Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TMZ Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Webbplatsen TMZ är tillägnad underhållningsnyheter. Denna webbplats täcker en mängd olika ämnen, inklusive kändisskvaller, drama, uppbrott, sport och mer. De erbjuder artiklar, foton och videor. Det finns också kändisturer tillgängliga via företaget. TMZ påstår sig visa Hollywood som det verkligen är - med både det goda och det dåliga. De publicerar artiklar som sträcker sig från intressanta till roliga till störande.

Tmz

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tmz.com

Underhållningsnyhetssajten TMZ är känd för sin snabba täckning av kändisskvaller och juridiska frågor.
TMZ grundades 2005 och blev snabbt populärt för sina snabba rubriker. 2007 utsåg Newsweek TMZ till "Breakout Blog of 2007".

Webbdesign

TMZ-schemat består av röda, svarta och vita färger med en stiliserad textlogotyp. Estetiken ser väldigt klibbig ut, men det är vad företaget alltid har använt. Att ändra det skulle vara förvirrande vid denna tidpunkt.
Layouten är ren och organiserad. Den övergripande tonen på webbplatsen kommunicerar en tabloid vibe. Men trots sidornas funky stil fungerar webbplatsen bra. Det finns en liten annons i rubriken som knappt märks.
De sociala knapparna finns högst upp på webbplatsen och de är lätta att hitta. Webbplatsnavigeringen är en annan bra funktion. Inte bara är webbplatsen organiserad, men hemsidan är ett bra exempel på hur underhållningswebbplatser ska ställa in sina senaste nyheter. Under rubriken finns en strategiskt placerad uppställning av populära nyheter.

Innehåll

Webbplatsen TMZ är känd för sin täckning av Hollywood-kändisar. Den rapporterar om deras personliga liv och deras arbete inom underhållningsindustrin. TMZ täcker också sport och erbjuder turer.
Webbplatsen har ett stort antal foton och videor. Bilderna är ofta bilder i paparazzistil utan kändisarnas vetskap. Ibland får de uppriktiga bilder av dem offentligt, men i andra ögonblick verkar det som om de invaderar integriteten hos människor som försöker leva sina liv. Videosektionen innehåller många intervjuer - TMZ Newsroom är en del av dem. Detta segment driver kontroversiella kändisnyheter med referenser till grund för deras påståenden. Ett olyckligt problem med webbplatsens videor är att undertexterna på dem är felaktiga.
TMZ Sports publicerar nyheter och täckning av sportrelaterade händelser. Nyligen var på framsidan av sportsektionen en video av ett bråk mellan kvinnors college basketlag. Andra historier rapporterade spelare i varmt vatten eller att relationer blir sura.
Webbplatsen erbjuder också kändisturer. När tittarna klickar på turknappen på huvudmenyn tas de till en annan webbplats. Hemsidan innehåller en stor buss med TMZ-logotypen på och passagerare som ler och vinkar med kameror i handen. Turerna är i hela Hollywood, och biljettpriserna börjar på $ 50 per person för vuxna. För barn som följer med sina föräldrar är priset $ 29 per biljett. Det finns också ett stort bildspel med kändismöten och interaktioner på den här sidan.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordsversionen av TMZ är mycket bra. Webbplatsen kan se klibbig ut, men den fungerar bra. Det finns få problem med webbplatsen. En av de enda jag kunde hitta efter att ha grävt var felaktiga undertexter på videor.
TMZ-mobilwebbläsaren är väl formaterad och är optimerad för mobilvisning. Webbläsaren kollapsar sidofältet som finns på webbplatsen och håller sig till endast en kolumn. Huvudmenyn görs något mindre, men den kollapsande menyn kompenserar mer än för det. Teckenstorleken är stor och lättläst. Det finns en liten annons som flyter nära botten av webbsidan, men det märks inte särskilt.
Högst upp i mobilwebbläsaren uppmanar TMZ tittarna att ladda ner sin app. Den har höga betyg i appbutiken med en 4.78-stjärnig poäng. Appen är formaterad på samma sätt som den mobila webbläsaren men verkar renare och mer strömlinjeformad.

