa och titta på, och så genom att satsa ett minimalt belopp kan du livestreama evenemanget.
Om du vill satsa på levande hästkapplöpning måste du först göra en betalning på minst 1 £. Detta är standardavgiften som följs av de flesta spelbolag. Du kommer dock inte att kunna satsa på vissa sporter, till exempel greyhound racing, som inte erbjuds i nätverket. Du kommer bara att kunna hitta de sporter som finns tillgängliga på William Hill eller vadslagningsnätverk som har fått en licens för att sända vinthundsracing. Förutom fotboll och hästkapplöpning kan du också njuta av MLS och olika fotbollsligor från hela världen.

Varför ska du strömma på SkyBet?

SkyBet är en av de bästa bookmakarna när det gäller sporttäckning. De har anslutningar till Sky Sports, så du får bästa möjliga täckning utan några problem. Det finns över två dussin sporter och spel att välja mellan, liksom fotboll och hästkapplöpning.

Högre odds

SkyBet är ett mycket konkurrenskraftigt företag och erbjuder de bästa oddsen i sportspelsbranschen. Du hittar höga odds på hemsidan och de erbjuder utmärkta marknadspriser som är väldigt svåra att tacka nej till som spelare. Utmärkta ackumulatorodds är en av de viktigaste anledningarna till att majoriteten av sportspelarna älskar SkyBet.

Välkomst- och lojalitetsbonus

SkyBet är bland de många sport bookmakers som erbjuder gratis välkomstspel till sina kunder. När du går med i nätverket får du gratisspel som ökar din chans att vinna något. Du får en bonus på ? 100 kr gratis satsning? och du behöver inte sätta in något tillgängligt belopp. Detta visar att Trust SkyBet har i sina egna tjänster. Lojala kunder får ett gratis spel värt 5 £ när de satsar mer än 25 £ varje vecka. Det finns många bra kampanjer då och då som du kan använda.

In-Play/Live Bet

Nästan alla de stora bookmakers erbjuder in-play betting som lockar mycket uppmärksamhet. Skys fall är dock annorlunda eftersom det har sändningsförmåga att erbjuda en omfattande täckning till sin publik. Glöm fotboll, tennis, basket och ishockey - du kan till och med satsa på eSports mästerskap och Pro Leagues med Sky.

Insättning & Uttag

Med SkyBet kan du sätta in pengar via banköverföring, autogiro eller med kredit- eller betalkort. Att ta ut vinster är enkelt med SkyBet. Du kan satsa på alla sportevenemang och ta ut dina vinster nästan omedelbart. Sätt in pengar via banköverföring, autogiro eller kredit- eller betalkort är de tre huvudsakliga sätten att göra detta.
-För att använda ett kreditkort måste du sätta in minst 5 £. Vissa kreditkortsföretag kan ta ut extra avgifter.
En PayPal eller eWallet som kräver en minsta insättning på £ 10 är tillgänglig.
som andra accepterade metoder. Pengarna kan sättas in via Apple Pay samt andra accepterade metoder.

Design

Jag har alltid varit ett stort av Skys digitala närvaro. Dess fantastiska designmetod är utbredd även på sin vadslagningswebbplats - SkyBet. En super ren layout med fantastiska funktioner som gör satsningsprocessen ganska sömlös. Blandningen av blå och vita färger är lätt för ögat och även om de är ljusa orsakar de inte belastning på dina ögon. Kontrast blandas väl och varje element är väl placerat på webbplatsen.
Du kan också se alla avsnitt genom att klicka på motsvarande flik högst upp. Istället för att fortsätta att variera designen vill jag hålla mig till det övergripande flödet och känslan. Webbplatsen har främst tre avsnitt: en vänster kolumn med kategorier, en hemsida som har kampanjer, satsningar, regler och till och med hjälpinformation om du behöver det och en fliksektion högst upp som visar alla dessa kategorier.
Du kan hitta de mest populära sporterna i nätverket och den omfattande listan över sporter som är bekvämt placerade i alfabetisk ordning på samma sida. Den andra delen av sidan innehåller in-plays och utvalda sporter som du aldrig har sett förut. Här kan du kolla in de kommande armaturerna, uppdateringarna och marknaderna som finns tillgängliga.
Förutom att satsa på spel som poker, blackjack och roulette kan du till och med prova att satsa på virtuella sporter eller roulette. Om du vill se några befintliga kampanjer eller erbjudanden hittar du dem direkt i mitten. Du kan också kontrollera din spelkupong, som ligger till höger (Ett vanligt sätt för uppdateringar). Med det här avsnittet kan du också lista dina satsningar, ackumulatorer och välja kommande matcher.
Jag observerar att SkyBet har ett enkelt tillvägagångssätt som gör det ganska bekvämt för användarna. De flesta spelmärken överdriver antingen allt eller uppmärksammar inte alls. SkyBet, å andra sidan, verkar hitta rätt mix - även för första gången besökare. Oavsett din erfarenhetsnivå har du inte svårt att navigera på webbplatsen.

Innehåll

SkyBet är en sportspelskanal som erbjuder olika sporter och evenemang kopplade till dem. Du kan välja mellan över 35 sporter och evenemang, som äger rum varje dag.
Om du vill satsa på mindre populära marknader kan du välja kategorier som triathlon, segling och e-sport. Du kan också satsa på filmer och politik.

Stationär / mobil upplevelse

SkyBet har gjort det bekvämt för användare att satsa på språng. Således, även när de reser, kan användare få ut det mesta av SkyBet-appen för Android eller iOS. Välkomstbonusen är ganska frestande och är ett perfekt sätt att starta din satsningsresa. Jag laddade ner appen på min iPhone XR och har hittills inte mött någon besvikelse förutom att förlora satsningar, uppenbarligen! Strömmar är felfria och appen gör verkligen vadslagning enkelt.
Förutom appen har jag också provat den mobila webbläsaren och upplevelsen var lika tillfredsställande. Att surfa runt på webbplatsen var snabbt och enkelt. Jag kunde komma åt alla alternativ som var tillgängliga på skrivbordet. således är lyhörd design ganska bekväm för användare som vill ha en mobilupplevelse.

Planer och prissättning

När det gäller planer och priser, om du vill titta på liveströmmar, måste du sätta in en viss summa pengar. Så du kan inte titta på innehåll gratis utan att satsa.

Förslag jag har för SkyBet

Jag skulle verkligen älska att SkyBet skulle bli globalt. Den har alla ingredienser som krävs för att göra den till ett av de bästa spelbolagen över hela världen. Även om det verkar långsökt, är en viss sak inte - integrera uttagsalternativ via Neteller eller Skrill.

Slutsats

Om du befinner dig i Storbritannien är det troligt att du satsar på fotbollsmatcher med SkyBet. Om du ännu inte har provat denna vadslagningswebbplats, skulle jag uppmana dig att göra det eftersom det erbjuder en omfattande spelupplevelse.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Skybet

SkyBet Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

SkyBet är en populär online sportspelplattform som erbjuder ett brett utbud av spelmarknader. Den väldesignade plattformen är enkel att använda och gör det möjligt för spelare att titta på livestreaming medan de placerar spel online. SkyBet-appen är tillgänglig på mobila enheter, vilket ger spelarna möjlighet att placera satsningar när de är på språng.

Om oss     Villkor     Kontakta oss