Superettan
Fre 19:00
Superettan
Fre 19:00
Superettan
Lö 13:00
Allsvenskan
Lö 15:00
Superettan
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VH1 Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Vh1.com är hem för ett långvarigt och framgångsrikt kabelnätverk, Video Hits 1. Förutom innehåll från hela VH1: s historia erbjuder webbplatsen och appen tillgång till aktuella träffar, samt arkiverad programmering. Jag har skrivit en omfattande recension av VH1 för dig idag för att lära dig mer om dess kvalitet och värde.

Vh1

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 22.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

vh1.com

Den som växte upp på 80- eller 90-talet är sannolikt bekant med VH1. Detta var den enda andra kanalen på grundläggande kabel som främst ägnades åt att spela musikvideor, men VH1 gjorde också ett antal ikoniska shower under 1900 -talet, till exempel "Pop Up Video", "Vh1 Story Tellers", "Behind the Music" och "Vh1 Legends." När det gäller underhållningsnyheter, och särskilt musikaliskt baserat innehåll, intar VH1 en viktig plats i branschen.
Det är svårt att överdriva det inflytande VH1 har haft på musik och underhållningsnyhetsvärlden. De har inte bara varit kända för sina äldre shower, men VH1 har också anpassat sig väl till förändrade tider och förblir populär under 2000-talet och in i nutiden.
Så sent som för några år sedan bestod Vh1:s programmeringsuppställning huvudsakligen av program som var populära under 1990-talet. Men mot bakgrund av det nuvarande medielandskapet, som är mer ombytligt och flyktigt, har Vh1 förlitat sig på senaste och framgångsrika program som Love and Hip Hop, Wild?n Out, RuPaul's Drag Race och Martha and Snoop's Potluck Party Challenge för att hålla tittarna höga.
Vissa företag kunde inte effektivt byta till internetåldern, särskilt de som hittade berömmelse på 1980- och 1990-talet. Vh1 kunde dock visa exakt hur ett underhållningsföretag kan omprofilera för en mer ungdomlig publik samtidigt som det behåller den integritet som det har haft under hela sin existens.
Idag är Vh1.com en webbplats som kan erbjuda pålitliga musik- och underhållningsnyheter för alla som är intresserade av den. Med ett varierat utbud av innehåll är Vh1 en pålitlig källa för information om vilken typ av musik eller underhållning som intresserar dig.

Historia

I sina tidigaste dagar var Vh1 tänkt som en slags motsats till MTV. Medan MTV var högt och i ditt ansikte, syftade Vh1 till att ge ett utlopp för fans av den mjukare sidan av populärmusik. Således fokuserade de under sina tidiga år (1985-1990) starkt på artister som Olivia Newton-John, Tina Turner, Carly Simon, Elton John, Kenny Rogers, Kenny G, Fleetwood Mac, Eric Clapton och Billy Joel (för att bara nämna några).
VH1 hoppades ursprungligen att vädja till en demografi av personer i åldern 18-35 år eller äldre. Om MTV var för barnen hoppades VH1 kunna tillhandahålla ett musikvideonätverk för äldre, mer mogna tittare. Således, förutom att spela musikvideor som dessa tittare skulle njuta av, spelade VH1 också ofta oldies under dessa år, till exempel Motown och gamla konsertfilmer från 1960 -talet.
Denna form designades av Vh1 för att skapa ett imperium av musikinnehåll och nyheter i årtionden. Därifrån var det bara naturligt för Vh1 att fortsätta sin väletablerade grund för legendarisk och klassisk musik genom retrospektiva program som Vh1 Legends och Behind the Music - filmiska funktioner och profiler av artister med sanna arv.
I morse meddelade Vh1 en förändring av fokus för sig själv. Mot bakgrund av ny teknik och en mer ungdomsfokuserad marknadsplats har nätverket bytt till en programmeringsuppställning som är inriktad på sociala medier: Wild?n Out, en show inspirerad av rapstridskultur.

