Premier League
Lö 13:30
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TVGuide Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

TVGuide.com är en digital plattform som liknar det du ser på tv, förutom att den erbjuder ett mycket bredare utbud av innehåll. Du kan utforska tv-program, bläddra bland strömmande innehåll och lära dig mer om dina favoritprogram på TVGuide.com. TVGuide ger sina användare en omfattande plattform och välkurerat innehåll där användare kan lära sig om de senaste nyheterna och skvallret kring underhållningsindustrin.

Tvguide

tvguiden idag

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 08.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tvguide.com

Termen "TV Guide" ses i allmänhet i samma ljus som TV-listor. Det är i grunden den medföljande guiden du får på din TV för att hjälpa till att bläddra bland kanaler och innehåll. TVGuide erbjuder dock också innehåll till sin publik utöver de allmänna funktionerna.

Vad är TVGuide.com?

TVGuide är ett digitalt mediemärke som ger sina fans en fantastisk upplevelse. Från TV-program till webbserier ger de djupgående detaljer om allt innehåll som finns tillgängligt på plattformen. TVGuides team av redaktörer ser till att du får ärliga recensioner om programmen innan du tittar på dem. Dessutom ger de också rekommendationer, djupintervjuer, senaste nytt, korta klipp och smarta sammanfattningar så att du kan fördjupa dig i den massiva poolen av TV-innehåll.

Historia

TVGuide fungerade ursprungligen som en tidning som tillhandahöll programinformation. Tidningen finns kvar än idag och täcker tv-relaterade nyheter, skvaller, kändisintervjuer och filmrecensioner. Webbplatsen designades om av CBS Interactive för att hålla samma koncept på plats - med allt redaktionellt innehåll som hanteras av ViacomCBS.

Varför ska du strömma på TVGuide?

Jag gillar hur TVGuides bevakningslista låter dig lägga till dina favorit-TV-program, sportlag, kändisar och filmer för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med täckningen. Bortsett från detta val kan du också välja när du vill titta på innehållet och hur du vill titta på det. TVGuide gör det enkelt att hitta TV-program. Med hjälp av plattformen kan du få tillgång till nyheter och annat innehållsmaterial var som helst och när som helst.

Tillgänglighet för fullständiga avsnitt

Om du använder TVGuide-appen kan du titta på hela avsnitt av TV-program tillsammans med filmer om du prenumererar på någon av följande tjänster: Hulu, ABC, HBO Go, CBS, Max Go, iTunes och Crackle. Du kommer till och med att se innehåll uppdaterat i realtid vilket gör att du kan hålla dig uppdaterad om nytt innehåll på webbplatsen.

Bra ytterligare funktioner

Du kan använda TVGuide för att ställa in varningar så att du inte missar någon direktsändning. Du kan lägga till program i bevakningslistan, dela det du tittar på med dina vänner på sociala medieplattformar och använda tre praktiska filter - Nya program, trender och bevakningslista.

Exklusivt innehåll

com - TVGuide.com är din enda destination för allt det senaste inom tv-innehåll. Förutom funktionen för att länka din streamingtjänst hittar du ytterligare innehåll på TVGuide.com som du inte hittar någon annanstans. Detta kan vara en täckning före eller efter händelsen, exklusiv intervju eller några bitar speciellt kuraterade bara för användarna på TVGuide.com. Således ger det tittarna en anledning att ställa in TVGuide.com för den extra biten innehåll. Från senaste nytt, till att presentera berättelser, alla kuraterade av redaktörerna för TVGuide.com, TVGuide.com är din enda destination för allt det senaste inom tv-innehåll.

Ett enda konto

Detta är inte en banbrytande funktion, men det är till hjälp om du inte vill skapa många ID och vill länka alla dina familjemedlemmar under ett paraply. I likhet med Netflix kan du skapa olika konton för varje familjemedlem så att det finns innehållsdiskretion till god effekt.

TVGuide i olika länder

TVGuides digitala närvaro ägs av Viacom CBS. TVGuide-namnet används över hela världen som ordagrant för tidskrifter och annat publiceringsmaterial. Låt oss kolla in några av dem.
TV-veckan: Under 1970-talet publicerades TV av Southdown Press under licens. 1980 slogs den ursprungliga versionen samman med en konkurrent och blev TV Week. (Logotypen liknar TVGuide.)
Nya Zeeland: TVGuide var ett papper i smältstorlek som inte var associerat med publikationerna baserade i USA eller Kanada. Hittills är det den största cirkulerade tidningen i Nya Zeeland som publiceras av Fairfax media.
I Kanada, Mexiko och Italien finns det respektive TV-guider som kallas TV-guider (Mexiko) och guider till TV (Italien) som täcker samma information.

