Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Subscene Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Tusentals och åter tusentals undertextsfiler finns tillgängliga på Sub Scene. Om du nyligen har laddat ner en film eller ett TV-program, och tyvärr inte kom med ett eget undertextspår, oroa dig inte! På Sub Scene kan du hitta undertexter på så många språk som möjligt för så många filmer och program som du kanske vill. Oavsett om du är hörselskadad eller inte är Sub Scene en utmärkt resurs för att komma åt undertexter på ditt språk. Läs min recension idag för att lära dig mer!

Subscene

subscene

sub scene

subscene stremio

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

subscene.com

Undertexter är en livräddare för personer som är döva eller hörselskadade. Tack vare undertexter kan alla som är döva eller hörselskadade njuta av varje film och TV-program på samma sätt som någon som kan höra. Oavsett om du använder dold textning som medföljer live-tv. de förskrivna undertexterna som är förinstallerade på Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, etc .; eller om du laddar ner undertexter för dina favoritfilmer och -program, har det aldrig funnits en mer tillgänglig tid i TV- eller filmhistorien före idag.
Det är naturligtvis när undertexterna är korrekta. Jag vet inte om dig, men jag har personligen sett många undertextsskript som är långt ifrån vad som sägs. Visst, det finns gott om mindre fel att oroa sig för, till exempel fel stavning av ord, felaktig användning av homonymer eller irriterande grammatiska fel (kanske dessa inte stör dig så mycket som de kommer under min hud). Men ibland får undertexterna bara saker och ting helt felaktiga.
Gång på gång har jag sett en film med undertexter på och hört skådespelaren säga något bara för att läsa undertextstexten nedan ger en helt annan känsla. Dåligt utförda undertexter är en sak om du kan höra dem, men de är helt oacceptabla för någon som är hörselskadad. Det är inte rättvist alls för hörande och icke-hörande människor att behöva titta på vad som i huvudsak är två olika filmer!
Det är därför, för hörselskadade, en solid undertextssida kan vara allt. Kanske visste du inte innan idag att undertextssidor ens fanns? ja, förbered dig på att få din film- och TV-tittarupplevelse förbättrad exponentiellt. Det finns gott om webbplatser där ute som är dedikerade till att ge bästa möjliga undertexter.
Undertexter kan vara till hjälp för hörselskadade eller icke-hörande tittare, eftersom de kan ge förtydligande för svårförståelig dialog eller okända accenter.
Som en ivrig läsare gillar jag att lämna undertexterna 99% av tiden när jag tittar på en film eller ett TV-program. De kan inte bara hjälpa till att klargöra vad skådespelare säger, utan det kan också vara roligt att läsa med ibland. Du skulle också bli förvånad, några av beskrivningarna (särskilt av musiken och andra icke-dialogljud) kan vara särskilt humoristiska.
Vissa streamingtjänster tillhandahåller inte automatisk laddning av undertexter, så en webbplats som Subtitles.org kan vara till hjälp för att tillhandahålla dem.
Det finns flera situationer där du kan behöva en undertextsfil. Om du till exempel laddade ner en film eller ett TV-programavsnitt och undertextsfilen för den är på fel språk, använd en ny på ditt föredragna språk för att lösa problemet.
Om du laddade ner en film och den inte levereras med en undertextsfil kan du använda en mediaspelare för att lägga till en undertext. VLC är gratis och kan användas för att lägga till undertexter för de flesta filer.
Så vi vet nu varför och hur man skapar en undertextwebbplats; det är dags att utforska en av de många webbplatser som tillhandahåller undertextfiler på olika språk för många olika filmer och TV-serier. Webbplatsen vi kommer att titta på idag är känd som Sub Scene, ett internationellt vänligt undertextsnav som täcker en bredd av filmgenrer.