Design

Vh1-webbplatsen har ett sofistikerat, elegant utseende. De rena linjerna och den välorganiserade strukturen bidrar till detta, liksom temats enkla svartvita design. Det är minimalistiskt och inte för prickigt, och det är städat. Om jag var tvungen att använda ett ord för att beskriva Vh1-webbplatsens design, skulle jag förmodligen säga elegant.
Vh1.com erbjuder en lättanvänd menyrad högst upp på sidan som guidar dig genom allt på webbplatsen. Detta inkluderar tillgång till program, app och titta på live-TV. Det finns inga främmande klockor och visselpipor här, bara ett snabbt och enkelt sätt att använda Vh1.com på ett så effektivt sätt som möjligt. Med massor av klipp och musiknyheter och debattartiklar att bläddra i när du bläddrar ner är Vh1.com en utmärkt resurs för alla som letar efter innehåll på tv eller musik.

Innehåll

Jag nämnde just att Vh1 erbjuder en blandning av musik- och underhållningsnyheter och program. Majoriteten av vad den här webbplatsen erbjuder uppdateringar om sin egen programmering - du hittar tyvärr inte många allmänna musiknyheter här. Längst ner på sidan, visst, de har gått ut ur deras sätt att inkludera en liten del av trendiga artiklar från sponsrade tredjepartswebbplatser, men ändå verkar majoriteten av dem gälla Vh1-programmering. Jag antar att du kan säga att åtminstone när det gäller webbplatsens innehåll är Vh1 lite närsynt.
Med det sagt, om ditt primära intresse är att titta på live-TV-program på VH1, gör deras webbplats och app det så enkelt som möjligt. Så länge du har en kabelleverantör, det vill säga. Som det är fallet med de flesta TV-kanaler som blivit strömmande webbplatser, låter VH1 dig logga in via din kabelleverantör för att titta på alla deras sända program, samt ställa in för att titta på VH1 live genom att klicka på knappen "Titta på Live TV" högst upp på sidan.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Webbdesignen för Vh1 är elegant och användarvänlig. Oavsett vilken enhet du använder kommer du att upptäcka att Vh1 har utformat sin webbplats för att vara strömlinjeformad och enkel att använda. Webbplatsen erbjuder livestreaming av program med små eller inga fel, samt arkiverad programmering för åtkomst när du vill. För ett kabelnät som började tillgodose nostalgi på 1980-talet har Vh1 varit förvånansvärt framgångsrikt för att hålla jämna steg med alla bekvämligheter i den moderna världen.

Prissättning och planer

Tja, när det gäller prissättningen av VH1 finns det inte så mycket som jag kan säga. Detta beror på att VH1 inte erbjuder sin egen prenumerationstjänst. Åtminstone inte just nu. För att njuta av allt som VH1 har att erbjuda kommer din prispunkt att vara vad ditt kabelföretag debiterar dig. Så om du redan betalar en månatlig kabelräkning är du redo att gå. Med det sagt, om du är en av de miljontals "sladdskärare" i världen som har avstått från traditionell tv i stället för alla streamingtjänster som finns tillgängliga nuförtiden, kanske VH1 inte finns i korten för dig.

Förslag som jag har för VH1

Först skulle jag vilja se Vh1 förgrena sig mer. Jag förstår att de främst är ett kabel-TV-nätverk och förväntas fokusera på sin egen programmering, men det skulle vara trevligt om de erbjöd mer för oss som inte har kabel. Fler underhållnings- och musiknyhetsartiklar, debattartiklar, listiklar och tankestycken skulle vara ett välkommet tillskott till vad den här webbplatsen redan har att erbjuda.
Jag skulle vilja att Vh1 börjar tillåta användare som inte har ett kabelabonnemang att registrera sig för prenumerationer för att titta på åtminstone en del av innehållet på den här webbplatsen. Detta är trots allt framtidens väg, och Vh1 bör återigen anpassa sig till de förändrade tiderna.

Slutsats

Om du vill utforska allt Vh1: s nuvarande innehåll kommer den här webbplatsen och appen att göra det så enkelt som möjligt. Du kanske inte hittar mycket i vägen för allmänt musik- och underhållningsinnehåll utanför Vh1-universum, men för allt relaterat till detta legendariska musikvideonätverk blir det inte mycket bättre än så här.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Vh1

VH1 Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Vh1.com är hem för ett långvarigt och framgångsrikt kabelnätverk, Video Hits 1. Förutom innehåll från hela VH1: s historia erbjuder webbplatsen och appen tillgång till aktuella träffar, samt arkiverad programmering. Jag har skrivit en omfattande recension av VH1 för dig idag för att lära dig mer om dess kvalitet och värde.

Om oss     Villkor     Kontakta oss