Premier League
Lö 13:30
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Stan Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Stan TV-appen är ett måste för australiensiska invånare. Om du bor i Australien och har problem med att välja mellan Netflix och Stan, kolla in min recension av Stan TV-appen för att se hur Stan fungerar på mobila enheter, särskilt om du är ett stort av att strömma dina favoritprogram och filmer på språng. Har Stan vad som krävs för att bli en stor konkurrent till Netflix? Läs min recension av Stan-appen idag för att ta reda på det!

Stan

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 08.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

stan.com.au

Det kan vara svårt att avgöra vilken streamingtjänst som passar dig, eftersom det finns ett antal högkvalitativa alternativ tillgängliga. Vilken passar bäst för dina behov? Det är viktigt att komma ihåg att inte alla tjänster måste vara dyra, och det finns alternativ tillgängliga som är mycket prisvärda.
Det är därför det är viktigt att ta reda på vilka premiumstreamingsappar som är bäst innan du väljer en att använda. För att göra detta är det nödvändigt att förstå hur man identifierar vilka som är bra och vilka som inte är värda din tid och utrymme. Hur kan man då snabbt och enkelt identifiera en fantastisk premiumstreamingapp från den ständigt växande högen av streamingappar som finns i appbutiken?
Det första jag tittar på när jag väger en premiumstreamingapp är dess innehåll. Som det är fallet i alla saker är innehåll nyckeln. När allt kommer omkring, vad bra är en streamingapp om den inte har massor av fantastiska program och filmer för dig att välja mellan? Har jag rätt? Om all den appen som erbjöds var undermåliga program som ingen någonsin har hört talas om tidigare, skulle ingen bry sig om att ladda ner den.
Det är upp till individen att bestämma vilken typ av streamingtjänst de vill ha. Vissa människor föredrar prisbelönta eller nominerade, kritikerrosade serier och filmer medan andra kanske bara vill ha en streamingtjänst som erbjuder innehåll som de är intresserade av. Det finns många premiumstreamingsappar där ute som faller i en av dessa två kategorier så det är viktigt för individen att bestämma vad de vill ha innan de fattar ett beslut.
Om du letar efter en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av innehåll kan Stan TV vara perfekt för dig. Denna tjänst är tillgänglig i Australien och många av de kontrakt som Stan TV har säkrat är ganska imponerande. Till exempel har de rättigheter till innehåll från några av de mest kända film- och tv-studiorna.
Men alla som är bekanta med strömmande appar vet att dessa appar erbjuder bra design, massor av användbara funktioner och ett rimligt pris. Så utan vidare, låt oss dyka in och ta en titt på Stan TV och se om det är värt din tid och pengar.

Historia

Det kan vara bäst att diskutera Stan's historia genom dess innehållsförvärv. I januari 2015 släppte Stan TV och sammanföll med premiären av Better Call Saul. Showen fick också exklusiva rättigheter till Breaking Bad som bara hade sänts på Foxtel i Australien innan dess. Dessutom erbjöd Stan från början användarna Transparent och Mozart in the Jungle.
Stan säkrade partnerskap med Sony, ABC, SBS, Viacom, MGM, BBC Worldwide, Showtime, CBS, Village Roadshow och Warner Bros. från början. Denna framgång var oundviklig för Stan.
Den 15 december 2014 tecknade Stan TV ett avtal med ABC Commercial. Detta avtal inkluderade hundratals timmar arkiverat australiskt ABC-innehåll, inklusive den populära serien Summer Heights High, Janet King, Ja?mie: Private School Girl, Jack Irish, Upper Middle Bogan, Bob the Builder, The Moodys och Angelina Ballerina.
Den 17 december 2014 tecknade Stan icke-exklusiva avtal med Viacom för att presentera program från MTV, Comedy Central och Nickelodeon. Detta gav Stan rättigheterna att erbjuda shower som SpongeBob SquarePants, iCarly, Teen Mom, South Park, Tosh.0, My Super Sweet Sixteen, Teenage Mutant Ninja Turtles och Reno 911.
Stan slutade inte växa 2014 heller. Under de följande åren skulle Stan förvärva innehåll från olika källor. I ett krig om innehållsdelning med Netflix säger något mig att Stan bara kommer igång när det gäller att skaffa det bästa tillgängliga innehållet.

Design

Jag gillar verkligen hur Stan ser ut. Den har ett snyggt och professionellt utseende. Med ett uppfriskande tema som till stor del är blått och svart är det trevligt att se ett stänk av färg på en premiumstreamingapp, eftersom majoriteten av dem tenderar att använda mörka teman, tunga på svart och grått.
Jag är ett stort av appens layout. Istället för att dela upp den i ett gäng sektioner högst upp eller längst ner i appen har Stan valt ett snyggare och mindre distraherande sätt att separera innehållet. Med en enkel rullgardinsmeny för hamburgare högst upp klickar du bara på menyn för att växla till en ny kategori (program, filmer etc.). När du inte använder menyn försvinner den, vilket möjliggör en fylligare upplevelse av appen när du bläddrar och utforskar innehåll.
Med det sagt är appen inte riktigt så pålitlig som den verkar. Det kraschar ofta och du kan inte minimera videor så att du kan fortsätta titta på innehåll medan du gör andra saker på din telefon (svara på sms, meddelanden etc.). Dessutom är svepningen mellan showfunktionen inte alls så smidig eller naturlig som den kan vara. Det är lätt att glömma ibland att appdesign handlar om mer än bara utseende. Funktionaliteten är ännu viktigare och tyvärr är Stan inte den bäst fungerande streamingappen som finns.

Innehåll

Som jag redan har beskrivit är Stan en av de bästa premiumstreamingapparna för kvantiteten och kvaliteten på innehållet. Du kan inte argumentera med de program och filmer som Stan har att erbjuda. Den har gott om fanfavoriter, kultklassiker och hitprogram och filmer att titta på. Dessutom erbjuder Stan, som Netflix och Hulu, några av sina egna originalprogrammeringar. Originalprogram som No Activity, Plonk, Wolf Creek, Romper Stomper, Bloom, The Other Guy, The Gloaming och The Commons hjälper till att skilja Stan från konkurrenterna.
Om kvalitetsinnehåll är ditt största bekymmer kommer du inte att kunna gå fel med Stan.

Prissättning och planer

Vad du betalar för Stan beror på streamingkvaliteten, antalet samtidiga strömmar och antalet offline-nedladdningsenheter du vill ha. Här är en snabb uppdelning av de olika planerna som Stan TV erbjuder:
Stan erbjuder tre prenumerationsplaner för sina strömmande enheter: Standard, Premium och Ultra. Standardplanen erbjuder HD-streaming och en samtidig ström, medan Premium-planen erbjuder 4K-streaming och fyra samtidiga strömmar. Ultra-planen erbjuder bästa möjliga streamingupplevelse med fem samtidiga strömmar och inga annonser.
Så sammanfattningsvis, om du vill få ut det mesta av Stan TV-appen måste du betala ett ganska öre.

Förslag som jag har för Stan TV App

Om Stan verkligen vill bli en stor konkurrent för Netflix måste de erbjuda mer för sin grundläggande prenumerationsnivå på $ 10 / månad. Standardupplösningen är bra, men jag tror att minst två skulle ge Stand mer konkurrensfördelar i utrymmet. De måste också äntligen fixa alla dessa irriterande buggar och kraschproblem i appen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Stan

Stan Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Stan TV-appen är ett måste för australiensiska invånare. Om du bor i Australien och har problem med att välja mellan Netflix och Stan, kolla in min recension av Stan TV-appen för att se hur Stan fungerar på mobila enheter, särskilt om du är ett stort av att strömma dina favoritprogram och filmer på språng. Har Stan vad som krävs för att bli en stor konkurrent till Netflix? Läs min recension av Stan-appen idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss