Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

US Weekly Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

US Weekly Magazine är en välkänd källa till kändisskvaller och underhållningsnyheter. Webbplatsen lanserades först 2006 och har sedan dess blivit en populär resurs för fans av kändisar och annan underhållningsrelaterad information. Webbplatsen erbjuder intressanta berättelser, liksom funktioner om mode, graviditeter och mer. Det är en utmärkt källa för nyheter och information om kändisar.

Us Weekly

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

usmagazine.com

US Weekly Magazine var en av de ursprungliga kändisnyhetstidningarna. Det banade väg för många andra mediekällor som den. Tidningen själv samlade en stor följd, med sin webbplats som blev mer tillgänglig 2006. Miljontals tittare besöker webbplatsen regelbundet för att läsa det senaste scoopet.
Webbplatsen fortsätter att rulla in miljontals läsare med sitt kändisskvaller, modenyheter, videor och annat innehåll. Webbplatsens funktionalitet är en annan anledning till att den är så framgångsrik.

Webbdesign

Detta gör det enkelt för online-läsare att hitta det de letar efter. Webbdesignen för US Weekly är mycket professionell. Logotypen är densamma som den de använder i sin tidning, och den är distinkt och omedelbart igenkännlig. Webbplatsens layout efterliknar starkt tidningens inställning, vilket gör det enkelt för online-läsare att hitta det de letar efter.
Den amerikanska webbplatsen är mycket igenkännlig och attraktiv. Den har en ren och professionell design, med en iögonfallande vit bakgrund som ger en bra grund för signaturen rosa höjdpunkter.
En annan bra designfunktion på denna webbplats är organisationen och installationen. Menyerna är tydliga och sidofältet används väl. Menyn flyter över allt när du bläddrar vilket eliminerar behovet av att bläddra uppåt. Sidofältet belyser de senaste nyheterna som webbplatsen publicerade, vilket gör det enkelt att se för läsarna. Webbplatsens flöde är bra, med en tilltalande estetik. Rubriker är spännande och förstärker läsarnas engagemang.

Innehåll

Webbplatsen US Weekly erbjuder en mängd olika innehåll, inklusive kändisnyheter, mode, underhållning, kungligheter, mammor, mat, husdjur, podcasts, video och andra.
Webbplatsens nyhetssektion fokuserar på kändisar och deras senaste eskapader. Det finns upplyftande rubriker, liksom rykten om uppbrott. Några titlar på artiklar på sidan är ? Leondardo Dicaprio räddar mannen från att drunkna? och? Harry Styles tittade på en hund medan dess ägare sprang in på en restaurang.? Detta avsnitt innehåller också ett fotogalleri av Hollywoods fulaste skilsmässor.
En annan del av webbplatsen är kategorin Mammor. Denna del gäller gravida kändisar och mödrar. Det finns baby bump fotogallerier av Golden Globes och andra prisutställningar. Bortsett från babyuppdateringar och smygtitt på barnkammare finns det också en hall of fame-lista och foto av babybulor.
US Food-webbplatsen är en del av webbplatsen som är värd för artiklar som rör kändisar som lagar mat, deras kök och favoritmat. Recept är en rolig läsning. Mångfalden av livsmedelsartiklar är riklig. Det finns lika många kändisar som älskar snabbmatsinlägg som det finns kändisdietlistor.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Den stationära webbläsarversionen av US Weekly är nästan felfri. Varumärket är fantastiskt. Webbplatsens layout är ren och konsekvent. Flödet av artikelplaceringarna smälter samman väl och uppmuntrar läsaren att fortsätta rulla.
Den mobila webbläsarversionen av webbplatsen är svårare att navigera än skrivbordet. Rullningen är svår på grund av annonserna. Texten är mindre och svårare att läsa. En annan fråga är annonserna. På skrivbordsversionen är annonsens skala inte särskilt stor jämfört med resten av webbplatsen. I mobilwebbläsaren är annonsen mycket större och svår att komma runt för att läsa webbplatsens material.
Appversionen av US Weekly är inte optimerad för mobilvisning och webbplatsen är gratis att läsa. Appen kräver dock att tittarna betalar $ 5.99 per nummer för att få tillgång till hela innehållet. Det är förvirrande att de skulle erbjuda liknande och eventuellt samma innehåll på en webbsida gratis när en betald prenumeration är tillgänglig.

