Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Tubi Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Tubitv.com är lätt en av de bästa gratis streamingtjänsterna på webben idag. Med tusentals filmer och TV-program tillgängliga för dig att välja mellan, en fantastisk webbplatsdesign och appgränssnitt och en av de mest tillgängliga tjänsterna på alla streamingplattformar, Tubitv är definitivt en webbplats som är värd att veta om. Om du är intresserad av att lära dig mer om denna gigantiska annonsstödda gratis streamingwebbplats, kom och läs min recension idag!

Tubi

tubi tv sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tubitv.com

Med så många streamingtjänster tillgängliga kan det vara svårt att avgöra vilka som är värda din tid och investering. Varannan dag hör jag om en ny plattform som utvecklas, vilket bara gör beslutet svårare. Vissa tjänster är gratis, medan andra kan vara dyrare. Men ingen vill slösa bort sin tid på något som inte kommer att bli bra, eller hur? Det är därför jag skriver dessa recensioner för att ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig med en viss streamingtjänst. På så sätt kan du fatta ett välgrundat beslut utan att behöva testa tjänsten själv.
Med det sagt är Tubi sannolikt en av de streamingtjänster som du känner till. Det har snabbt blivit mycket populärt och utbrett, efter att ha grundats för bara sex år sedan. Detta är imponerande med tanke på hur välkänt det har blivit och hur många som använder det.
Men bara för att något är välkänt betyder det inte alltid nödvändigtvis att det är kvalitet. Ibland går bra varumärke långt för att kompensera för en undermålig produkt. Är detta fallet med Tubi? Tja, det finns egentligen bara två sätt att ta reda på det säkert - genom att dyka in och titta på allt som Tubi har att erbjuda eller genom att konsultera någon annan expertutlåtande. Oavsett vilken väg någon väljer, bör de vara beredda på möjligheten till besvikelse om produkten visar sig vara av dålig kvalitet.
Om du letar efter ett gratis streamingalternativ till Netflix och Hulu, skulle jag inte rekommendera att använda dem. Månatliga streamingräkningar verkar bli lite ur handen, och som jag just sa finns det nya streamingplattformar som släpps hela tiden, som alla har specialiserat eller originalinnehåll som inte kan hittas någon annanstans. Vid en viss tidpunkt börjar den ekonomiska bekvämligheten som strömmande webbplatser en gång tillhandahöll via traditionell kabel bli ogjord.
Om jag lägger till alla mina strömmande räkningar varje månad kommer jag nära att betala samma belopp som jag betalade för traditionell kabel tillbaka på dagen. Jag trodde att en av anledningarna till att klippa sladden var att spara lite pengar! Tack vare gratis premiumstreamingtjänster som Tubi kan jag förhoppningsvis återgå till att spara på mina månatliga räkningar. Eller kan jag åtminstone få ett ännu större urval av innehåll utan att lägga till mina totala utgifter? Det måste vara något som är värt att begrunda, eller hur?
Tubi-streamingtjänsten har fått mycket beröm av många, så låt oss se om den lever upp till all hype.

Historia

2014 skapade Farhad Massoud och Thomas Ahn Hicks från Ad Rise Tubi. Företaget meddelade att det hade över 20 miljoner aktiva månatliga användare i juni 2019. I september samma år skröt Tubi med att användare hade strömmat 132 miljoner timmar innehåll på plattformen. Detta visar hur Tubis tillväxt har varit imponerande!
En av de faktorer som kan ha bidragit till Tubis snabba tillväxt är dess engagemang med medlemmar i Fox. Sandy Grushow, tidigare Fox TV -ordförande, är rådgivare till Tubi. Han är dock inte den enda viktiga personen i Tubis styrelse. Mark Amin, även Liongates tidigare vice ordförande, är investerare. Dessutom är Ad Rise, företaget som alltid har varit kärnan i Tubis verksamhet, också en betydande investerare efter att ha tagit in 4 miljoner dollar i kapital.
Även om Tubi var enormt populärt under en tid i Europa, har det nyligen blivit otillgängligt i EU till följd av den allmänna dataskyddsförordningen som trädde i kraft den 25 maj 2018. Naturligtvis, med tanke på dess långvariga tradition att tillhandahålla strömmande innehåll i toppklass gratis, inkluderar en av de viktigaste varningarna tung datautvinning av användare. Så jag tänker att jag borde låta det vara känt i förväg, om det är en dealbreaker, så att du kan fatta ditt beslut i enlighet därmed.
Tubi verkar utöka sin innehållslicensieringsverksamhet de senaste åren, med planer på att fördubbla utgifterna för innehåll 2018. Företaget tecknade också landmärkesdistributionsavtal i år med NBC Universal.
Tubi har fortsatt att öka sin räckvidd och växer i antalet enheter som tjänsten är tillgänglig på. Den 25 september blev till exempel Tubis plattform tillgänglig på Vizio Smartcast-TV-apparater. Och i oktober lanserade Tubi Tubi Kids, en dedikerad kanal på plattformen som endast tillhandahåller barninnehåll. Tjänsten lanserades också i Storbritannien i början av 2020, och den har meddelat sin avsikt att expandera till Mexiko också.

