Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

SVT Play Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

SVT Play är en fantastisk gratis streamingsajt och app som jag varmt rekommenderar. Med tusentals svenska TV-program, filmer, dokument och mer tillgängliga gratis finns det ingen anledning att inte kolla in det! För att lära dig mer om SVT Play och om det är rätt gratis streamingsajt för dig, läs min recension idag.

Svt Play

svt live fotboll

svtplay app

svt play tv2

tv play 1

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

svtplay.se

Ju mer jag lär mig om de många gratis TV-streamingtjänster som finns utomlands, desto mer önskar jag att jag kunde ta mig ut från USA. Kanske är det lite av en extrem handling bara för att kunna titta på massor av högkvalitativa gratis TV-program och dra nytta av de fantastiska gratis TV-streamingtjänsterna som finns i länder som Sverige.
Du säger till mig att om jag skulle bli svensk medborgare skulle jag ha tillgång till fantastiska, gratis tv-streamingsajter som SVT Play? Jag är intresserad! Var registrerar jag mig?
Jag vet att dessa saker inte är tekniskt "gratis", i ordets sanna bemärkelse - svenska medborgare beskattas vanligtvis ungefär 62% av sin personliga inkomst, förutom att betala en ganska brant konsumtionsskatt på 25% - men hej, om dessa skatter slutar betyda att jag måste betala mindre för att leva ett bekvämt och hälsosamt liv, Jag är allt för det.
Det här stycket handlar om hur SVT Play egentligen inte är en gratissajt eftersom folk måste betala skatt för att använda den. Det är dock fortfarande en bra sajt eftersom den erbjuder gratis TV-streaming för alla i Sverige.
Med SVT Play kan du titta på vad du vill, när du vill, så länge det för närvarande finns tillgängligt på sajten eller appen. SVT Play är en streamingsajt och app som erbjuder "catch-up" visning av tv-program och filmer. Denna modell skiljer sig från det typiska sättet att erhålla innehåll där en serie eller film görs tillgänglig under en förutbestämd och avtalsenlig tid (vanligtvis minst 1 år). Med SVT Play kan du titta på vad du vill, när du vill, så länge det för närvarande finns tillgängligt på sajten eller appen.
Catchup TV-streamingtjänster som SVT Play är utformade med den vanliga, Over The Top kabel-TV-tittaren i åtanke. Dessa tjänster erbjuder ett sätt för tittare som missade sändningen av sina favoritprogram att komma ikapp dem. Varje tjänst har olika varaktighet för hur länge tidigare sändningar kommer att vara tillgängliga, men de är vanligtvis tillgängliga i trettio dagar efter sändning. Efter det trettio dagar, om du inte har tittat på programmet, är det inte tillgängligt om du inte hittar det på en annan streamingtjänst.
Även om det mesta innehållet på SVT Play tar formen av avsnitt från tv-serier finns det ett brett utbud av innehåll som går långt utöver bara sitcoms och drama. Om den har sänts på någon av SVT:s kabelkanaler under de senaste 30 dagarna kommer du att kunna hitta och streama den på SVT Play. Detta resulterar i massor av filmer, dokumentärer, nyhetsprogram, standup comedy specialerbjudanden, sända evenemang och ceremonier, och till och med (tidigare) livekonserter. När det gäller gratis TV-streamingsajter har SVT Play förvisso en av de mest genomgående imponerande laguppställningarna – men det beror på att SVT, tur för alla er tv-älskare i Sverige, har en historia av att erbjuda engagerande, tankeväckande och rent av bra underhållning.

