Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

STARZ Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

COM:s tillväxt. Starz.com har fått mindre uppmärksamhet än andra premiumstreamingtjänster men det kan vara undervärderat. Det erbjuder en billig månadsprenumeration, en stark samling klassiska filmer och nya, originella serier och ett trevligt användargränssnitt utan krusiduller. Av dessa skäl är det inte svårt att föreställa sig HBO och Showtime titta över axlarna med en blick av oro på STARZ. COM:s tillväxt.

Starz

starz sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

starz.com

Det kommer en tid i varje människas liv då hon måste göra ett till synes omöjligt val. Detta speciella beslut kommer att krusa utåt, informera hans framtid, fylla timmar av hans fritid, få honom att skratta och ibland gråta. Detta beslut kommer att förändra hur han förstår sig själv och den värld han lever i.
Jag diskuterar beslutet om vilken streamingtjänst jag ska förbinda mig till. Som du inte gissade är detta beslut svårt. Det finns många bra streamingtjänster där ute, var och en med sina egna styrkor och svagheter. Innan jag fattar mitt beslut har jag övervägt alla dessa faktorer.
Det finns många viktigare saker att oroa sig för i livet. Men eftersom den genomsnittliga amerikanska vuxna tittar på cirka 5 timmars TV-orienterade medier per dag är det uppenbart att den streamingtjänst du slutligen väljer kommer att ha stor inverkan på ditt liv. Eftersom varje tjänst har sin egen unika samling av program och filmer, genom att välja en viss leverantör, väljer du verkligen de berättelser och karaktärer som finns i det nätverket. Och i dagens guldålder för tv kan det vara ganska svårt att göra det valet.
Efter att ha utforskat styrkorna och svagheterna i STARZ: s premiumstreamingplattform har jag kommit till en slutsats om dess bra, dåliga och mellanstående egenskaper. Det finns många plattformar som erbjuder liknande tjänster till en lägre kostnad, så är STARZ verkligen värt kostnaden? När allt är sagt och gjort tror jag att det är det.

Hur det började

Detta ledde till att HBO, tillsammans med andra premiumnätverk som STARZ, kunde ta ut en ökad avgift för sitt innehåll. Sedan STARZ började tillhandahålla digital kabeltjänst i början av 2000-talet har den sett sin tittarbas och tittarantal öka. Plattformen blev ett mer lönsamt företag från och med 2007 när det började debitera leverantörer för sitt innehåll och började göra en blygsam vinst. I början av digital kabel var denna typ av programmering inte lätt tillgänglig. Men när branschen växte och fler leverantörer erbjöd denna tjänst placerades premier på dessa premiumkanaler som STARZ.
STARZ, som märkte trenden i leverantörer som öppnar fler kanaler och deras önskan om ny programmering, bestämde sig för att göra ett drag. De var ett attraktivt val eftersom de hade gott om programmering att erbjuda.
I mitten av 2010-talet förvärvades nätverket av Lionsgate, ett massivt amerikanskt underhållningsföretag. Ungefär samtidigt lanserade STARZ en ny app för att följa med sin prenumerationsstreamingtjänst. Sedan dess har den behållit sin position som en direkt konkurrent till nätverk som HBO och Showtime.

Hur det fungerar

Kunder kan välja mellan att prenumerera direkt via STARZ eller att få en prenumeration via [Amazons Prime Video] (länk till vår Prime Video-recension). Båda portalerna erbjuder samma innehåll, vilket inkluderar STARZ: s nuvarande och bakre katalog över programmering, samt TV-serier och filmer som för närvarande sänds på Encore. Oavsett om du prenumererar via Prime Video eller direkt med STARZ, kommer medlemskapet att kosta dig $ 8.99 / månad. Detta är billigare än både Showtime ($ 10.99 / månad) och HBO ($ 14.99 / månad), beroende på årstid. Ibland erbjuder STARZ kortsiktiga gratis försök så att du kan prova tjänsten innan du ponerar upp den första månadens betalning.
När du har slutfört ditt avtal får du tillgång till STARZ:s bibliotek. För att komma åt den har du några alternativ. Du kan titta på den på en stationär eller mobil via STARZ: s webbklient, eller så kan du ladda ner appen och titta på den på streamingenheter som Stöds som Roku eller Chromecast. Det är också värt att nämna att vissa människor där ute kanske redan har tillgång till STARZ via sitt kabelpaket. Om du är en av dessa personer bör du veta att du också kan använda appen eller webbklienten när du vill.