Design

När du landar på Sub Scene kanske du upptäcker att layouten är relativt enkel och användarvänlig. Det är vad det är, och du kan omedelbart börja bläddra bland utvalda undertexter på hemsidan eller använda sökfältet om du har en specifik film eller TV-program i åtanke.
Det finns en menyrad på webbplatsen, men den är inte väldefinierad eller expansiv. Det har inte den höga närvaron som webbplatsens menyrader ofta tar på sig. I finstilt, diagonalt från sökfältet, kan du välja mellan följande: Logga in eller Registrera, Forum eller Mörkt tema. Omedelbart till höger om sökfältet hittar du också en ?bläddra? -knappen och en ?upload? som uppmuntrar dig att bli en del av Sub Scene aktiva community.
Jag tycker om valet mellan ljusa och mörka teman på webbplatser. Jag tycker att mörka teman tenderar att vara lättare för mina ögon (särskilt när jag är i nattuggla-läge), så jag uppskattar alltid valet. Att förvandla webbplatsen till en svart bakgrund och blå text förvandlar den till ett mörkare utseende. Att återgå till normalläge och se en gradienthimmelsbakgrund med moln, blått, vitt och beige som bleknar gradvis är också trevligt. Hur som helst ser webbplatsen bra ut.

Innehåll och funktioner

Subscene har ett imponerande urval av film- och TV-programundertexter. Nästan allt du kan tänka dig, skriv in det, och det finns en god chans att du kommer att kunna hitta en undertextsfil för den. Därifrån kunde det inte vara enklare. Hitta bara ditt språk, klicka på ladda ner och på några sekunder är undertexten precis där, redo att extraheras.
Det kan vara fördelaktigt för dig att ladda ner en mapp unzipper som Win Rar, 7 Zip eller Rarzilla.
Förutom tusentals undertextfiler är Sub Scene också en online-community med forum. Medlemmar här chattar om sina favoritfilmer, undertextkvaliteter och vad som helst som kommer att tänka på. Det är alltid en fin touch när en webbplats kan erbjuda en aktiv och engagerad online-community utöver sina huvudtjänster.
Trots några mindre brister är Sub Scene en grundläggande, enkel webbplats som lyckas med sitt huvudmål: att tillhandahålla undertexter på många olika språk. Den här webbplatsen skulle vara den första jag rekommenderade till någon som letar efter en bra nedladdningssida för undertexter.

Mobil och stationär upplevelse

Subscene är en mobilvänlig webbplats. Det har dock inte den mest mobilvänliga layouten i världen. Det vill säga texten är liten och webbplatsen ser ut som om ingen ansträngning gjordes för att få den att se bra ut på mobila enheter. Men det fungerar åtminstone tillräckligt bra för att ladda ner undertexter från.
Jag har ett stort problem med annonserna på webbplatsen. De är inte alls lika motbjudande eller invasiva som annonser på andra webbplatser (särskilt några av de gratis strömmande webbplatserna där ute), men alla annonser alls tenderar att vara en stor avstängning för mig. Dessutom är jag säker på att om Sub Scene tog donationer skulle deras hängivna medlemmar kunna upprätthålla dem utan några annonser.

Förslag som jag har för Sub Scene

Letar jag efter ett sätt att bli av med annonser, skulle jag gärna se Sub Scene se över sin mobilwebbplats för att göra den mer intuitiv för telefoner och surfplattor. Förutom det är jag förtjust i den här webbplatsen som helhet, och jag rekommenderar den starkt till alla som behöver undertexter ASAP.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Subscene

subscene

sub scene

subscene stremio

Subscene Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Tusentals och åter tusentals undertextsfiler finns tillgängliga på Sub Scene. Om du nyligen har laddat ner en film eller ett TV-program, och tyvärr inte kom med ett eget undertextspår, oroa dig inte! På Sub Scene kan du hitta undertexter på så många språk som möjligt för så många filmer och program som du kanske vill. Oavsett om du är hörselskadad eller inte är Sub Scene en utmärkt resurs för att komma åt undertexter på ditt språk. Läs min recension idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss