Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

SportLemon Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Sportlemons.com är en föråldrad sportinnehållskatalog som inte erbjuder några länkar till faktiska sportevenemang. Fixturlistan uppdateras regelbundet, men det finns ingen information på webbplatsen. Så du kan inte titta på en match på den här plattformen eller via länken som den erbjuder. Dessutom, när du försöker komma åt strömmarna via länken, fortsätter den bara att omdirigera dig till spel, dejting eller en spelwebbplats.

Sportlemon

sportlemon

sportlemon free

sportlemon futbol gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

sportlemons.com

Vi granskar Sportlemon, en gratis webbplats för streaming av sport. Även om användargränssnittet inte är upp till par, är kvaliteten på länkarna bra. Sportlemon erbjuder dock inget substantiellt när det gäller innehållet.

Vad är Sportlemon?

Sportlemon (tidigare en av de mest utbredda sportströmmingssajterna) som används för att ge omfattande sporttäckning. Nuvarande Sportlemon har dock inte samma layout eller funktioner som tidigare och omdirigerar användare till andra webbplatser istället.
Således har jag ingen anledning att rekommendera att du använder den här webbplatsen för streaming; men med tro på utvecklarnas förmågor, här är några anledningar till varför du kanske eller kanske inte strömmar Sportlemon.

Varför ska du streama på Sportlemon?

På grund av sitt ansedda namn inom sportströmningsindustrin har Sportlemon en kultföljd som kan ackrediteras till sitt arv. Du hittar dussintals trådar som diskuterar denna streamingjättes glansdagar, tillsammans med dess arv. Förutom att tillhandahålla en mängd olika innehåll till sin publik gjorde Sportlemon ett utmärkt jobb med att vara problemfri när det gäller att titta på sporter som fotboll, basket, baseboll och amerikansk fotboll.

Gratis streaming

På Sportlemon anser vi att det är viktigt för våra användare att ha tillgång till premiumstreamingtjänster och kabel-/satellit-tv, samt möjligheten att titta på innehåll utan att behöva skapa ett konto eller betala för medlemskap. Med detta i åtanke kan allt innehåll som finns på vår webbplats strömmas gratis, utan andra krav än en webbläsare.

Anständigt användargränssnitt

Det är intressant att notera att många andra gratis strömmande webbplatser har antagit den layout som först introducerades på Sportlemon. Till exempel använder fromHOT's en design och layout som mycket liknar Sportlemon. Anledningen till att nya utvecklare gillar det är att det är mycket intuitivt; det ser enkelt ut och gör att innehållet kan placeras på ett tilltalande sätt.
Efter att ha beskrivit några av de goda egenskaperna från det förflutna vill jag dela med mig av några punkter om varför du inte ska streama på Sportlemon längre.

Varför ska du inte streama på Sportlemon?

En extremt arg användare på en populär forumtråd skrev: "Vad är det för fel på Sportlemon? Jag omdirigeras ständigt till dejtingappar i min Play Butik. Det finns ständiga popup-fönster och det finns lite eller inget faktiskt strömmande innehåll på webbplatsen. Snälla hjälp innan jag missar ett stort sportevenemang!?" Många forumanvändare uttryckte liknande känslor i olika forum.

Inget strömmande innehåll

Jag har erfarenhet av Sportlemon. En gång var det en populär streamingwebbplats för alla. Så är dock inte längre fallet. När du besöker webbplatsen hittar du alla uppdaterade fixturer, men när du klickar på dem kan du omdirigeras till en dejtingsajt eller i mitt fall en bettingwebbplats. Du kan inte titta på något innehåll eftersom det inte finns någon inre streamingsida. Således, om du klickar på något alternativ på hemsidan, kommer du att omdirigeras till en ny webbplats från tredje part.

