Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Viki Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Viki.com är en streamingtjänst som är gratis att använda och kan strömma hundratals filmer och TV-program från Korea och Kina. Men för hardcore-fans erbjuder Viki premiumprenumerationer som erbjuder exklusivt innehåll. Den dedikerade gemenskapen av undertextskapare och tittare på Viki gör det till ett utmärkt ställe att hitta undertexter för dina favoritfilmer och TV-program.

Viki

hur mycket är 19.99 dollar i svenska pengar

hur mycket är 4.99 dollar i svenska pengar

rakuten viki sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

viki.com

Det verkar som om varje dag släpps en ny premiumstreamingtjänst. Numera vill varje TV-nätverk och filmstudio ha en bit av kakan. Förr eller senare kan jag inte låta bli att undra om tjusningen med premiumstreamingtjänster kan blekna. Det börjar kännas mindre som en bra affär, som det gjorde när du bara behövde oroa dig för att betala för Netflix, Hulu och Amazon Prime Video. Dessa dagar, med alla som startar sina egna premiumströmmingssajter, verkar det bara som kabel, men dyrare.
Det är därför varje gratis streamingwebbplats som jag stöter på idag är en välsignelse. Lyckligtvis, för varje ny premiumfilmströmningstjänst, finns det minst en gratis filmströmningswebbplats som för närvarande är under utveckling. Oavsett om dessa gratis filmströmmingssajter är annonsstödda eller erbjuder freemium-nivåmedlemskap, välkomnar jag varmt gratis filmströmningstjänster i viken som Viki.
Det finns ingen annan streamingwebbplats som jag har sett som är lika unik som Viki. Från deras affärsmodell till deras innehållsfokus följer den här webbplatsen en gammal Silicon Valley-filosofi om störningar till en tee samtidigt som den möter den växande nischefterfrågan på asiatiskt innehåll runt om i världen.
Viki, även om det har sitt huvudkontor i USA, specialiserar sig inte på animeinnehåll. Det ger främst sydkoreanska och kinesiska drama, som båda är gratis att titta på. Företaget är i en utmärkt position för att bli den bästa asiatiska streamingtjänsten på marknaden.
Vikis fullständiga namn är Rakuten Viki, som nickar till den fria streamingtjänstens moderbolag, den japanska teknikjätten Rakuten. Så, för att kalla detta strikt, skulle ett amerikanskt företag inte vara helt korrekt. Viki är ett av de företag som består av ett brett spektrum av kulturer, som alla är representerade i tjänsten och dess publik. Förutom sitt amerikanska huvudkontor har Viki också kontor i Seoul, Singapore, Tokyo och Japan.
Det som gör Viki till en så unik gratis film- och TV-streamingwebbplats är att dess namn anspelar på användningen av volontärer när det gäller innehållshantering. Detta unika system ger tittarna mer kontroll över sin streamingupplevelse och kan bana väg för mer interaktiv och praktisk streaming i framtiden.
Kärnan i Viki är deras tillvägagångssätt för att förvärva och distribuera innehåll inte unikt. Deras premiumsyndikering kan jämföras med Hulus. Skillnaden ligger i vad som händer med det innehållet när det är licensierat; Först läggs en serie eller film till i en av webbplatsens kanaler. Därifrån kan innehållet textas av volontärer i samhället. Viki är den första freemium-streamingwebbplatsen som tillhandahåller underredigering i realtid och redigering av communityinnehåll; det finns 200 undertextspråk tillgängliga på Viki, och cirka 50 av dem är hotade eller sårbara språk.

Historia

Viki är ett socialt nätverk som grundades 2007 av entreprenörerna Razmig Havaghiman, Changseong Ho och Jiwon Moon. Den första finansieringsrundan för företaget kom från en Singapore-start, Neoteny Labs. Dessa pengar finansierades också av Joichi Ito och medgrundaren av Linked In, Reid Hoffman.
Efter ett års överläggningar fattade företaget ett strategiskt beslut att flytta sin verksamhet till Singapore för att dra nytta av generösa statliga subventioner och dess främsta läge som ett rikt och livligt panasiatiskt nav. Efter att framgångsrikt ha utvecklat och samlat in pengar i tre år släppte Viki sin officiella streamingtjänst till allmänheten 2010.
I september 2013 meddelade företaget att det skulle förvärvas av sitt nya moderbolag, Rakuten. Förvärvet värderades enligt uppgift till 200 miljoner dollar.

Design

Viki erbjuder ett ganska enkelt tillvägagångssätt för utformningen av deras streamingwebbplats. En sak som jag verkligen tycker om Viki är hur enkelt och omedelbart det är att börja strömma gratis TV-program och filmer. Det ligger inget i det! Allt du behöver göra är att bläddra i biblioteket, välja en show och avsnitt eller film och klicka på play. Voila, ingen registrering krävs. HD-strömmen börjar med liten eller ingen fördröjning alls. Det är inte varje dag du hittar en gratis streamingwebbplats som är så intuitiv och förenklad.
Visningsgränssnittet är effektivt, allt är strömlinjeformat och smidigt, bekvämt att bläddra bland andra avsnitt och säsonger av en viss serie medan du fortfarande tittar på ett visst avsnitt, ändra och anpassa din tittarupplevelse med djupgående undertextningsverktyg och alternativ och casta via Chrome Cast med bara ett klick på en knapp.
Biblioteksbläddringslayouten för Viki är i allmänhet standard. Du kan bläddra efter genre, ämne eller kanal med en sidscrollande layout. Om du någonsin har använt Netflix eller Hulu kommer layout- och surffunktionerna i Viki att vara omedelbart igenkännliga och intuitiva.

Innehåll och funktioner

De många unika och intressanta funktionerna på Viki inkluderar det ovanliga tillvägagångssättet för community och frivillig underitling samt inbyggda tidsbestämda kommentarer som användare kan slå på eller av. Detta presenterar en aldrig tidigare skådad nivå av samhället för en strömmande webbplats av denna storlek, att kunna titta på och kommentera tillsammans med andra. Detta är en genial extra funktion som hjälper till att ytterligare skilja Viki från andra strömmande webbplatser för film och TV-serier.
Viki erbjuder sina användare en mängd populära koreanska och kinesiska drama, liksom ett fantastiskt originalinnehåll. Vissa program och filmer är endast tillgängliga för Viki Pass-användare, vilket gör tjänsten mer exklusiv.
Viki är utan tvekan en av de bästa strömmande webbplatserna för asiatiska drama. Det är också en av de bästa gratis TV- och filmströmmingssajterna på webben. Deras innovativa tillvägagångssätt kommer säkert att resonera i resten av branschen.

Mobil och stationär upplevelse

Viki-mobilappen är utmärkt och användarvänlig. Appen finns på ett brett utbud av enheter och erbjuder en smidig, intuitiv och användarvänlig tittarupplevelse oavsett var du befinner dig.
Fans av Viki kommer inte att ha några problem med att hålla jämna steg med sina favoritprogram och filmer på mobilströmningsappar. Det genomsnittliga användarbetyget för Viki-appen är 4.8 stjärnor, vilket ger dig en bra uppfattning om kvaliteten på Vikis appdesign.

Prissättning och planer

Viki Pass tillåter användare att komma åt allt innehåll på plattformen, inklusive program och filmer som endast är tillgängliga för betalda prenumeranter. Viki Pass Plus, å andra sidan, ger användarna tillgång till ytterligare funktioner och fördelar, till exempel annonsfri visning och snabbare laddningstider.
Viki Pass ger prenumeranter ett rabatterat pris på $ 4.99 / månad för obegränsad tillgång till alla Viki-streamingtjänster.
med ett medlemskap -Tillgång till allt standardinnehåll är tillgängligt med ett medlemskap.
-Kommer att vara tillgänglig för användare på appen och webbplatsen Aktiv: Användare kommer att ha tillgång till Viki exklusiva intervjuer, original, filmer och globala drama på appen och webbplatsen.
, 5 timmars innehåll HD-streaming, inga annonser, för fem timmars innehåll.
Viki Pass Plus är en månatlig prenumerationstjänst som erbjuder tillgång till premiuminnehåll från Viki. Det kostar $ 9.99 per månad och erbjuder tillgång till en mängd olika innehåll, inklusive filmer, TV-program och musik.
Lås upp alla Plus-program och filmer.
för en engångsbetalning på $ 19.99 Lås upp alla standardprogram och filmer för en engångsbetalning på $ 19.99.
med din prenumeration -Viki Pass Standard-prenumerationen innehåller alla funktioner som följer med Viki Pass premium-prenumerationen.
Ytterligare timmar av koreansk tv inkluderades av olika programföretag.
ett stycke om hur man sköter om ett husdjur ordentligt Kocowa inkluderade ett stycke om hur man ordentligt bryr sig om ett husdjur i sin artikel.
Både standard- och studentversionerna av Viki Pass kommer med en 7-dagars gratis provperiod, samt 20% rabatt för standardversionen.

Slutsats

Om du älskar att titta på koreanska och kinesiska TV-program och filmer, är Viki en streamingwebbplats som du definitivt borde veta om. Om du är ett seriöst asiatiskt underhållningsfan rekommenderar jag starkt att du prenumererar som premiumanvändare. Detta är en högkvalitativ streamingtjänst med innovativa metoder för communityfunktioner och innehållsredigering.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Viki

hur mycket är 19.99 dollar i svenska pengar

hur mycket är 4.99 dollar i svenska pengar

rakuten viki sverige

Viki Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Viki.com är en streamingtjänst som är gratis att använda och kan strömma hundratals filmer och TV-program från Korea och Kina. Men för hardcore-fans erbjuder Viki premiumprenumerationer som erbjuder exklusivt innehåll. Den dedikerade gemenskapen av undertextskapare och tittare på Viki gör det till ett utmärkt ställe att hitta undertexter för dina favoritfilmer och TV-program.

Om oss     Villkor     Kontakta oss