Positiva

US Weekly-webbplatsen är fantastisk eftersom innehållet är tillgängligt gratis. Företaget säljer fortfarande tidningar i butik, men webbplatsen får utan tvekan fler tittare. Det är en stor källa till underhållningsnyheter.
Webbplatsens varumärke är konsekvent, och det är trevligt att kunna känna igen en webbplats från dess logotyp och signaturfärger. US Weekly gör ett bra jobb med att förmedla dessa saker utan att se rörigt ut.
Webbplatsens organisation är utmärkt och flyter perfekt för att hålla läsaren engagerad. Formatet uppmuntrar tittarna att bläddra, med många bakåtlänkar placerade strategiskt i artiklarna.
Det finns bara ett fåtal annonser på webbsidan. De flesta av dem gäller tidningen och webbplatsen, så de är mer uthärdliga. På skrivbordsversionen finns det en medelstor annons direkt ovanför rubriken. Det är lätt att avfärda annonsen och fortsätta läsa.

Negativ

Jag har ett litet klagomål om webbplatsens hemsida. Webbplatsen är en WordPress-webbplats, och detta är ett vanligt tema bland dem. Men någon gång vill läsarna se längst ner på sidan. Det är svårt att komma till saker som Kontakta oss och vanliga frågor med den oändliga rullningen. Det här problemet uppstår bara på huvudsidan. Med kategorisidorna är det lättare att komma till botten.
Menyn är snyggt inställd, men jag önskar att det fanns underkategorier. Istället för att klumpa ihop alla kändisnyheter i en kategori skulle det vara trevligt att kunna filtrera dem efter filmstjärnor, tv-stjärnor, musiker etc. En annan underkategori som kan vara trevlig skulle vara ett positivt eller negativt filter som kan sussa ut goda gärningar eller dåliga val som gjorts.
Även om det finns få annonser på webbplatsen är de fortfarande en irritation. Ett av de värsta problemen jag har med webbplatsen är de plötsliga popup-f popup-f. Det är häpnadsväckande och avbryter läsupplevelser.
Jag har problem med US Weekly-webbplatsens mobilvisning. I denna dag och ålder är en app eller till och med en optimerad mobilwebbläsare avgörande för alla webbplatser. För ett så högprofilerat namn i underhållningsindustrin blev jag mycket besviken över denna aspekt av USA.
Den mobila webbläsaren fungerade inte korrekt på grund av annonserna. När jag försökte rulla ner på webbplatsen dök annonserna upp, och jag var istället riktad till dessa webbplatser. När det gäller applikationen finns det inte en underlig plats som fungerar på samma sätt som webbplatsen gör. De enda apparna är för att sälja sina tidningar. Det skulle vara trevligt att se USA designa en app som fungerar på samma sätt som sin webbplats och ger en spänning av gemenskap.

Förbättringar behövs

Vilka är några av de förbättringar som US Weekly Magazine kan göra för att bättre passa sina tittare? En av de viktigaste skulle vara att designa en bra app. En bra app skulle driva ännu mer trafik till deras varumärke.
Jag är tacksam för att USA inte använder många annonser på sin webbplats, men de är fortfarande problematiska. Den mobila webbläsaren är nära att inte fungera på grund av popup-flätade fönster. Om appdesign inte är något som ligger i korten för företaget, skulle uppdatering av mobilwebbläsaren också vara en stor förbättring.
Jag tror att det skulle vara en bra idé att skapa underkategorier på webbplatsen för läsare att lättare hitta det de letar efter. Det skulle vara mycket arbete, men det kan vara väl värt det om det är klart.
Innehållet är varierat och unikt, med några titlar som är utanför väggen men fortfarande är iögonfallande. Kategorierna från huvudmenyn är bra, men underkategorier skulle vara ännu bättre. Sammantaget är US Weekly Magazine din körning av kvarnen kändis skvaller webbplats. När det gäller underhållningsnyheter faller det någonstans i mitten.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Us Weekly

US Weekly Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

US Weekly Magazine är en välkänd källa till kändisskvaller och underhållningsnyheter. Webbplatsen lanserades först 2006 och har sedan dess blivit en populär resurs för fans av kändisar och annan underhållningsrelaterad information. Webbplatsen erbjuder intressanta berättelser, liksom funktioner om mode, graviditeter och mer. Det är en utmärkt källa för nyheter och information om kändisar.

Om oss     Villkor     Kontakta oss