Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TCM Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Om du gillar klassiska filmer är TCM den perfekta webbplatsen för dig! Deras expansiva katalog över filmer som går tillbaka till 1930-talet är ett måste för alla filmälskare. Oavsett om du vill titta på dem live eller på begäran har TCM något för alla. För att lära dig mer om denna fantastiska streamingwebbplats, se till att läsa min fullständiga recension.

Tcm

tcm tv guide

turner classic movies sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tcm.com

1986 köpte Ted Turner filmstudion Metro Goldwyn Mayer från en man vid namn Kerk Kerkorian för 1,5 miljarder dollar. Detta extravaganta köp blev dock kortlivat eftersom Turner snart var tvungen att sälja studion tillbaka till Kerkorian på grund av oro över Turner Entertainments företagsskuld.
Detta kunde ha varit en pinsamt kort historia för Mr. Ted Turner om det inte vore för en avgörande detalj i det ursprungliga försäljningsavtalet. Det specificerades att, oavsett vad som händer, turner Entertainment skulle behålla alla rättigheter till MGM: s filmkatalog. Detta är filmbiblioteket som, tillsammans med den redan spretiga listan över filmer turner tidigare ägde rättigheterna till, i slutändan, fungerade som grund för Turner Classic Movies när den äntligen lanserades, den 14 april 1994.
Som TCM -fans vet är historien bakom kanalen nästan som en film som du skulle se på TCM. En skrotig filmentreprenör riskerar allt på en dröm, misslyckas nästan, men övervinner så småningom sin kamp för att uppnå mer än han någonsin kunde ha drömt om. Att bara säga "Jag skulle titta på den filmen" (Teddy boy, låt oss äta lunch snart, jag tror att vi har lite affärer att diskutera) låter bra för mig.
Tack och lov gick Ted Turners dröm om TCM i uppfyllelse till slut. Detta är den enda anledningen till att vi i nästan 30 år nu har haft en pålitlig källa för att titta på klassiska filmer på TV. Och nuförtiden finns det ett ännu mer pålitligt sätt att njuta av TCM: s förstklassiga innehåll tack vare en av de bästa filmströmmingssajterna på webben, Watch TCM.

Design

med sin moderna och kreativa webbdesign. Jag beundrar Watch TCM-webbdesignen för att bryta med konventionen. Jag kan inte berätta hur många strömmande webbplatser som jag ser varje dag, var och en ser identisk ut med nästa. Det är sällsynt att du hittar en webbplats att strömma filmer på som sticker ut från resten, gör sig minnesvärd på något sätt. Det är dock precis vad Watch TCM lyckas göra med sin moderna och kreativa webbdesign.
Titlar som ? Konstnären? och? Existentialist? grupperas tillsammans, liksom ? Klassiska filmer? som består av äldre filmer som kanske inte är populära bland yngre tittare. Ärligt talat, vid första anblicken verkar den här webbplatsen vara mer av ett journalistiskt utlopp än en filmströmmingswebbplats. Det kan vara den svartvita designen som lurar mitt öga, eller det faktum att de presenterade filmerna på Watch TCM presenteras i en layout som mycket liknar nyhetssajter - med olika genrer grupperade tillsammans och viss variation bland dem. Titlar som "The Artist" och "Existentialism" grupperas tillsammans, liksom "Classic Films" som innehåller äldre filmer som kanske inte är populära bland yngre tittare.
Detta är minst sagt uppfriskande - en filmströmmingssajt som strävar efter innovation, samtidigt som många webbplatser blir alltmer enhetliga. Men det betyder ingenting om det inte också är lika effektivt som de om än monotona layouterna på de bästa filmströmmingssajterna som Netflix, Hulu och resten. Jag skulle gå så långt som att säga att Watch TCM? s webbplatsdesign är nästan lika effektiv.
Jag älskar inte att det kräver att du klickar runt mer än några av de andra stora filmströmmingssajterna. Till exempel, genom att inte bara tillhandahålla så mycket innehåll som möjligt på webbplatsens huvudsida som Netflix gör, får du helt enkelt ett begränsat antal titlar att bläddra i baserat på bara ett enda kriterium: Nyligen tillagd. För att bläddra bland mer än de 20 filmerna som visas här måste du klicka på en ny sida. Detta är inte riktigt lika strömlinjeformat eller användarvänligt som de mer typiska layouterna på de flesta av de bästa filmströmmingssajterna på webben.
En fördel med Watch TCM är dess enkelhet. När du väl har börjar på sidan kan du filtrera dina resultat genom att välja en genre från toppmenyn och hur du vill att dina resultat ska beställas från den högra menyn. Det finns ingen röran på den här sidan och det är lätt att navigera. Mitt enda klagomål är att användare bara får välja en genre i taget.
Detta skulle ha varit en mer effektiv surfmekanism om det tillät dig att välja flera samtidigt. Ibland vill du inte bara ha en specifik sak, vet du vad jag menar? kanske till exempel kunde jag satsa på antingen en noirfilm eller en western. Webbplatsens surffunktion bör göra det möjligt för mig att filtrera bort båda dessa genrer samtidigt.

Innehåll och funktioner

På tal om enkelhet verkar det som om TCM följer denna filosofi på många sätt. Funktionerna på denna webbplats är också ganska minimala (för att uttrycka det vänligt). Många av de bästa filmströmmingssajterna låter användare lägga till titlar i bevakningslistor, kommentera filmer och betygsätta dem. Den här funktionen finns inte här, men den är inte en dealbreaker för mig. Det verkar dock som om den här typen av sociala funktioner skulle vara mycket fördelaktiga på en webbplats som Watch TCM.
Jag säger att på grund av nischkaraktären hos innehållet som Watch TCM erbjuder, är det rätt i namnet: "Klassiska filmer." Det är självklart att människor skulle vilja ha ett sätt att diskutera dessa klassiker, eftersom de är mogna för nostalgi och diskurs.
Watch TCM tillhandahåller en enkel tjänst: streaming av klassiska filmer. Kanske stör detta dig inte lika mycket som det gör mig. Om så är fallet, känn dig fri att bortse från vad jag säger här - en sak förblir dock odiskutabel: Titta på TCM har ett av de största biblioteken med klassiska filmer att strömma på webben idag. Om det är allt som betyder något för dig, ett stort urval av tidlösa filmer, då Titta på TCM kan definitivt kallas en av de bästa filmströmmingssajterna på marknaden, utan tvekan. Från romantik till krig, från brott till sci-fi, det finns lite för varje älskare av klassisk film att hitta här.
Som kabelabonnent kan du titta på TCM live online via din kabelleverantörs webbplats om du befinner dig i lämplig tidszon. Klicka bara på 'Titta live'och välj din tidszon, så ser du den senaste filmen som sänds på TCM. TCM är en av få strömmande webbplatser som också kommer med den extra förmånen med live-tv - som kombinerar det bästa av två världar!

Mobil och stationär upplevelse

En ny uppdatering av Watch TCM-appen för Android och iOS har gjort det lättare för fans av kanalen att titta på TCM oavsett var de är. Nu, oavsett om du fångar en film live medan du pendlar hem eller visar klassiska filmer på begäran medan du är på DMV, har Watch TCM-appen täckt dig.
Jag tror att den här filmströmningsappen presterar ungefär på samma nivå som själva webbplatsen. Det är inte den bästa filmströmningsappen som jag någonsin har sett, men det är inte heller det värsta. Jag har ett liknande klagomål med appen som jag gör med webbplatsen - det är bara lite klumpigare och svårare att navigera än det behöver vara. Men det får jobbet gjort, ändå.
Många användare tror att medelmåttigheten i denna app är uppenbar. På Apple App Store, till exempel, Watch TCM har ett genomsnittligt användarbetyg på 3.9. Det här är inte fantastiskt, men det är inte heller hemskt.

Priser och planer

Tyvärr finns det inget sätt att prenumerera på Watch TCM på egen hand. För att kunna använda både filmströmningssajten och appen måste du vara en traditionell kabelkund. Det vill säga, du måste ha tillgång till TCM via gammaldags kabel för att få tillgång till TCM online. Även om detta är otroligt irriterande är det långt ifrån ovanligt - de flesta kabelnätverk går om sina strömmande webbplatser på detta sätt. Om de inte tar språnget och skapar sin egen fristående streamingtjänst, a la NBC: s Peacock (men detta är mycket sällsynt).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tcm

tcm tv guide

turner classic movies sverige

TCM Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Om du gillar klassiska filmer är TCM den perfekta webbplatsen för dig! Deras expansiva katalog över filmer som går tillbaka till 1930-talet är ett måste för alla filmälskare. Oavsett om du vill titta på dem live eller på begäran har TCM något för alla. För att lära dig mer om denna fantastiska streamingwebbplats, se till att läsa min fullständiga recension.

Om oss     Villkor     Kontakta oss