Farligt för nya användare

Vissa människor som inte är vana vid gratis streaming kan sluta förlora mycket pengar på den här webbplatsen. Det har allt att göra med adware, skadlig kod och popup-fönster på denna webbplats. Till exempel fick jag nyligen ett e-postmeddelande från en användare som delade att han lockades att uppgradera sin Flash-spelare för $ 18 eftersom den var föråldrad. Nu kan erfarna streamers skratta åt detta men föreställ dig en ny streamer, vars första upplevelse visade sig vara skräppost. Den nyastreamern skulle inte längre lita på någon gratis streamingwebbplats, igen!

Hur får man tillgång till Sportlemon?

Jag rekommenderar inte att du kontrollerar den här webbplatsen, men om du vill prova, se bara till att din VPN och Adblocker är påslagna.

Design

Oavsett all bashing måste jag ge kredit där kredit förfaller. Sportlemon när det gäller design har varit en pionjär. Användningen av kontrasterande blå färger - Air Force Blue och Powder Blue som vi ser idag introducerades först på denna webbplats. Den alternativa vita bakgrunden i armaturer tillsammans med effektiv användning av symboler för att indikera sport introducerades för 7-8 år sedan.

Rubrik

I huvudrubrikområdet för Sportlemon hittar du 10 huvudkategorier - Hem, Fotboll, Hockey, Tennis, Basket, Baseball, Amerikansk fotboll, Boxning, MotoGP och Annat. Rubriken har en puderblå bakgrund med en svart övertoning som hjälper den vita texten att sticka ut.

Hjälte avsnitt

Jag uppskattar att hjältesektionen på denna webbplats saknar påträngande annonsbanners. Vid första anblicken kommer du att inse att denna webbplats är legitim. Listan över pågående matcher och kommande ger bekräftelse på att webbplatsen övervakas. Men när du försöker klicka på en fixtur inser du att det inte finns något innehåll bakom det.

Kropp

Denna webbplats kroppsavsnitt är ofullständigt och ger inte mycket mening.

Sidfot

Sidfotsdelen av webbplatsen har sekretess- och DMCA-alternativ som är bättre än vad vi såg på frånHOT.s. Det finns dock inga utmärkta navigeringsalternativ som är ganska avstängningsfria.

Inre sidor

Det finns inga inre sidor på Sportlemon. Webbplatsen omdirigerar dig till en tredje parts webbplats. Jag är inte säker på om detta ens kan betraktas som en sportkatalog.

Innehåll

Det finns fixturer relaterade till många sporter, men det finns inga strömmande länkar som fungerar.

Stationär / mobil upplevelse

Jag surfade på webbplatsen på min HP 15-bärbara dator och brydde mig inte ens om att kontrollera den på min mobiltelefon. Jag ville titta på en EPL-match nyligen och så ställde jag in Spotlemon bara för att upptäcka att förutom omdirigeringar finns det inget mycket på den här webbplatsen. Således, utan att slösa bort någon tid, såg jag Watford vs Liverpool-matchen på Stream2Watch. Min senaste erfarenhet på denna webbplats var ganska kortlivad.

Förslag jag har för Sportlemon

Jag skulle gärna se webbplatsen återställd till sin tidigare ära. Det var en fantastisk webbplats tidigare där jag har sett många fotbolls- och tennismatcher. Jag skulle vilja att utvecklarna gör detta passiva projekt till ett aktivt projekt genom att lägga till kvalitetslänkar som faktiskt kan låta tittarna titta på innehåll.

Slutsats

Sportlemon är inte längre en blomstrande webbplats och jag skulle inte rekommendera att kolla in den. Men om streaminggudarna lyssnar kan de fixa alla problem med webbplatsen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Sportlemon

sportlemon

sportlemon free

sportlemon futbol gratis

SportLemon Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Sportlemons.com är en föråldrad sportinnehållskatalog som inte erbjuder några länkar till faktiska sportevenemang. Fixturlistan uppdateras regelbundet, men det finns ingen information på webbplatsen. Så du kan inte titta på en match på den här plattformen eller via länken som den erbjuder. Dessutom, när du försöker komma åt strömmarna via länken, fortsätter den bara att omdirigera dig till spel, dejting eller en spelwebbplats.

Om oss     Villkor     Kontakta oss