Historia

Även om SVT Play som vi känner det idag inte lanserades förrän i december 2006 kan Sveriges public service-bolag spåras tillbaka till 1920-talet. Då beslutade den svenska regeringen att anta en mediestruktur liknande den för British Broadcasting Company. Med andra ord skulle radio vara ett statligt ägt monopol med licensavgifter och strukturerat som ett aktiebolag. Det var då känt som Radiotjã nst, eller Radio Service Ltd.?
Den 29 oktober 1954 sände Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm för första gången en TV-signal. Denna händelse inträffade tre år efter att ordinarie tv-program skulle sändas i Sverige, den 15 maj 1957. Samtidigt som SR genomgick ägarskiften och gav 40 procent av bolaget till staten och 20 procent till pressen genomgick Sveriges Radio (SR) också seismiska förändringar. Den 2 december 1967 ökade SR sin egen andel till 60%.
Och så föddes SVT 1965 som ett resultat av omstruktureringen av den svenska tv-branschen. Detta ledde till en stadig ström av tillväxt och expansion där SVT erbjöd fler kanaler och ett bredare utbud av regelbunden programmering. I mitten av 1960-talet hade SVT blivit ett flerkanaligt mediemonopol med allt från feel-good-sitcoms till stoiska dramer.
Idag gör SVT Play det så att du kan se allt som sänds i SVT även om det är från länge sedan eller långt borta (så länge det sänds inom 30 dagar från det att det sänds i Sverige). Vilken lång väg vi har kommit.

Design

Jag uppskattar SVT Plays nonsenssyn på webbdesign. Det är väldigt minimalistiskt och barebones, vilket är attribut som jag tenderar att uppskatta på alla streamingwebbplatser. En sak som jag har märkt om gratis TV-strömmande webbplatser (och premium också) är det faktum att de ofta försöker klämma in alldeles för mycket innehåll på varje sida. SVT Play förstår tack och lov värdet av ordspråket "less is more".
SVT:s layout är inte bara väl tempo och distanserad, utan den omfattar också ett underskattat och underdiskuterat element till bra webbdesign - en som jag kommer att hänvisa till som växling. Du kan också kalla det mönstran. Vad jag menar är att när du bläddrar ner på SVT Plays hemsida börjar du märka ett mönster av alternerande miniatyrstorlekar. En kategori presenterar innehåll med mindre miniatyrer, nästa med längre. Sidan volleys sedan fram och tillbaka i denna natur. Jag tror att det, förutom att ge en känsla av stilistisk organisation, också lurar ögat att tro att det tar in en dynamisk användarupplevelse, även om det bara handlar om att växla rektanglarnas dimensioner.
Gå in i en serie eller film för att utforska dess väldesignade webbdesign. Spelaren är stor och spänner nästan över hela skärmen i bredd. Bakgrunden är svart, vilket skapar en filmisk effekt. Under spelaren hittar du en sidscrollande lista över liknande program att titta på - allt jag kan begära från en streamingwebbplats, åtminstone ur ett designperspektiv? Allt är precis där jag vill att det ska vara.

Innehåll och funktioner

Antalet funktioner som erbjuds lämnar dock något att önska. SVT Play klarar sig bra innehållsmässigt, med över 2 000 titlar att streama gratis vid varje given tidpunkt. Antalet funktioner som erbjuds är dock inte så starkt som det kan vara.
Det finns dock inte många användarinriktade funktioner. Jag kan bläddra efter kanal, kategori och genre. Det är ungefär allt jag kan göra på SVT Play. Jag skulle ha velat ha sett några anpassningsbara funktioner - till exempel möjligheten att lägga till program i en lista, betygsätta dem, markera dem som "titta senare" eller kanske lämna kommentarer. Förutom att titta på massor av bra innehåll finns det inte mycket du kan göra på SVT Play.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Svt Play

svt live fotboll

svtplay app

svt play tv2

tv play 1

SVT Play Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

SVT Play är en fantastisk gratis streamingsajt och app som jag varmt rekommenderar. Med tusentals svenska TV-program, filmer, dokument och mer tillgängliga gratis finns det ingen anledning att inte kolla in det! För att lära dig mer om SVT Play och om det är rätt gratis streamingsajt för dig, läs min recension idag.

Om oss     Villkor     Kontakta oss