Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VLC Media Player Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Den Videolan.org mediaspelaren är en av de bästa på marknaden och är intuitiv, enkel att använda, anpassningsbar och spelar vilken filtyp och codec som helst utan några som helst problem. Dessutom är det gratis att ladda ner, använda och är ett utmärkt exempel på programvara med öppen källkod. Om du har varit missnöjd med din nuvarande mediaspelare kan det vara dags att prova Videolan.org spelare. Läs min recension för att lära dig mer!

Vlc Media Player

vlc gratis

vlc media player gratis

gratis vlc

media player gratis

vcl player

video lan player

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 22.Februari 2024
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

videolan.org

Hur ofta har du blivit besviken när du försökte titta på en film som du hade varit intresserad av i veckor eller månader på datorns fabriksmediaspelare (Windows Media eller iTunes eller något liknande)? Ibland kan filtypen inte identifieras och detta skapar ett problem. Ibland är det nödvändigt att undersöka hur man konverterar filen eller ladda ner en annan version av filmen är nödvändig.
Nu när du vet allt detta, vad kan du göra åt det? Tja, det finns några olika saker du kan prova. En lösning skulle vara att uppdatera din mediaspelarprogramvara. En annan skulle vara att hitta en kraftfullare filtypshanterare som kan hantera fler filtyper. Och slutligen kan du också överväga att använda en virtuell mediaspelare istället för att förlita dig på datorns inbyggda mediaspelare.
Mediaspelare är viktiga enheter för film- och TV-buffs eftersom de låter dig se och njuta av dina favoritfilmer och serier på din dator eller bärbara enhet. Tyvärr kan iTunes och Windows Media Player inte alltid läsa eller spela filer i vissa fall, vilket kan göra det svårt att njuta av innehåll.
En mediaspelare som är lika mångsidig och anpassningsbar som de pågående och ständiga förändringarna i själva tekniken måste vara användarvänlig och dynamisk. För detta kan jag inte rekommendera VLC Media Player tillräckligt. Oavsett om du letar efter en stationär eller mobil upplevelse som är enkel och strömlinjeformad, kommer VLC att uppfylla dina behov varje steg på vägen.

Historia

VLMC Media Player är en öppen källkodsprogramvara som utvecklats av Video Lan Project, som har sitt ursprung på en högskola 1996. Initialismen, VLMC, står för Video Lan Client på grund av dess ursprungliga roll att bara vara ett klientprogram för Video Lan Project; Men eftersom så inte längre är fallet gäller initialismen inte längre (även om namnet fortfarande finns). Det ursprungliga syftet med VLMC var att implementera en klient och server för att strömma digitala medier från parabolantenner över ett högskolecampus med hjälp av universitetets nätverk. VLMC har dock gått utöver dessa ödmjuka ambitioner idag och används ofta på många plattformar.
VLC skapades av studenter vid Ecole Centrale Paris. Det har sedan dess tagits över av bidragsgivare från hela världen och implementeras och samordnas av den ideella organisationen, Video Lan Project. Mediaspelaren (och i själva verket alla former av programvara som släppts av Video Lan Project) är fri programvara - en sällsynt förekomst av 100% öppen källkodsteknik.
Det var inte förrän 2010 som människor började arbeta med mobilversioner av mediaspelaren, och den första VLC Media Player-appen släpptes i Google Play Store för Android-användare 2011. Ett företag som heter Applidium skapade dock en version av VLC för iOS med fullt godkännande från Video Land Project 2011.
Så småningom uppstod dock en licenskonflikt mellan Apple App Store-policyn och VLC-utvecklaren Remi Denis-Courmant, vilket resulterade i att appen drogs tillbaka från App Store för iOS. Det var inte förrän 2013 som VLC-appen omlicensierades med en mer universellt acceptabel licenskod tack vare tillkomsten av Mozilla Public License-alternativet. VLC har kört starkt på iOS sedan dess.