Design

TVGuide-webbplatsen är precis vad jag förväntade mig att den skulle vara. Jag kan inte förstå varför uppgradering av TV.com inte övervägs av CBS när det äger TVGuide också. Grafiskt är TVGuide en riktig modern webbplats med ett rent gränssnitt och en elegant design. En riktig hemsida banner med stödjande texter tillsammans med väldefinierade menyer och kategorier gör den till en av de bästa webbplatserna i denna nisch.

Rubrik

Rubrikavsnittet smälter sömlöst med hemsidans banner, med ett sökfält där användare kan söka efter vilken TVGuide de vill. Förutom det hittar du fem alternativ - Recensioner, Upptäck, Listor, Nyheter och Min bevakningslista. Var och en av dessa kategorier har en rullgardinsmeny som leder dig till den inre sidan. Även om du klickar på "Min bevakningslista" får du två alternativ i ett rullgardinsformat - logga in och titta på listan.

Hjälte avsnitt

Rubriken flyter sömlöst in i hjältesektionen, med ett mörkt lager som ger kontrast. Jag hittar inga problem med layouten eller utseendet på just det här avsnittet.

Kropp

Kroppsdelen av webbplatsen är full av information. Det finns fyra miniatyrbilder med innehåll från olika nätverk. Vid tidpunkten för min recension fanns det till exempel "High Maintenance" från Vimeo, "Mythic Guest: Raven's Banquet" från Apple+, "Locke & Key" från Netflix och "Briarpatch" från USA Network. Var och en av dessa shower har en liten sammanfattning under miniatyren.
Om du bläddrar vidare hittar du avsnittet snabblänkar och avsnittet om de senaste nyheterna. Under snabblänksavsnittet kan du komma åt nyhetsbrev, TV-premiärdatum, Bachelor Recap Podcast och förnyade eller avbrutna alternativ. Om du bläddrar vidare får du scoops om olika TV-program följt av ännu ett nyhetsavsnitt. Slutligen, om det inte finns någon annons för sponsrat innehåll, hittar du den första sidan med artiklar för TV.com.

Sidfot

Trots att sidfoten känns lite rörig är den ändå bättre än TV.com. Du hittar ikoner för sociala medier högst upp följt av alternativ som "Hjälp?", "Media Kit?", "Upphovsrättspolicy?", "Om oss?", "Webbplatskarta?", "RSS?" och "Mobil" precis under. Om du vill ladda ner appen kan du använda ikonerna Google Play Store och App Store till höger.

Inre sidor

De detaljerade sidorna inuti har många olika banners och färgscheman som stöds av knappar i en liknande färgpalett. Designinsatsen är mycket tydlig på dessa sidor, med en lista över kanaler nedan som du kan komma åt.

Innehåll

TVGuide har ett mer expansivt bibliotek än TV.com eftersom det innehåller Viacom-kanaler. Du hittar de mest livliga programmen i nätverket med serier från företag som Netflix, USA, Vudu, iTunes, Google Play, Hulu, HBO, Viacom och CBS för att nämna några. Således kan du hitta populära serier som "Big Bang Theory?", "Seinfeld?", "Stranger Things?", "Frontline?", "Modern Family?", "Survivor?", "Locke & Key?", "The Bachelor?", "Grey's Anatomy?", "Chicago Fire?" och "This is Us".

Stationär / mobil upplevelse

Jag streamade TVGuide på mobilsajten och det var en bra upplevelse. Jag kände frestelsen att ladda ner appen, och det var ett av de bästa besluten eftersom det känns så mycket bättre att navigera i appen. Du kan hitta allt så enkelt och det finns absolut inget krångel med att länka din streamingtjänst när du använder en app.

Planer och prissättning

TVGuide är en gratis plattform som inte tillåter dig att strömma hela avsnitt och innehåll på plattformen om du inte länkar ditt konto. Således är de fullständiga avsnitten inte gratis.

Förslag jag har för TVGuide

Jag har inte använt TVGuide före 2017. Efter att ha läst några recensioner verkar det som om människor inte gillar korta trailers och en webbplats fylld med annonser. Dessutom har många hävdat att guiderna är felaktiga. Om så är fallet bör laget undersöka det. Ett annat förslag jag skulle vilja ge är att de lägger till ett feedbackalternativ eller en hjälpkolumn som användarna kan använda.

Slutsats

TVGuide är den bästa webbplatsen för att titta på TV-innehåll i USA. Det erbjuder ett stort utbud av innehåll, inklusive nyheter, skvaller, trailers och annat material. Denna webbplats är en utmärkt resurs för fans av underhållning.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tvguide

tvguiden idag

TVGuide Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

TVGuide.com är en digital plattform som liknar det du ser på tv, förutom att den erbjuder ett mycket bredare utbud av innehåll. Du kan utforska tv-program, bläddra bland strömmande innehåll och lära dig mer om dina favoritprogram på TVGuide.com. TVGuide ger sina användare en omfattande plattform och välkurerat innehåll där användare kan lära sig om de senaste nyheterna och skvallret kring underhållningsindustrin.

Om oss     Villkor     Kontakta oss