Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube Music Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

YouTube Music är en musikströmningstjänst som erbjuder fler funktioner än den genomsnittliga tjänsten. Du kan till exempel söka efter låtar genom att skriva in texter eller helt enkelt beskriva låten, och det finns över 30 miljoner spår tillgängliga. Dessutom är spellistans algoritmer några av de mest banbrytande på marknaden. Jag rekommenderar att du läser min recension av YouTube Music för att lära dig mer om vad den har att erbjuda!

Youtube Music

youtube music gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 01.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

music.youtube.com

Det är uppenbart att YouTube är en streamingtjänst som inte behöver någon introduktion. Det är överlägset den största videoströmningsplattformen i världen, med miljarder aktiva användare och otaliga videouppladdningar. YouTube fortsätter bara att växa för varje dag (i minuten till och med!). På vissa sätt kan YouTube sägas vara den ursprungliga videoströmningswebbplatsen.
Öppnandet av YouTubes videoströmningsfunktioner gjorde det möjligt för andra webbplatser att få fotfäste på marknaden och göra videostreaming mer populär. Detta inkluderar webbplatser som Netflix, Hulu och Amazon Prime Video.
YouTubes senaste ansträngningar berättar historien om en webbplats som kan och vill anpassa sig till tiden, samt utöka sin räckvidd till andra digitala utrymmen.
De flesta vänder sig till YouTube för att titta på musikvideor när en artist släpper en ny. YouTube har i huvudsak liknat MTV genom att när en artist släpper en ny musikvideo är det vanligtvis det första stället som människor går för att titta på den.
Även om musikvideor idag saknar samma cache som de hade tidigare, är de fortfarande en integrerad del av en musikers marknadsföringsinsatser. Och YouTube har varit centralt för att tillhandahålla en plattform för att dessa musikvideor ska kunna ses.
Men även utanför officiella musikvideor har jag också navigerat i min webbläsare till YouTube i över ett decennium nu när jag vill höra musik som jag inte kan hitta på någon av de andra vanliga musikströmningstjänsterna? Detta beror på att människor (läs: YouTube-användare) ofta rippar och laddar upp ljudinnehåll som YouTube-videor, vilket gör det möjligt för alla att komma åt det - vare sig det är en läcka, en exklusiv utgåva eller något annat.
YouTube har varit en pålitlig källa för att lyssna på musik från mindre kända artister, eftersom många av dem har sina egna YouTube-kanaler från vilka du kan komma åt deras musik när Spotify eller Apple Music kan misslyckas med dig.
Det faktum att YouTube har använts som en slags de facto musikströmningstjänst i flera år innebär att det är vettigt för dem att skapa sin egen officiella musikströmningstjänst i form av YouTube Music. Men hur står sig YouTubes streamingtjänst mot sina konkurrenter som Spotify eller Tidal? Låt oss ta en titt och se, ska vi?

Historia

YouTube Music-appen tillkännagavs i oktober 2015. Det lanserades officiellt följande månad tillsammans med sin mycket marknadsförda streamingtjänst, YouTube Red. Även om YouTube Music har kritiserats för att vara för lik den redan existerande Google Play Music-tjänsten, var den avsedd för personer som har använt YouTube specifikt för sina musiklyssningsbehov. Så föreställ dig Google Play men med youTubes varumärke och ikoniska layout istället.
Några år senare, den 17 maj 2018, meddelade YouTube att de skulle utöka sin YouTube Music-tjänst till att omfatta en webbplats för stationär mediaspelare. Expansionen resulterade också i en total redesign av appen, inklusive en ny och förbättrad algoritm och mer exakta och dynamiska rekommendationer baserade på användarnas lyssningsvanor.
Den nya algoritmen utnyttjade Googles artificiella intelligens för att göra det möjligt för YouTube-musikanvändare att söka låtar baserat på texter och beskrivningar - ett helt nytt och återupplivat sätt att föreslå musik till lyssnare. Dessutom, med hela denna ommärkning, youTube Music ompositionerade sig också som en solomusikströmningstjänst och satte sig i direkt konkurrens med tjänster som Spotify och Apple Music. YouTube Music, med denna ändring, är fortfarande tillgängligt som en del av YouTube Premium (tidigare YouTube Red), liksom en del av Google Play All-Access.