Design

Om du har använt VLC tidigare finns det en stor chans att du kommer att känna igen dess berömda orange trafikkonikon. Detta designval inspirerades av trafikkonerna som samlades in av Ecole Centrale Paris nätverksstudenter när den ursprungliga iterationen av VLC skapades.
Trafikkonikonen, även innan jag lärde mig detta, var alltid meningsfull för mig. För om jag någonsin hade problem med att spela en mediefil visste jag alltid att jag kunde klicka på VLC och problemet skulle lösas. Programmet gör verkligen en hel del arbete, så även om det bara är av en slump skulle det vara svårt att föreställa sig en mer passande ikon för programmet.
Mediaspelaren ser ganska enkel ut, med fokus på själva medieinnehållet. Det finns bara några knappar och de placeras i verktygsfältet högst upp i fönstret. Förutom ett stort skärmfönster (som du kan ändra storlek på) hittar du några enkla knappar att välja mellan, till exempel spela, pausa, hoppa över, stoppa, spola framåt, spola tillbaka, helskärmsläge etc. Dessutom finns det en ljudutjämnare i aktivitetsfältet så att du kan anpassa din lyssningsupplevelse.
På tal om anpassning, det är en annan sak som gör VLC Media Player så bra. Det är faktiskt lite svårt att tala om design när det gäller detta program, eftersom VLC erbjuder hundratals och åter hundratals fördesignade skinn som gör att du kan göra VLC helt till din egen. Beroende på vad du vill kan designen av VLC vara vad du än gör det. Gillar du inte något av skinnen som erbjuds på Video Lan Project-webbplatsen? Det är också okej; eftersom VLC också ger dig möjlighet att skapa anpassade skinn. Utformningen av VLC är verkligen upp till varje enskild användare. Tja, om du inte kör VLC på Mac OS; tyvärr är skinn ännu inte kompatibla med Mac.

Innehåll

VLC Media Player är en utmärkt mediaspelare som kan spela de flesta filer. Den kan spela nedladdade filer, skivor, webbkameror och strömmar utan problem. Dessutom har den ett brett utbud av codecs som stöds så att nästan alla typer av filer kan spelas.
Dessutom finns det många mediaspelartillägg tillgängliga som möjliggör anpassning av VLC. Video Lan Project erbjuder ett imponerande förlängningsbibliotek med hundratals alternativ för att möta specifika behov och intressen. Bläddra igenom deras val för att hitta den perfekta förlängningen för dina behov, anpassa den efter eget tycke och njut av fördelarna. Nya plugins utvecklas för VLC hela tiden, så det finns alltid potential för ännu fler anpassningsalternativ i denna populära mediaspelare.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag har aldrig haft några problem med VLC Media Player: s skrivbordsprogram under de senaste 10+ åren. Det har inte förekommit några buggar eller glitches alls. Det går alltid smidigt, använder mycket få CPU-resurser och spelar alla filer pålitligt till sin högsta möjliga upplösning.
Appen kan använda mer arbete om vi pratar om iOS-versionen. På Apple Apps Store har VLC för mobil bara ett betyg på tre stjärnor, vilket jag tycker är lämpligt. Appen är relativt klumpig och besvärlig, och den behöver mer arbete för att vara effektiv.
Mediaspelarappen är inte alls lika användarvänlig eller anpassningsbar som skrivbordsprogrammet. Det är en one size fits all erfarenhet som definitivt kan dra nytta av vissa redesigns, tror jag, för att göra det bekvämare. Med det sagt kommer du fortfarande inte att hitta en mer mångsidig mediaspelarapp där ute gratis.

Prissättning och planer

En av VLC: s största egenskaper är att den är öppen källkod och gratis för alla att använda. Det finns inga nivåindelade prenumerationer eller dolda avgifter att oroa sig för. Från det ögonblick du laddar ner mediaspelaren kan du omedelbart njuta av allt som VLC har att erbjuda. Video Lan Project accepterar dock donationer. Så om du upptäcker att du gillar programvaran rekommenderar jag starkt att du lägger in några dollar om du har råd med det. Freeware av denna kaliber är sällsynt, så det bör verkligen stimuleras där det är möjligt!

Förslag som jag har för VLC Media Player

Mitt enda förslag till VLC är att det omarbetas för att likna skrivbordsprogrammet närmare. Annat än det, fortsätt lastbil!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor Populara sokfragor

Vlc Media Player

vlc gratis

vlc media player gratis

gratis vlc

media player gratis

vcl player

video lan player

VLC Media Player Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Den Videolan.org mediaspelaren är en av de bästa på marknaden och är intuitiv, enkel att använda, anpassningsbar och spelar vilken filtyp och codec som helst utan några som helst problem. Dessutom är det gratis att ladda ner, använda och är ett utmärkt exempel på programvara med öppen källkod. Om du har varit missnöjd med din nuvarande mediaspelare kan det vara dags att prova Videolan.org spelare. Läs min recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss