Svenska Cupen
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

uBlock Origin Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Objektivt sett är uBlock Origin förmodligen det bästa annonsblockerartillägget som finns tillgängligt idag. Som efterträdare till uBlock, som är en populär annonsblockerare som är känd för sin vaksamhet, fria och öppna källkod, liksom dess mottaglighet för annonser som är acceptabla för betalda parter, är uBlock Origin ett utmärkt alternativ för alla som letar efter en effektiv annonsblockerare. Jag rekommenderar starkt att kolla in det om du är intresserad!

uBlock Origin

ublock origin pluto tv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

ublockorigin.com/

Ingen gillar annonser. De är irriterande, påträngande och beror ofta på att en annan part säljer våra personuppgifter. Reklam och reklam har varit ett av de stora problemen med media under lång tid, ett som vi motvilligt har fått stå ut med.
Det har nyligen skett en pushback till annonser och reklamfilmer, delvis på grund av den ökade tillgängligheten av teknik. Detta beror också på att företag blir övernitiska med sin reklamtaktik - reklam har blivit en extremt lönsam affärsmodell på egen hand, snarare än ett sätt för medieföretag att tjäna extra pengar.
Annonserna i själva kärnan i YouTubes affärsmodell är aggressiva och kräver att användarna tolererar dem för att kunna titta på innehåll gratis. De som inte är villiga att klara av denna typ av marknadsföring kan helt enkelt betala för tjänsten med sina dollar, snarare än sin tid att titta på annonser.
Många sociala medier säljer våra personuppgifter till annonsörer för att tjäna mer pengar. Det är här de riktiga pengarna är - i big data-branschen. Webbplatser som Facebook och Instagram säljer skamlöst våra personliga intressen och surfhistorik till ett antal företag som sedan använder denna information för att sälja oss produkter som vi statistiskt sett sannolikt vill ha.
Ibland kan detta uppfattas som bekvämt - jag ser en hel del Instagram-annonser för produkter som jag faktiskt skulle tycka om - men i princip är det enligt min mening en grov invasion av integritet och oetisk.
Många tycker att det är orealistiskt att undvika att använda sociala medier eftersom så mycket beror på att ha en profil på sociala medier idag. Detta är ett svar på att undvika reklam online, men när vi tittar på hela omfattningen av annonser på internet skulle den här lösningen snabbt förvandlas till att sluta på internet helt och hållet om vi inte ville se annonser. Lyckligtvis finns det ett annat sätt att undvika annonser som inte kräver att vi går utanför nätet och överger våra favoritstreamingtjänster - en högkvalitativ, kraftfull annonsblockerare.
Kanske har du en annonsblockerare av något slag. Under lång tid använde jag de standardtillägg som erbjuds av de flesta större webbläsare. Dessa visade sig dock inte vara tillräckligt starka - särskilt när de ställdes mot de extremt annonstunga gratis streamingwebbplatserna som jag gillar att använda. Så småningom kom jag på att om jag ville fortsätta använda dessa gratis strömmande webbplatser (och njuta av dem), skulle jag behöva hitta något bättre.
Jag hittade uBlock Origin genom en Google-sökning. Det är ett plugin som inte tillåter "acceptabla annonser". Den andra utmärkande kvaliteten på uBlock Origin är att den är gratis och öppen källkod, vilket innebär att utvecklarna inte motiveras av vinst.

Historia

Detta var inte alltid fallet för uBlock, som utvecklades från en gratis annonsblockerare med öppen källkod. Hela anledningen till att uBlock Origin kom till (som en utveckling av den ursprungliga programvaran, uBlock) var som en återgång till form, en återgång till ursprunget till vad uBlock ursprungligen var tänkt att vara: en helt fri annonsblockerare med öppen källkod.
I april 2015 överförde Raymond Hill det officiella förvaret för uBlock till Chris Aijoudi. Hill var frustrerad över förfrågningar han fick och ville flytta projektet bort från störningar. Men efter överföringen gafflade Hill uBlock själv och fortsatte sina anti-reklaminsatser under sin nyskapade programvara. Denna programvara skulle senare bli känd som uBlock Origin. Det är nu helt separat från det ursprungliga uBlock som utvecklats av Aijoudi.
Även om uBlock har upphört med utvecklingen sedan 2015 förvärvades det av AdBlock i juli 2018. Från och med februari 2019 började uBlock (under det nya AdBlock-ägandet) tillåta "acceptabla annonser", som är annonser som programvaran tillåter baserat på mottagna betalningar.
Trots att det är en oberoende enhet tillåter uBlock Origin fortfarande annonser. Det är en av få annonsblockerare kvar med integritet.

