Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube Gaming Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

YouTube Gaming är en livestreaming, video on demand-plattform där användare kan titta på innehåll från skapare. Under de senaste åren har plattformen uppdaterats och har sett estetiska förbättringar. Inte bara det, det har också sett introduktionen av en kuraterad spellista som gör det möjligt för tittarna att hålla sig limmade på nätverket. Det finns mer än dussintals skapare som strömmar live samtidigt, så det finns ingen brist på innehåll i detta nätverk.

Youtube Gaming

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

youtube.com/gaming

Även om du blir uttråkad av att titta på andra människor som spelar videospel, är chansen stor att du kommer att hitta den här recensionen engagerande att läsa. Varför? För tio år sedan var det inte mycket meningsfullt för mig att se andra streamers spela. Liksom majoriteten av tittarna hade jag en förändring i perspektiv och blev beroende av att titta på spelvideor. Om du ännu inte är i det, oroa dig inte; fortsätt bara läsa eftersom chansen är stor att du i slutet av den här bloggen kommer att utveckla en affinitet mot spelgemenskapen och YouTube Gaming i synnerhet.
YouTube Gaming är en av de största spelplattformarna i världen, och dess innehåll är mycket populärt bland både skapare och tittare. Många anser att titta på spelinnehåll är den bästa användningen av deras internetdata, så YouTube Gaming erbjuder ett oändligt antal liveströmmar och förinspelade videor för användare att titta på. Du kan också sända din egen livestream eller förinspelade video på denna plattform.

Cut-throat konkurrens eller mättnad?

Microsofts Mixer är en spelströmningstjänst som tillåter användare att sända, titta på och gå med i spelsessioner med vänner. Under många år har Twitch varit i framkant av spelrevolutionen. Men med ökningen av YouTube Gaming och Microsofts Mixer blir saker och ting alltmer utmanande för Twitch. YouTube Gaming är Googles svar på Twitch och andra ledande spelströmningstjänster som erbjuder on-demand video eller live-action och reaktionsvideor som täcker YouTubes spelsfär. Microsofts Mixer är en streamingtjänst som tillåter användare att sända, titta på och gå med i spelsessioner med vänner.

Låt oss prata siffror

När det gäller abonnentnummer har YouTube-spel 83.3 miljoner prenumeranter. Men dess 22 000 skapare har bara producerat 460 000 timmars innehåll jämfört med Twitchs 64 000 användare? 1.9 miljoner timmar live videoinnehåll. När det gäller siffror har YouTube Gaming fortfarande mycket att komma ikapp att göra. Men med den uppmärksamhet plattformen får sedan årsskiftet kommer den säkert att stänga det gapet.

Vad är YouTube Gaming?

YouTube Gaming är en utlöpare av YouTube som erbjuder on-demand och live videospelinnehåll. Den moderniserade plattformen har befintliga spelvideor och låter användare hitta de bästa livestreamingsvideorna via en kuraterad spellista. För ett par år sedan skulle det vara tumultartat att hitta videor, men inte idag. Du får en komplett lista över de bästa YouTubers som har spelat ett visst spel och därmed kan du hitta dedikerade spellisteavsnitt som listar relevanta spel.
Den moderniserade YouTube Gaming-plattformen har gjort den till ett visuellt tilltalande och kraftfullt verktyg för att komma ikapp med populära speltitlar. Från League of Legends till Street Fighter kan du hitta nästan alla större titlar på plattformen här.

Design

Utvecklarna har lagt ner mycket arbete på detta, och det märks verkligen. Sidan har utformats för att vara påfallande annorlunda än det vanliga YouTube-gränssnittet. Utvecklarna har lagt ner mycket arbete på sidan, och det visar definitivt. Hjältesektionen är särskilt imponerande. Det finns fem skjutstänger där var och en bär en individuell video som spelas sömlöst.
Under dessa spel finns ett litet textområde som säger, ? Du följer _____.?, där _____ är spelet du följer. När du bläddrar ner visas en spelbanner med en prenumerationsknapp till höger. Bannern har kuraterade spellistor under den som innehåller olika rubriker som "Top Live Games", "Top Live Streams" och "Recommended". Om du bläddrar längre ner ser du listan över spel som du följer, i mitt fall är det "PES 2020", "EA Sports FIFA 20", "PUBG", "Minecraft" och "Sekiro". Under dessa spel finns ett litet textområde som säger: "Du följer _____.
När du klickar på någon av titlarna kommer du till en ny sida med en vertikal kreativ miniatyrbild till vänster. Förutom miniatyren hittar du titel, beskrivning och nyckelord. Och på höger sida hittar du knapparna Prenumerera och Titta på trailer. Min favoritdel är omslagsbilden med en transparent svart design på toppen. Det ser fascinerande ut. Små anpassade detaljer som den här gör streaming på YouTube värt det - de misslyckas aldrig med att fånga nyanserna.
Strax under det hittar du sju alternativ - Hem, Live, Senaste, Utforska, Låt oss spela, Officiell och Om. När du klickar på något av dessa alternativ uppdateras spellistan under rubriken efter dina önskemål. Livekommentarerna och de föreslagna videorna har ett mer framträdande fokus med ett mörkare färgschema. Huvudsidan är fylld med on-air-strömmar och täcker mestadels de mest populära kanalerna eller videorna. Du kan anpassa profilen och få en rekommendation av spel som du bryr dig om.

