Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Tor Browser Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Torproject.org är epicentret för Tor-webbläsarrörelsen, och dess mål är att skapa ett privat, decentraliserat, helt anonymt och krypterat internet. För att göra detta skapade Tor-projektet den ultra-privata webbläsaren Tor. Med Tor kan du garantera att dina uppgifter inte kommer att ses av någon annan på internet. Vissa användare byter dock bort en bra surfupplevelse för integritet; läs min recension av Tor-webbläsaren för att ta reda på om det är något du är intresserad av!

Tor Browser

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

torproject.org

Tor-projektet fick inte sin 501©3 ideella certifiering förrän 2006, även om forskningen och kodningen som ledde till begreppet "lökdirigering". började i mitten av 1990-talet.
Låt oss först ta en titt på Tor-projektet, som är en privat och krypterad webbläsare. Detta är särskilt användbart om du vill titta på TV eller filmer online, eftersom det kan hjälpa till att skydda din integritet. Tor har funnits i många år och bygger på samma filosofi som ledde till skapandet - att bevara integriteten online.
Om du tittar på avsnittet Om torproject.org ser du att utvecklarna, forskarna och grundarna som har gjort Tor möjligt är en mångsidig grupp människor. Alla dessa individer delar en gemensam uppfattning om att internetanvändare bör ha privat tillgång till en ocensurerad webb.
Och det är i princip vad Tor står för, vilket är integritetsskydd. När vi ser det traditionella internet eller Clearnet bli alltmer censurerat, modererat, övervakat och utvunnet för data, erbjuder Tor en version av internet som är av folket och för folket. Med allt som man gör i Tor-webbläsaren som skickas via ett komplext nätverk av kryptering är du praktiskt taget garanterad att inte spåras. Din webbhistorik och data kommer inte lätt att samlas in (om alls). Kort sagt, Tor erbjuder det närmaste till 100% integritet på webben - en sällsynt och högt värderad vara.

Historia

När det blev uppenbart att användaraktivitet online lätt kunde spåras 1995 började David Goldschlag, Mike Reed och Paul Syverson - forskare vid United States Naval Research Lab - ifrågasätta om det skulle vara möjligt att skapa en helt anonym webbläsningsupplevelse. Från denna djärva fråga utarbetades de första mönstren för det som skulle bli känt som ett löknätverk.
nätverket är också känt som en ? lök routing? nätverk. Ett löknätverk skapas genom att dirigera trafik genom många olika servrar, kryptera all data som överförs genom dem varje steg på vägen. Detta är i huvudsak samma sätt som Tor-webbläsaren fungerar till denna dag. Termen "löknätverk" avser de många lager av kryptering som spelas; således är nätverket också känt som ett "lök routing" -nätverk.
Ett löknätverk består av att dirigera internettrafik genom så många olika servrar som möjligt och kryptera data ständigt längs vägen. Mer eller mindre är det så här dagens Tor-nätverk fungerar. Det är därför det kallas "lök" routing - den består av flera lager och lager av kryptering och integritet.
Många år gick, många försök genomfördes och löknätverk visade sig vara framgångsrika. De tre männen som skapade det första löknätverket hade åstadkommit det som tidigare ansågs omöjligt: en decentraliserad, 100% privat version av internet. Löknätverk visade sig framgångsrikt kunna kringgå regeringens brandväggar (och därmed kringgå censurlagar). Detta ledde till att Tor-projektet blev en ovärderlig resurs för aktivister, journalister och revolutionärer som levde under diktaturer i mitten av 2000-talet.
Tor-webbläsaren infördes officiellt 2006. Det är anpassat till frihetsfokus för kryptering och integritet och ges en världsomspännande utgåva som freeware - vem som helst kan ladda ner det gratis och utan att någon registrering krävs. Webbläsaren finns fortfarande som freeware till denna dag, precis som webbläsare med mindre anonymitet (dvs. Chrome, Firefox, etc.). Allt Tor kräver är en snabb nedladdning, och du är redo att gå. Nätverkets omdirigering och kryptering görs automatiskt åt dig av webbläsaren själv.
Trots sin mycket framgångsrika krypteringskraft och potential för anonymitet har Tor resulterat i skapandet av några av de mörkare aspekterna av internet. Med andra ord kan den "mörka" webben (ibland kallad "deep web?) nås av Tor. En hotbed för olaglig verksamhet, i en vridning av ironi, har denna decentraliserade version av internet som skapades av den amerikanska militären blivit en av de största utmaningarna för federala myndigheter.
Det vore oansvarigt att diskutera den mörka webben utan att ge ett varningens ord. Detta kan vara en farlig och potentiellt traumatiserande underliv på internet att tillfälligt bläddra runt. För att uttrycka det på ett sätt finns det innehåll att hitta här som inte kan ses. Så om du använder Tor-webbläsaren, fortsätt med försiktighet. Det är i allmänhet inte tillrådligt att klicka runt på slumpmässiga länkar som finns på den mörka webben. Med det sagt, om du bara vill strömma privat och anonymt från webbplatser som du redan känner till och litar på, har du inget att oroa dig för.

Design

Så om du funderar på att ladda ner Tor-webbläsaren är det en bra idé att veta hur det ser ut och hur det fungerar innan du fattar ett beslut. Designen liknar Google Chrome, så du borde kunna vänja dig snabbt. Det kommer inte att finnas mycket ny information för dig att lära dig (eller lära dig), så det blir enkelt att strömma dina favoritprogram och filmer.
Du hittar din samling flikar högst upp i webbläsaren, som du kan klicka mellan och flytta runt som du förväntar dig. I det övre högra hörnet av webbläsaren hittar du en rullgardinsmeny för inställningar, där du kommer att kunna komma åt ditt bibliotek med sparade webbplatser och innehåll, en lista över dina inloggningar och lösenord, tillägg, sidvisningsalternativ etc. En sak som kan saknas särskilt i den här menyn är en historikknapp - eftersom det är en del av Tors syfte spårar den inte din historia.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som användare är upplevelsen av att använda Tor lika intuitiv och bekant som alla andra icke-krypterade webbläsare. Snabbtangenterna är alla desamma, och det finns ingen inlärningskurva för att använda den. Dessutom, oavsett om du använder skrivbordsversionen av mobilappversionen av Tor, är du garanterad en smidig och pålitlig upplevelse.
Det finns dock några nackdelar med att använda Tor som andra webbläsare inte nödvändigtvis skapar. Du kommer sannolikt att märka en fördröjning i laddnings- och buffringstider. Detta är bara ett obligatoriskt pris att betala för integritet, tyvärr. Detta beror på det faktum att, som jag lade fram tidigare, karaktären av ett decentraliserat nätverk är att ständigt kryptera och kryptera dina data över ett massivt servernätverk. Så dina data måste skickas ut över många servrar och krypteras flera gånger innan de kan komma tillbaka till dig okrypterade.
Detta kan naturligtvis vara frustrerande för alla som tycker om att strömma högupplöst videoinnehåll (särskilt om du föredrar att livestreama). Faktum är att du till och med kan finna dig själv växande otålig med buffringshastigheterna för strömmar av lägre kvalitet. Men att bestämma om du ska använda Tor eller inte kommer förmodligen att vara en fråga om att bestämma hur mycket du värdesätter din integritet online. Med andra ord, vad värdesätter du mer: hastigheten att ladda ner och strömma innehåll eller en helt krypterad privat onlineupplevelse?
Med det sagt kan du fortfarande dra nytta av de flesta klockor och visselpipor som en traditionell webbläsare erbjuder. Även om dina data inte kan spåras kan du fortfarande skapa och spara bokmärken och inloggningsinformation. Det finns också tillägg tillgängliga för Tor. Det bör dock noteras att Tor-projektet själv inte rekommenderar att du använder dem ? åtminstone om sann anonymitet är ditt mål. Tillverkare av tillägg kan naturligtvis potentiellt komma åt dina data och Tor kan därför inte reglera vad dessa tilläggsprogramutvecklare gör med det. Därför kan till exempel en annonsblockerare användas med Tor ? men det kan potentiellt ångra hela syftet med att använda Tor i första hand; det kan äventyra din integritet.

Slutsats

I slutändan är Tor ett utmärkt verktyg för att skydda dina data och anonymitet online. Men om du letar efter snabb och förlustfri strömmande video kanske du föredrar andra webbläsare. Återigen handlar allt om vad som är viktigast för dig när det gäller din online-upplevelse.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tor Browser

Tor Browser Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Torproject.org är epicentret för Tor-webbläsarrörelsen, och dess mål är att skapa ett privat, decentraliserat, helt anonymt och krypterat internet. För att göra detta skapade Tor-projektet den ultra-privata webbläsaren Tor. Med Tor kan du garantera att dina uppgifter inte kommer att ses av någon annan på internet. Vissa användare byter dock bort en bra surfupplevelse för integritet; läs min recension av Tor-webbläsaren för att ta reda på om det är något du är intresserad av!

Om oss     Villkor     Kontakta oss