Design

Många människor har grepp om den traditionella YouTube-webbplatsens design, med hänvisning till problem som rörigt innehåll och brist på intuitiv applayout. Den nya YouTube Music-tjänsten kan dock vara det bästa exemplet på webbplats- och appdesign som YouTube har satt ihop. Det är snyggt, användarvänligt, lätt att använda och lätt för ögonen.
Trots vissa potentiella designproblem verkar YouTube Music fungera bra och se bra ut. Webbplatsen är lätt att söka och bläddra i, verkar ha tagit mycket inspiration från Spotify. Även om du inte är bekant med andra musikströmningstjänster kommer du att kunna använda YouTube Music som ett proffs nästan omedelbart.

Innehåll

Detta är ett av de områden som skiljer YouTube Music från sina konkurrenter, enligt min mening. För inte bara får du välja mellan ungefär samma antal låtar som finns på Spotify (30 miljoner och räknas), men YouTube Music matas också direkt in i dina YouTube-visningar, vilket innebär att det blir smartare i mycket snabbare takt. Dessutom, förutom 30 miljoner + officiella musikvideor, ger YouTube Music snabb åtkomst till alla musikvideor på YouTube - en innehållsnivå som ingen annan musikströmningsapp verkligen kan skryta med.
YouTube Music erbjuder ett stort utbud av spellistor sammansatta av experter och algoritmer, vilket gör det till en av de bästa musikströmningstjänsterna där ute. Dessutom, beroende på ditt prenumerationspaket, kan du också ladda ner och lyssna på musik offline och helt integrera YouTube Music med Google Play och Google Home-enheter.
Den mest spännande funktionen i appen är dess förmåga att söka låtar efter text och musikbeskrivning. Detta är verkligen nästa nivå i musikupptäckt.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag har redan kommenterat hur jag älskar designen av YouTube Music. Webbplatsen är attraktiv, med traditionell YouTube- och Google Play-användning kombinerad. Skrivbordsversionen är också användarvänlig och perfekt. Därför kan du vara säker på att skrivbordsversionen (och mobilwebbläsaren) av webbplatsen är utmärkt.
Appen är dock inte utan sina brister. Det kan till exempel vara svårt att hitta specifika låtar i appen, och det kanske inte är lika användarvänligt som några av de andra musikströmmande apparna där ute.

Prissättning och planer

Det finns tre prenumerationsplaner tillgängliga för YouTube Music: en gratis provperiod, en betald plan utan annonser och en betald plan med annonser. Om du väljer att prenumerera utan annonser kan du förvänta dig att ha begränsade offline-lyssningsalternativ och oförmågan att spela musik i bakgrunden. Om du prenumererar med annonser kan du dock använda tjänsten utan avbrott och njuta av annonsfritt lyssnande samt möjligheten att spela musik i bakgrunden.
YouTube Music Premium ger obegränsad online-, offline- och bakgrundslyssning med bättre ljudkvalitet med noll annonser. Detta kostar $ 9.99 per månad.
Slutligen kan du komma åt YouTube Music genom att registrera dig för YouTube Premium, som kostar $ 11.99 per månad. Detta ger dig allt som YouTube Music har att erbjuda, samt låser upp din allmänna YouTube-upplevelse helt (inga annonser, bakgrundsspel etc.).

Förslag som jag har för YouTube Music

: Jag tror att YouTube Music bör utöka sina horisonter och tillåta att musik strömmas i ljudform från alla källor, inklusive låtar på YouTube-videor. Detta skulle gynna mindre kända artister som kanske inte har tillräckligt stor följd ännu för att få sin musik på andra streamingtjänster.
YouTube Music är verkligen en spelväxlare. De saker som de gör med smart sökning och AI-algoritmer kommer säkert att inspirera sina konkurrenter att öka det när det gäller teknik under de kommande åren. Och för priset kan du verkligen inte gå fel.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube Music

youtube music gratis

YouTube Music Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

YouTube Music är en musikströmningstjänst som erbjuder fler funktioner än den genomsnittliga tjänsten. Du kan till exempel söka efter låtar genom att skriva in texter eller helt enkelt beskriva låten, och det finns över 30 miljoner spår tillgängliga. Dessutom är spellistans algoritmer några av de mest banbrytande på marknaden. Jag rekommenderar att du läser min recension av YouTube Music för att lära dig mer om vad den har att erbjuda!

Om oss     Villkor     Kontakta oss