Design

Tubi ger ett intuitivt och elegant gränssnitt som påminner om de mönster som finns på populära streamingplattformar som Netflix. Jag tror att alla individer som har använt Netflix tidigare lätt kommer att kunna navigera i Tubis gränssnitt. Det är på samma sätt utformat som Netflix, även om jag skulle hävda att Tubi är ännu enklare. Den sidscrollande menyn med alternativ som finns i varje avsnitt, som Netflix, erbjuder en mängd olika alternativ.
Tubi ser bra ut, fungerar bra och är lätt för alla att använda.

Innehåll och funktioner

Tubi har ett stort urval av titlar, varav många är välkända och populära. Oavsett om du letar efter dina favorit klassiska filmer, heta nya TV-serier eller kultklassiker, har Tubi något för alla. Även om Tubi har innehåll från över 200 partners, enligt sin stänksida, inkluderar några av de mest anmärkningsvärda produktionsstudiorna Lionsgate, MGM, Paramount, NBC Universal och Starz. Som med alla streamingtjänster som specialiserat sig på syndikerat (snarare än original) innehåll, är de titlar som faktiskt är tillgängliga baserade på kontrakt och kan ändras från säsong till säsong (beroende på kontraktslängd).
Tubi är allmänt tillgängligt och kan användas på nästan vilken enhet som helst. Den är tillgänglig på många olika plattformar, inklusive Roku, Android, iOS, Apple TV, Amazon Fire TV, Xfinity X1, X Box, PlayStation, Tivo, Chromecast och till och med bärbara datorer. Därför, oavsett var du är eller vilken enhet du använder, kommer du att kunna komma åt Tubis tusentals titlar.
Tubi, som Netflix och andra premiumtjänster som det, lär sig vad du gillar med tiden. Det kommer att rekommendera TV-program och filmer baserat på dina tittarvanor, och det låter dig lägga till titlar i anpassningsbara listor.

Mobil och stationär upplevelse

Tubi, den högt rankade streamingappen på Apple App Store, har fått ett genomsnittligt användarbetyg på 4.7 stjärnor (av 5) från användare. Detta indikerar att de älskar appen och tycker att den imponerade på dem. Dessutom har Tubi fått ett användarbetyg på 4.6 från Android-användare, vilket indikerar att de är lika imponerade som de som använder iOS-enheter.
Appen är berömd för sitt utmärkta urval av innehåll, användarvänlighet i layouten och få streamingproblem. Det anses också vara exemplifierande för det faktum att det är gratis.

Prissättning och planer

Vissa människor hävdar att det finns andra sätt på vilka du kan betala för Tubi än att använda din plånbok; till exempel kan människor betala med sin tid. Tubi stöds 100% av annonser, så du kan förvänta dig att tjänsten är starkt fylld med annonser och kommersiella pauser. Dessutom använder Tubi också mycket av sin datautvinning, vilket innebär att den för närvarande inte kan nås i Europeiska unionen. Om det är något du inte vill ta itu med, kanske Tubi inte är den bästa gratis streamingtjänsten för dig.

Förslag som jag har för Tubi

Jag skulle uppenbarligen älska att se Tubi sluta samla in data och integritet från mig. Det skulle också vara att föredra om Tubi erbjöd ett premiumalternativ som gjorde det möjligt för mig att välja att inte visa annonser.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tubi

tubi tv sverige

Tubi Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Tubitv.com är lätt en av de bästa gratis streamingtjänsterna på webben idag. Med tusentals filmer och TV-program tillgängliga för dig att välja mellan, en fantastisk webbplatsdesign och appgränssnitt och en av de mest tillgängliga tjänsterna på alla streamingplattformar, Tubitv är definitivt en webbplats som är värd att veta om. Om du är intresserad av att lära dig mer om denna gigantiska annonsstödda gratis streamingwebbplats, kom och läs min recension idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss