Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TLC Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

På senare tid har TLC vunnit mycket popularitet som en av de ledande reality-tv-streamingwebbplatserna. Den har en väl utformad layout och enkel navigering. Även om video- och ljudkvaliteten ibland lämnar mycket att önska, är själva webbplatsen fortfarande ett anständigt val. Det finns flera alternativ att se, och appen låter dig titta på program live när de sänds på tv.

Tlc

program som tlc visar

tlc tv program idag

tlc gratis

tlc idag

tlc play gratis

tlc program i dag

tlc program idag

tlc programtablå idag

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tlc.com

TV-kanalen TLC är en egenskap hos Discovery Communications. Det sänder program om livsstil, familjeliv och personliga berättelser snarare än vetenskap och natur. Dess realitystjärnor är vanliga människor som lever sin vardag. Några populära serier som produceras av TLC inkluderar 90 Day Fiance, Cake Boss och Dr. Pimple Popper.
1991 sände TLC sin första show enbart tillägnad matlagning. Ursprungligen började TLC som Discovery och sände utbildningsprogram. Det utvecklades genom åren till ett nätverk med fokus på olika ämnen, inklusive hem- och hemförbättring, men tog också babysteg bort från pedagogiskt innehåll 1980. 1991 sände TLC sin första show med fokus uteslutande på matlagning.
I slutet av 1990-talet bytte TLC från att presentera utbildningsprogram till att producera fler reality-tv-program. Namnet på nätverket ändrades från Learning Channel till TLC, och innehållsskiftet kom med en serie nya titlar som Trading Spaces, Junkyard Wars och A Wedding Story.
I början av 2000-talet ökade heminredningsfokuserad programmering på TLC. Under senare år skiftade kanalen fokus till mer verklighetsbaserade serier. Program som 17 Kids and Counting, Toddlers and Tiaras, Cake Boss och Here Comes Honey Boo-Boo blev alltmer populära.

Webbdesign

Webbdesignen är bra. Inget för flashigt pågår som distraherar tittarna. Det är väldigt lätt att hitta dina favoritprogram. Sökfältet är lätt att hitta, vilket alltid är ett plus. Du kan också klicka på en rullgardinsmeny som visar de mest populära titlarna på TLC.
Det finns bara en annons i måttlig storlek högst upp på sidan. I videor finns det några frustrerande. För personer som inte har medlemskap bör de inte inkludera annonserna.
Bakgrunden är snygg och modern svart, med de presenterade programmen blockerade snyggt. Det första programmet visas till stor del nära toppen, och när du bläddrar i resten av programmen blockeras de i ett konsekvent mönster och storlek.
Den översta menyn i navigeringsfältet läser från vänster till höger - Shows, Schedule, TLC Me, Sign In och en alternativ rullgardinsmeny med alternativ. Menyn är lätt att läsa och trevlig att interagera med.

Innehåll

Det är en fantastisk webbplats att använda om du letar efter något att titta på under din fritid. För reality -tv -fans är TLC den bästa nätverks- och streamingtjänsten. Antalet reality -tv -program som webbplatsen är värd för är mycket. Innehållet i dessa program varierar från äldre program som sändes i början av 2010-talet till nuvarande program som sänds. Det är en fantastisk webbplats att använda om du vill titta på något under din fritid.
Webbplatsen låter dig registrera dig för att vara med på deras shower. Om du klickar på casting-knappen på extramenyn kan du hitta inlägg på jakt efter personer för flera shower. 90 Day Fiance verkar alltid ha ett castingsamtal. Några andra shower som för närvarande letar efter människor är Smothered, Seeking Sister Wife, Drag Me, Four Weddings och Dr. Pimple Popper.
Trots att biblioteket med tv-program är stort är det viktigt att inse att du bara kommer att kunna se en liten bråkdel av det. Om du inte har ett kabel-tv-medlemskap ger webbplatsen dig inte tillgång till många av deras videor. Lyckligtvis för mig har jag ett medlemskap och kan se hela antalet shower.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Sammantaget är webbplatsen tillgänglig och lätt att navigera. Designen är modern och elegant, och logotypen är tydlig och igenkännlig. Att komma till videor är enkelt. Det enda problemet vi märkte var att skrivbordsversionen av webbplatsen inte var så lyhörd som vi skulle ha velat att den skulle vara.
Den mobila webbläsarversionen är en nedskalad version av skrivbordet. Det är i huvudsak detsamma. Sammantaget är det okomplicerat att använda. Den mobila webbläsarversionen frågar om du vill ladda ner appen. Den enda största skillnaden är att det finns ett par fler annonser när du bläddrar mellan program.
På vänster sida av appen kan du se alla dina för närvarande tittade program, tillsammans med deras aktuella tid. Menyn till höger innehåller andra alternativ som att byta kanal, slå på och stänga av undertexter och lägga till nya program i listan Titta senare. Jag försökte applikationen som heter TLC Go, vilket fungerar bra. TLC-logotypen sitter i det övre vänstra hörnet och sökfältet speglar den på andra sidan. Det finns en meny som är hopfällbar som erbjuder alternativen - Hem, Program, Titta live, Fortsätt titta, Favoritprogram, Titta senare, Bläddra och Inställning. På vänster sida av appen kunde jag se alla mina för närvarande tittade program samt deras aktuella tid. Menyn till höger rymde andra alternativ som att byta kanal och slå på och stänga av undertexter samt lägga till nya program i min Watch Later-lista
Mobilappen är det bästa sättet att gå. Den har den bästa tittarupplevelsen, som är optimerad i den här versionen. Det finns inga problem med de andra två versionerna, men appen är bäst.

Positiva

För det andra är webbplatsen mycket användarvänlig och lätt att navigera. Slutligen är streamingkvaliteten utmärkt. Denna streamingwebbplats har många positiva saker att använda den. För det första är antalet avsnitt som är tillgängliga för medlemmar stort och sträcker sig över ett stort antal år. Det finns titlar tillgängliga på streamingtjänsten som inte längre spelas på tv. För det andra är webbplatsen mycket användarvänlig och lätt att navigera. För det tredje är streamingkvaliteten utmärkt.
En annan intressant egenskap hos TLC är att det tillåter medlemmar att titta på hela avsnitt på sin webbplats innan det sänds på tv. Denna funktion är ofta underutnyttjad, men från och med nu kommer det att vara något jag överväger att göra i framtiden.
På webbplatsen finns det ett alternativ att registrera sig som rollmedlem i TLC-showen. Processen är enkel - du mailar motsvarande adress med skäl till varför du ska väljas, tillsammans med ett nytt foto av dig själv. Om du passar riktlinjerna kommer de att nå ut till dig och överväga att presentera dig på showen. De uppdaterar regelbundet sina castingsamtal så att alla vet vad de letar efter.
Mobilappen för TLC är en bra funktion. Den har enkel navigering och flera användbara funktioner. Watch Live-funktionen är ett av de trevligare alternativen. Om du inte kan ta dig hem innan din måste-se-show kommer på kan du titta på den var som helst när den sänds!

Negativ

Ett problem med webbplatsen är att om du inte har ett kabelmedlemskap kan du inte logga in för att titta på nyare avsnitt. Det begränsar kraftigt dina alternativ till mestadels annonser för showerna. Även avsnitt från 2017 är låsta. Detta är utan tvekan den värsta delen av webbplatsen.
Kvaliteten på många TLC-videor är hit or miss. Ibland är videon bra, medan den andra gånger är suddig. När videokvaliteten kommer igenom ser det ofta fantastiskt ut. Ljudkvaliteten är dock vanligtvis dålig oavsett vilka inställningar som ändras.
Även om du prenumererar måste du fortfarande sitta igenom annonser. De tar lång tid. Annonser är normala för strömmande webbplatser. Dessa hoppar dock över hela tiden vilket gör väntetiden ännu längre.

Förbättringar behövs

Några förbättringar som kan göras i TLC-streamingtjänsten ökar antalet avsnitt som är tillgängliga för personer utan medlemskap, begränsar program från år sedan så att nya potentiella prenumeranter känner sig mer välkomna och skapar mer användarvänliga funktioner.
Ett annat område där TLC kan förbättra sin tjänst är genom att förbättra video- och ljudkvaliteten. Detta skulle vara en utmärkt förbättring för långvariga tittare, och det är oacceptabelt att människor som betalar för tjänsten inte kan titta på videor utan att de blir suddiga och ljudet låter dämpat.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tlc

program som tlc visar

tlc tv program idag

tlc gratis

tlc idag

tlc play gratis

tlc program i dag

tlc program idag

tlc programtablå idag

TLC Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

På senare tid har TLC vunnit mycket popularitet som en av de ledande reality-tv-streamingwebbplatserna. Den har en väl utformad layout och enkel navigering. Även om video- och ljudkvaliteten ibland lämnar mycket att önska, är själva webbplatsen fortfarande ett anständigt val. Det finns flera alternativ att se, och appen låter dig titta på program live när de sänds på tv.

Om oss     Villkor     Kontakta oss