Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

uTorrent Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Utorrent är en lätt torrentnedladdningsklient och mediaspelare som har funnits i många år. Det har nyligen blivit en populär streamingwebbplats på grund av de miljontals gratis mediefiler som finns tillgängliga. Jag rekommenderar att du läser min recension av uTorrent för att lära dig mer om dess funktioner.

Utorrent

utorrent svenska

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

utorrent.com

Vissa kallar denna era av tv för "guldåldern". På arenorna för både film och TV finns det så mycket variation av kvalitetsunderhållning. Varje dag kommer det ut nya program, nya författare och regissörer som tjänar sina karriärer och nya perspektiv på gamla berättelser. Ibland kan det vara svårt att hänga med i allt fantastiskt nytt innehåll som släpps.
Detta beror på ökningen av strömmande webbplatser som Netflix, Hulu och Amazon Prime Video. Var och en av dessa tre stora streamingtjänster har lagt ut sitt eget prisbelönta originalinnehåll samt kuraterat syndikerat innehåll, så att vi kan njuta av klassiska filmer och serier till vårt hjärta innehåll. Det har verkligen aldrig funnits en bättre tid att vara en TV- och filmbuff.
Men som många av er redan vet - kanske har ni fått reda på den hårda vägen - att hålla jämna steg med alla dessa alltmer individualiserade streamingtjänster kan bli ganska kostsamt. Varje tjänst har naturligtvis sina egna månatliga prenumerationsavgifter. Om du vill kunna komma åt vart och ett av de tre stora nätverken (t.ex. ABC, NBC och CBS), till exempel, kommer du att titta på något runt $ 30 per månad. Lägg dessutom till det faktum att varje enskilt nätverk och medieföretag har börjat lägga ut sina egna streamingtjänster också, och räkningen fortsätter bara att växa sig större.
Disney Plus, NBC och HBO Max är alla kommande streamingtjänster som kommer att konkurrera med varandra. NBC meddelade att de kommer att lansera sin egen streamingtjänst och Disney Plus har nyligen lanserat sin egen plattform. HBO Max kommer ut vilken dag som helst och förväntas bli dyrare än de andra två tjänsterna. Vad vi kommer att titta på under de kommande åren är något som liknar kabel-TV, där varje kanal har sitt eget syndikerade och ursprungliga innehåll, men mycket dyrare.
Fildelning peer to peer är en välkänd innovation som går tillbaka många år.
Argumentet kan dock göras att det är en mer värdefull tillgång idag än någonsin tidigare, eftersom det gör det möjligt för användare att enkelt komma åt innehåll på en mängd olika streamingplattformar, gratis.

Historia

Detta släpptes så småningom som uTorrent, som nu är ett av de mest populära torrentprogrammen som finns tillgängliga. Många betraktar uTorrent som ett av de bästa torrentprogrammen som finns tillgängliga. Det är helt gratis att ladda ner, och det är i huvudsak en mer kompakt version av det populära programmet, Bit Torrent. År 2004 föreslog programmeraren Serge Paquet för Bit Torrents skapare, Ludvig Strigeus att han skulle utveckla en mindre, effektivare version av Bit Torrent-klienten. Detta släpptes så småningom som uTorrent, vilket sedan dess har blivit ett av de mest populära torrentprogrammen som finns tillgängliga.
Resultatet, som tog ungefär ett år att utveckla, blev uTorrent. uTorrent kan ladda ner och ladda upp torrenter med samma hastighet som Bit Torrent, samtidigt som det bara kräver en bråkdel av CPU-effekten. Och resten, som de säger, var historia.

Design

När det gäller design är uTorrent och Bit Torrent nästan identiska. Detta är också smart eftersom användare som blev vana vid Bit Torrent inte behöver lära sig någonting igen, programvarumässigt när det är dags att byta till uTorrent.
Du hittar fortfarande samma välbekanta nedladdningssida, där du kommer att hålla reda på alla dina torrenter när de pågår. Du kommer också att hantera dina uppladdningar om du vill behålla dina torrents sådd för andra användare att dra nytta av efter att din nedladdning har avslutats.
Det finns också en etikettsektion i programmet, som gör att du enkelt kan organisera alla dina torrenter efter tagg. Om du vill separera dina filer efter medietyp (musik, filmer, program, spel, program etc.) kan du enkelt göra det här. Eller, om du är lite mer OCD som jag är, kan du alltid tagga efter konstnär eller regissör för att hålla ditt bibliotek så enkelt att bläddra som möjligt.
Utformningen av uTorrent är effektiv och enkel att använda. Den nedladdningsbara klientversionen av uTorrent saknar en inbyggd mediaspelare, men det beror sannolikt på syftet att minimera programmets minnesfotavtryck.

Innehåll

Så när det gäller innehåll: uTorrent ger dig inte möjlighet att hitta det media du vill ladda ner. Du måste använda en tredje parts torrent-värdwebbplats för att kunna använda uTorrent. När du har göra det öppnas uTorrent automatiskt och du kan spåra dina nedladdningar därifrån.
Med detta sagt har uTorrent nyligen börjat erbjuda en torrentingupplevelse i webbläsaren som heter uTorrent Web. Med detta behöver du inte lämna din webbläsare för att hantera, ladda ner och ladda upp torrenter. Faktum är att uTorrent Web helt eliminerar mellanhanden och erbjuder ett sätt att söka och ladda ner dina torrenter allt från uTorrent-webbsidan.
UTorrent Web löser det gamla körbara programmets problem med att inte ha en mediaspelare. Med UTorrent Web kan du inte bara spela mediefiler i klienten, du kan till och med spela dem när de laddas ner, vilket resulterar i vad som verkligen är i orden på uTorrent-webbplatsen, "torrentingupplevelsen på nästa nivå." Denna webbaserade torrentnedladdare / mediaströmningsenhet är förmodligen bäst reserverad för filmer, musik och TV-programfiler. Om du vill ladda ner detaljerade program och videospel rekommenderar jag att du använder det klassiska körbara uTorrent-programmet själv.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Aktiv röst: Det finns också en app som fungerar precis som skrivbordsprogrammet, och det ger en extremt strömlinjeformad upplevelse. Detta gör att du kan länka enheter via ett enda uTorrent-konto så att du enkelt kan släppa torrenter från skrivbordet till din smartphone och vice versa. Med den här praktiska skrivbord-till-smartphone-funktionen behöver du aldrig mer vara orolig för att ladda ner filer flera gånger. Få allt gjort på en gång.

Prissättning och planer

Basic, Plus och Premier. Alla dessa planer erbjuder ytterligare funktioner, till exempel snabbare hastigheter, tillgång till fler kanaler och mer lagringsutrymme. Även om uTorrent är en freeware-programvara, erbjuder den tre olika betalda planalternativ: Basic, Plus och Premier. Alla tre av dessa planer erbjuder funktioner som inte är tillgängliga i gratisversionen av applikationen, till exempel snabbare hastigheter, tillgång till fler kanaler och mer lagringsutrymme.
Ad-Free är ett premiumerbjudande från uTorrent som tar bort alla annonser från programvaran och erbjuder även premium kundsupporttjänster. Dessa tjänster kan nås för en låg årsavgift på $ 4.99.
Därefter har du uTorrent Pro, som erbjuder ytterligare säkerhetsfunktioner för att blockera hot och potentiellt skadliga torrenter. Detta är en tjänst på $ 19.95 per år.
Slutligen kan du få uTorrent Pro + VPN, som ger dig allt av Pro men också inkluderar CyberGhost VPN för $ 69.95 per år.

Förslag som jag har

Jag har verkligen inga bra förslag annat än att det skulle vara trevligt om användare enkelt kunde strömma och spela upp torrenter från skrivbordsprogramversionen av uTorrent.

Slutsats

Om du letar efter en torrentnedladdningsklient som är lika kraftfull som resten medan du tar upp en mindre bråkdel av datorutrymme och bandbredd, är uTorrent vägen att gå. Det är perfekt för både nybörjare och experter, och mångfalden av strömlinjeformade sätt att använda det (utan annonser) gör det till ett måste-ha torrenting- och streamingprogram.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Utorrent

utorrent svenska

uTorrent Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Utorrent är en lätt torrentnedladdningsklient och mediaspelare som har funnits i många år. Det har nyligen blivit en populär streamingwebbplats på grund av de miljontals gratis mediefiler som finns tillgängliga. Jag rekommenderar att du läser min recension av uTorrent för att lära dig mer om dess funktioner.

Om oss     Villkor     Kontakta oss