Innehåll

YouTube Gamings användargränssnitt är inte rörigt och det är lätt att hitta den video du letar efter. YouTube-spels innehåll måste vara dess största styrka. Du kan hitta titlar som "Minecraft?", "PUBG?", "Sekiro?", "Counter-Strike: Global Offensive?", "Temple Run?", "Grand Theft Auto V?" och "Subway Surfers?" Detta är inte allt; du kan hitta nästan alla spel YouTubers speciella speltäckning genom att klicka på sökfältet på YouTube Gamings användargränssnitt. YouTube Gamings användargränssnitt är inte rörigt och det är lätt att hitta den video du letar efter.
Du kan titta på innehåll med en upplösning på upp till 4K om originalkvaliteten är HD eller bättre. De flesta spelströmmar är i HD-kvalitet eller bättre, så se till att du har antingen Wi-Fi eller en bra dataanslutning med minst 5 mbps hastighet.
fiktion, facklitteratur, poesi och drama. Innehållsområdet omfattar fyra olika kategorier: fiktion, facklitteratur, poesi och drama.

Låt oss spela

Let's Plays är roliga att titta på spel, där spelarna bara testar ett visst spel med strategi. Denna kategori är specifikt för en publikgrupp som är intresserad av att köpa ett spel men vill lära sig mer om det via YouTube.

Recensioner

Du hittar en hel del spelgranskningsinnehåll på YouTube. Det beror på att många människor litar på YouTube för ärliga recensioner innan de spenderar $ 40- $ 100 på ett spel. Det finns många spel på marknaden, vilket kan vara ganska överväldigande. Genom att titta på recensioner kan du alltså hitta det spel som passar dig bäst.

Genomgång

Let's Plays skiljer sig från genomgångsvideor. Videorna är väl strukturerade och kartläggs ordentligt. Tittarna kan njuta av spelet - upplev händelserna, karaktärerna och sidouppdragen som de annars skulle ha missat.

Reaktioner

OzzyMan Reviews har omdefinierat reaktioner och kommentarer på YouTube-plattformen med sina reaktionsvideor. De är spontana och roliga att titta på, precis som Snoop Doggs kommentarer om djur.

Stationär / mobil upplevelse

För konsumenterna gör YouTube Gaming det enkelt att hitta och titta på videor som de är intresserade av. Skriv bara in ett specifikt spel eller nyckelord och börja titta på efterföljande videor relaterade till det spelet.
Aktiv röst Streamers kan enkelt ansluta till fansen - chatta med dem och tjäna pengar via livestreamen. De kan spela annonser och visa en länk till Patreon- eller Kickstarter-sidor där deras community kan stödja dem ekonomiskt. Detta är ett stort plus för skaparna såväl som publiken, eftersom de tillsammans kan stödja varandra genom att förbättra kanalens övergripande kvalitet.
Den enda aspekten av denna plattform som är hård är dess musikpolitik. Streamar på Twitch där en upphovsrättsskyddad låt presenteras stängs av i stället för att tas bort på YouTube.

Planer och prissättning

Plattformen är helt gratis att använda för både tittare och innehållsskapare. Du kan stödja dina favorit YouTubers via Patreon eller Kickstarter, och du kan till och med donera när de livestreamar. YouTube debiterar dock inte tittarna något för att titta på strömmarna.

Förslag jag har för YouTube Gaming

Plattformen är utmärkt. Det finns inga klagomål när det gäller streamingkvalitet. Majoriteten av funktionerna är förstklassiga. Mitt enda förslag skulle vara att skapa en individuell plattform med en unik överklagande. Detta skulle vara svårt, men om det görs korrekt kan det locka miljontals användare. YouTubes innehållsegendom känns likadan på grund av den mörka layouten.

Slutsats

YouTube Gaming är en fantastisk plattform för att strömma oändligt spelinnehåll. Jag älskar att titta på genomgångar i nätverket och spenderar mycket tid på att titta på BrendenPlayz WWE-spelinnehåll. Förutom hans kanal tittar jag ofta på MGH, TheRadBrad, Chris Smoove och ShuffleGamer.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube Gaming

YouTube Gaming Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

YouTube Gaming är en livestreaming, video on demand-plattform där användare kan titta på innehåll från skapare. Under de senaste åren har plattformen uppdaterats och har sett estetiska förbättringar. Inte bara det, det har också sett introduktionen av en kuraterad spellista som gör det möjligt för tittarna att hålla sig limmade på nätverket. Det finns mer än dussintals skapare som strömmar live samtidigt, så det finns ingen brist på innehåll i detta nätverk.

Om oss     Villkor     Kontakta oss