Design

Det finns inte mycket att säga om utformningen av uBlock Origin, eftersom det är ett webbläsartillägg. Ändå är själva tillägget intuitivt och användarvänligt. När jag lade till uBlock Origin i Google Chrome kunde jag omedelbart använda det - som många VPN-tjänster visas tillägget med en stor strömbrytare högst upp i rullgardinsmenyn - slå snabbt på eller av efter dina behov.
Du hittar ytterligare funktioner samt lite data om effektiviteten hos uBlock Origin under strömbrytaren. Designen är gles, vilket gör det klart hur man använder uBlock Origin samt hur effektiv förlängningen har varit.

Innehåll och funktioner

UBlock Origin tillåter användare att blockera annonser och annat påträngande innehåll med stor precision, vilket ger dem fullständig kontroll över annonserna de ser och hur de blockeras. När det gäller annonsblockerare är UBlock Origin lätt den mest funktionsrika jag har stött på.
Specifikt kan du välja att blockera alla popup-fönster på en viss sida, till exempel genom att klicka på en knapp. Du kan göra dessa inställningar permanenta eller välja att göra det här en gång. På samma sätt kan du välja att blockera stora medieelement, kosmetisk filtrering och JavaScript. uBlock Origin gör mer än bara blockera annonser; det ger dig full kontroll över din onlineupplevelse.
Du kan dra nytta av programvarans Element Zapper-läge, som låter dig klicka på specifikt innehåll på en webbsida och radera det. Detta är en extremt kraftfull funktion. Klicka bara på en bit av vilken webbplats som helst och se den försvinna framför dina ögon.

Mobil och stationär upplevelse

Det verkar inte som om det finns en mobilversion av uBlock Origin. Detta är en stor besvikelse, eftersom det finns få solida annonsblockerare för mobila enheter. Som ett resultat är mobil webbläsning vanligtvis den mest översvämmade med annonser - det är en vild djungel av kommersialism. Visst, om du är en teknisk wiz kan du räkna ut en lösning för Android; men om du använder iOS är du typ av SOL.

Priser och planer

Som jag nämnde tidigare är uBlock Origin en gratis programvara med öppen källkod med källkod tillgänglig på Git Hub. Med detta sagt överlever uBlock Origin på donationer. Så om du har medel och du tycker om att använda uBlock Origin rekommenderar jag starkt att du överväger att donera - vad du än har råd att ge för att visa din uppskattning och hjälpa till att se till att Hill och uBlock Origin fortsätter att kunna hålla sig flytande och ge alla den bästa, mest krångliga annonsblockeringstjänsten på webben idag.

Förslag som jag har för uBlock Origin

Ärligt talat har jag inte många klagomål. Det enda som skulle vara trevligt är dock om det var lättare att ångra enskilda åtgärder som begåtts med förlängningen. Till exempel, om jag använder element zapper och jag av misstag zap fel element, borde jag kunna ångra den åtgärden utan för mycket besvär. Jag kämpade dock för att ta reda på hur man un-zap (om det är möjligt alls).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

uBlock Origin

ublock origin pluto tv

uBlock Origin Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Objektivt sett är uBlock Origin förmodligen det bästa annonsblockerartillägget som finns tillgängligt idag. Som efterträdare till uBlock, som är en populär annonsblockerare som är känd för sin vaksamhet, fria och öppna källkod, liksom dess mottaglighet för annonser som är acceptabla för betalda parter, är uBlock Origin ett utmärkt alternativ för alla som letar efter en effektiv annonsblockerare. Jag rekommenderar starkt att kolla in det om du är intresserad!

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss