Premier League
Lö 13:30
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Twitch Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Twitch är den främsta platsen att titta på e-sport, videospel, bordsspel, hantverk eller bara chatta med riktiga människor. Plattformen är strömlinjeformad och användarupplevelserna är fenomenala. Förutom att kunna ansluta till dina favoritstreamers kan du också skapa och strömma ditt eget innehåll med en livepublik.

Twitch

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 08.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

twitch.tv

På så sätt kan innehållsskapare få feedback på sina spel och förfina sina färdigheter. Twitch är en strömmande webbplats som gör det möjligt för människor att träffas för att fira ömsesidiga spel, exklusiva shower, hantverk och mer. En av de mest fantastiska sakerna med denna strömmande webbplats är möjligheten att interagera med innehållsskapare i realtid. Så streamers går live och spelar spel medan de pratar med sina följare och prenumeranter. På så sätt kan innehållsskapare få feedback på sina spel och förfina sina färdigheter.
2011 lanserade Amazon en streamingtjänst för e-sport och videospel. Vid den tiden såg tjänsten tittare på upp till 3 miljoner per månad. År 2014 köpte Amazon streamingföretaget, som vid den tiden skröt med tittare på 20 miljoner per månad.
Det är utan tvekan att Twitch har förändrat hur människor spelar. Nu kan även avslappnade spelare strömma och få framgång genom att göra det. Tittarna kan förhandsgranska spel som de vill prova och titta på demos av det innan de tar steget att göra ett köp. Streamingwebbplatsen gör också ett underbart jobb med att främja samhället i spelvärlden.

Webbdesign

Webbplatsen är väl utformad och logotypen är tilltalande. Twitch är en utmärkt streamingtjänst.
Vid första inspektionen är webbplatsens menyer mycket att ta in. Men vid närmare granskning är det ganska lätt att navigera runt. Layouten på strömmarna och kanalerna flyter bra. När du har skapat ett konto anpassas din hemsida efter dina önskemål. Jag har upptäckt några fantastiska streamers genom att kolla in min rekommenderade kategori!
Det finns två visningsstilar för Twitch-instrumentpanelen: en vit bakgrund med lila accenter eller nattläget med svart bakgrund och lila accenter.

Innehåll

Twitch är en strömmande webbplats där användare kan titta på live eller arkiverat innehåll från olika kanaler. Det finns många olika strömmar att välja mellan, och det kan vara svårt att veta var man ska börja. När du har skapat ett konto kan du anpassa flödet så att det visar innehåll från kanaler som du kanske är intresserad av.
I ett hörn av strömmen hittar du människor som spelar videospel. Det finns nästan kontinuerliga liveströmmar för de mer populära videospelen som Fortnite, World of Warcraft, Dead By Daylight och mer. När som helst på dagen, inklusive de lite på morgonen, spelar någon online.
En annan aspekt av Twitch är bordsspelgemenskapen. Dungeons and Dragons temakanaler är värd för strömmar av sina sessioner. Magic: The Gathering är ett annat populärt bordsspel som ser mycket spel från tittarna. Bortsett från pappersformatet är Magic också synligt i videospelformerna Magic Online och Arena. Ett annat bordsspel som streamas är Pathfinder.
Slutligen inkluderar Twitch-streamingtjänster chattkanaler crafts och Slice of Life samt cosplayströmmar, som låter spelare visa upp sina karaktärsskapande processer och ibland videor i karaktären. Dessutom har Just Chatting-kanalen människor som chattar med sina följare om allt och allt.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Den stationära webbläsarversionen av denna webbplats är enastående. Twitch tog hänsyn till tittar- och streamerupplevelser när de skapade den här webbplatsen. Det är fortfarande en pålitlig och underhållande innehållskälla. Det blåser alla andra webbplatser för innehållsskapande ur vattnet.
Den mobila webbläsaren är en förenklad version av skrivbordswebbläsaren. Efter en välkomstrubrik går skärmen direkt till rekommenderade liveflöden. Sidofältet för rekommenderade kanaler är komprimerat i det här läget. Toppmenyn förenklas ännu mer och låter användare växla mellan hemflödet och kategorierna. Sökfältet är synligt. Ovanför sökfältet uppmanar ett popup-fönster användarna att öppna appen om de vill.
Längst upp till höger har du dina favoritkanaler. Appen är en annan fantastisk upplevelse. Formatet justeras för att optimera tittarupplevelsen. Laddningsskärmen är en lila bakgrund med Twitch-logotypen. Toppmenyn är aviseringar, sociala medier och sökfältet. Längst ner är den första målsidan följande: därefter fliken Upptäck följt av fliken Bläddra. Längst upp till höger har du dina favoritkanaler.

Positiva

Dessutom är webbplatsen mycket användarvänlig och lätt att navigera. Det finns många positiva saker att säga om Twitchs streamingtjänst. En fantastisk sak med webbplatsen är att du kan titta på innehåll gratis. Det kostar noll pengar att se innehåll från de flesta streamers. Dessutom är webbplatsen mycket användarvänlig och lätt att navigera.
Vissa webbplatser som strömmar videospel tillåter människor att prenumerera mot en avgift och få tillgång till fler funktioner, inklusive möjligheten att kommunicera med andra tittare i realtid och reagera på vad som händer i kommentarsektioner. Detta är en viktig del av vår internetbesatta kultur idag, eftersom det gör det möjligt för människor att få kontakt med andra som delar deras intressen. Twitch erbjuder den bästa versionen av denna upplevelse.
Mängden och variationen av streamingalternativ är häpnadsväckande. Det finns många olika kanaler att välja mellan, och oavsett vad du är på humör för kommer du säkert att hitta något här. Om en streamer du gillar går offline finns det mycket mer onlinespel, så att du enkelt kan hitta en annan att titta på.
Webbdesignen är en annan bra aspekt av Twitch. Webbsidan, mobilwebbläsaren och applikationen är alla mycket strömlinjeformade och enkla att använda. Navigationssystemet är felfritt. Varumärket som Twitch-teamet har arbetat så hårt för att marknadsföra är mycket uppenbart. Signaturfärgen på blått och logotypen är omisskännliga och Twitch är ett välkänt varumärke som människor omedelbart känner igen.

Negativ

Det finns få negativa saker med att använda Twitch. Webbplatsen är i mycket gott skick och det finns bara några få magra saker jag kan klaga på. De flesta av problemen är lätt att fixa och inte ett särskilt stort problem.
För någon som är ny på strömmande webbplatser för innehållsskapande kan Twitch vara mycket att ta in. Det kan verka förvirrande, men webbplatsen har ett bra flöde som hjälper användarna att hitta det de behöver. Detta kan enkelt lösas genom att spendera mer tid på webbplatsen och lära sig symbolerna.
Många klagar på att Twitch är för restriktiva i sina förbud, särskilt riktade mot kvinnor som de anser vara för otäcka. Detta leder ofta till att streamers sparkas utan varning, vilket kan vara ekonomiskt skadligt. Jag har sett flera klagomål på Twitter om denna fråga och de flesta verkar ha lösts, även om det är olyckligt att streamers straffas på detta sätt. Förhoppningsvis kommer Twitch i framtiden att vidta åtgärder för att lösa dessa klagomål mer rättvist.

Förbättringar behövs

Det finns inte många problem som behöver förbättras på Twitch. Den enda fråga som jag skulle säga måste lösas är förbudet. Om det fanns en mer rimlig inställning till förbuden istället för att bara skära av streamern direkt, skulle detta vara mycket bättre. Den lösningen skulle sannolikt kräva för många anställda, så det är en mindre fråga i det stora hela.

Sammanfattning

Sammantaget är Twitch en bra webbplats. Deras webbplats och mobildesign är utmärkta. Navigeringen på webbsidan är lätt att följa och du kommer att fastna på nolltid och titta på underhållande underhållare som spelar igenom spel.
Jag har positiva saker att säga om Twitch. Något av det negativa jag har att säga är mycket nära att vara sant, men jag var tvungen att titta mycket noga efter dem. Twitch har tagit internet med storm sedan lanseringen 2014 och fortsätter att vara en av de främsta bland konkurrenterna. Jag skulle definitivt rekommendera den här webbplatsen till alla som tycker om att spela, skapa och interagera med människor socialt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Twitch

Twitch Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Twitch är den främsta platsen att titta på e-sport, videospel, bordsspel, hantverk eller bara chatta med riktiga människor. Plattformen är strömlinjeformad och användarupplevelserna är fenomenala. Förutom att kunna ansluta till dina favoritstreamers kan du också skapa och strömma ditt eget innehåll med en livepublik.

Om oss     Villkor     Kontakta oss