Vad ingår

Nu sätter vi igång. Den viktigaste faktorn i denna ekvation är vad STARZ är värd för. Du vill veta, enkelt uttryckt, vad de har och om det räcker för att locka dig in. Så låt oss ta en titt.
STARZ affärsmodell är att fokusera på högkvalitativt innehåll. Några av filmerna på plattformen är exklusiva för nätverket, så det är något att tänka på. STARZ har också ett ganska imponerande utbud av blockbusters - särskilt klassiker - vid varje given tidpunkt. Till exempel konkurrerar de till och med med Netflix och Hulu i detta avseende. Här kan du bläddra bland vilka filmer som för närvarande är tillgängliga, men för att ge dig en idé: - Kasino - Den store Lebowski - Kalla mig vid ditt namn - Tillbaka till framtiden - Min kusin Vinny - Fargo - Reservoarhundar - Flickan med draken tatuering - Truman Show
Listan över innehåll som dessa biografer fokuserar på är omfattande, allt från 1990-talets nostalgifilmer till samtida filmer. De kanske dock inte är lika väl lämpade för att producera innehåll i den nuvarande eran.
STARZ saknar stora namnserier jämfört med HBO. Men deras serier är inte dåliga; tvärtom är många av dem mindre kända pärlor. Jag tycker att denna beskrivning på ett lämpligt sätt gäller för program som American Gods, en anpassning av neil Gaimans namneroman, liksom Ash vs. Evil Dead, som har en kultliknande följd som stöder den.
Andra populära serier inkluderar samlingarna Counterpart, Black Sails och Spartacus. Här kan du bläddra i hela samlingen.

Webbplatsens utformning

När du loggar in på STARZ via webbklienten ser du först en stor banderoll som visar utvalt innehåll. Denna banner tar upp mycket av skärmen, och förutom att den är lite irriterande är det opraktiskt, eftersom du måste klicka en efter en genom varje titel för att bläddra igenom den presenterade katalogen. Så vad jag gör, och vad jag föreställer mig att de flesta gör, är att jag hoppar rakt förbi den högljudda banderollen. Under den hittar du en rutnätsorienterad skärm som du lättare kan växla igenom. Varje rad kategoriseras annorlunda, där den första sorteras efter vad som är populärt, och nästa originalserie endast på STARZ?, etc. Ganska vanliga grejer.
Om du letar efter något specifikt är sökfältet lättillgängligt högst upp på sidan. Du kan också gå direkt till portalen "Serie" eller "Filmer" genom att klicka på en direktlänk högst upp på målsidan.

Mobil upplevelse

Om du planerar att använda din telefon för att strömma mycket av ditt innehåll är STARZ: s mobilapp definitivt en att tänka på. Många användare har funnit att det är en av de enklaste och mest funktionella apparna som finns tillgängliga, med standardfunktioner som Chromecast-anslutning, nedladdningsbart innehåll och livestreamingstöd. Användargränssnittet är snyggt och enkelt att använda, vilket gör navigering till en lek.
En potentiellt inte så positiv sak att notera om appen som många användare har klagat på är att det kan vara svårt att aktivera eller avbryta ditt abonnemang via mobilklienten. Oavsett anledning är detta en vanlig fråga. Du kan föreställa dig hur arg vissa människor är på att behöva betala för en extra månad av en tjänst som de förgäves försökte avbryta. Även om det här problemet är relativt ovanligt, finns det fortfarande, så varnas.

Prime Videos styrkor

Nu när vi har en allmän uppfattning om vad STARZ handlar om, låt oss ringa tillbaka och kommentera dess starka sidor. Först och främst är det billigt. Det är nästan hälften av priset på HBO, och det är 20% billigare än Showtime. Dessutom kan du betala månad för månad, säga upp din prenumeration och prenumerera igen när du vill. Detta är väldigt bekvämt.
Innehållet som erbjuds av STARZ innehåller ett stort antal klassiska filmer från 1970-talet till 1990-talet. Originalserier producerade av STARZ är inte alltid välkända, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak. Jag tycker att serier som Ash vs. Evil Dead och American Gods är väldigt roliga, och några av de andra serierna är också bra. Den STARZ-exklusiva kollektionen är särskilt imponerande.

Prime Videos svagheter

Även om STARZ har sina brister, erbjuder den fortfarande bra programmering. En nackdel är att kanalens urval av samtida filmer inte är bra. Fans av äldre filmer kommer dock att uppskatta programmeringen som finns tillgänglig på STARZ. Dessutom finns det få stora namnserier i nätverket, men det kan vara bra för vissa människor beroende på deras preferenser.
Många användare har ett grepp om hur svårt det är att hantera ett abonnemang på mobilklienten, även om detta kan (och borde) patchas upp snabbt. Jag föreställer mig, så vi får se hur det spelar ut.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Starz

starz sverige

STARZ Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

COM:s tillväxt. Starz.com har fått mindre uppmärksamhet än andra premiumstreamingtjänster men det kan vara undervärderat. Det erbjuder en billig månadsprenumeration, en stark samling klassiska filmer och nya, originella serier och ett trevligt användargränssnitt utan krusiduller. Av dessa skäl är det inte svårt att föreställa sig HBO och Showtime titta över axlarna med en blick av oro på STARZ. COM:s tillväxt.

Om oss     Villkor     Kontakta oss