Positiva

De positiva aspekterna av TMZ är dess förmåga att snabbt uppdatera sina sociala medier och dess förmåga att bryta nyheter före andra webbplatser.
Webbplatsen är värd för få annonser, vilket alltid är ett plus i min bok. Det finns en liten rubrikannons som vanligtvis är skräddarsydd för tittarnas intressen. Det finns också några annonser i sidofältet. Sammantaget finns det inte många.
Webbplatsen erbjuder en stor mängd innehåll för läsarna att välja mellan. Det finns alltid nya nyheter att hitta, liksom videor och foton av kändisar som läsarna kan vara intresserade av. Det kan vara svårt att bestämma vilken väg man ska ta, men i slutändan är det upp till läsaren.

Negativ

Dessutom publicerar TMZ ofta berättelser som är overifierade och felaktiga. Trots att tmz är en av de mest populära underhållningsnyhetskällorna där ute har TMZ några brister. För det första ser deras webbdesign och färgschema ut som om de kommer från en tabloid. Layouten känns opålitlig och en del av rubrikerna är olämpliga. Dessutom är inte alla berättelser på deras webbplats verifierade eller korrekta - i själva verket är en hel del av dem helt falska.
Jag upptäckte att dold textning ofta är felaktig. Jag är osäker på om de använder programvara för att transkribera ljudet till text eller om någon gör det manuellt, men tyvärr fanns det många fel. Detta gör det svårt för tittare med hörselnedsättning. Förhoppningsvis kommer TMZ att arbeta med att förbättra denna funktion i framtiden.
En potentiell nackdel med TMZ är hur vissa reportrar agerar. Nyligen har webbplatsen kritiserats för att ha släppt nyheter om en kändis död. Normalt är detta inte ett problem, men i det här fallet släppte TMZ informationen innan familjen varnades. Detta fick dem att få förödande nyheter från en underhållningsnyhet.

Förbättringar behövs

Vissa människor känner att TMZ: s webbdesign kan behöva förbättras. De säger att webbplatsens färgschema och övergripande utseende ger en känsla av misstro och rädsla, vilket inte är vad man kan förvänta sig av en webbplats som täcker underhållningsnyheter. Det verkar som om det finns lite inkonsekvens i hur saker presenteras på den här webbplatsen - till exempel ser vissa avsnitt väldigt polerade ut medan andra ser mer ut som tabloidskvallerkolumner. Trots denna kritik finner många fortfarande värde i att besöka TMZ ibland.
En av de viktigaste förbättringarna som TMZ bör göra är att korrigera undertexterna på sina videor. Först insåg jag inte misstaget, men ju längre jag tittade på TMZ Newsroom-videorna, desto mer insåg jag att det fanns ett problem. Lyckligtvis kunde jag lyssna på ljudet och förstå vad som sades i dessa intervjuer. Men för hörselskadade personer skulle detta inte vara korrekt information eftersom de inte skulle kunna se eller höra undertexterna. TMZ bör åtgärda detta misstag snabbt. En snabb granskning innan du publicerar skulle vara till stor hjälp.
TMZ: s senaste kontrovers om att bryta nyheter om en kändis död innan deras familj kontaktas av myndigheterna har orsakat en buckla i deras rykte. Detta beteende måste förbättras, och jag hoppas att TMZ kommer att visa mer respekt i dessa situationer i framtiden.

Sammanfattning

Många underhållningswebbplatser fokuserar på kändisdrama, uppbrott och mer. TMZ är en av dessa webbplatser och det är snabbt att rapportera nyheter, tillhandahåller ofta uppdateringar och lyckas få tag på information som inga andra webbplatser kan hitta.
Det finns dock också några negativa; till exempel kan deras rapportering vara felaktig, och de kan ibland publicera overifierade berättelser. Dessutom kan webbplatsen vara ganska användarvänlig, vilket gör det svårt att hitta det du letar efter.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tmz

TMZ Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Webbplatsen TMZ är tillägnad underhållningsnyheter. Denna webbplats täcker en mängd olika ämnen, inklusive kändisskvaller, drama, uppbrott, sport och mer. De erbjuder artiklar, foton och videor. Det finns också kändisturer tillgängliga via företaget. TMZ påstår sig visa Hollywood som det verkligen är - med både det goda och det dåliga. De publicerar artiklar som sträcker sig från intressanta till roliga till störande.

Om oss     Villkor     Kontakta oss