Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Superettan
Nu
Premier League
Lö 13:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube TV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Om du har funderat på att byta kabelleverantör bör du definitivt kolla in YouTube TV. Denna streamingtjänst erbjuder en mängd olika kanaler och funktioner som är perfekta för alla. Du kan titta på dina favoritprogram på vilken enhet som helst och njuta av obegränsad DVR utan extra avgifter. Jag har granskat YouTube TV så se till att läsa min fullständiga recension för att lära dig mer!

Youtube TV

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 28.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tv.youtube.com

YouTube har gradvis fått mer kontroll över den digitala medieindustrin, inklusive streamingtjänster. Detta kan ses med deras senaste utgåvor av YouTube Music, YouTube Premium, YouTube Go och YouTube TV. Dessa tjänster fortsätter att trakassera användare genom att fråga dem om de vill prova dem upprepade gånger även efter att ha sagt nej. Att klicka nej tack hindrar dock inte dessa erbjudanden från att visas igen. Det är viktigt för användare att vara medvetna om och motstå dessa ständiga förfrågningar från YouTube.
Trots att skämt görs om det har jag varit nyfiken på att prova några av YouTubes tilläggstjänster ett tag nu. Mitt intresse väcktes av tanken på att använda YouTube Music, som jag använder för att titta på många videor med musik som är svår att hitta på streamingtjänster.
Jag har inte heller hört något annat än bra saker om YouTube TV: s tjänst, som vi kommer att titta på idag. Så då väcker detta frågan: är vårt omedelbara avslag på YouTubes premiumtjänster verkligen motiverat? Dessutom, varför är det så att allmänheten verkar vara så ovillig att ge dem en chans?
Med tanke på YouTubes alltmer skamfilade offentliga image är det en viktig fråga att utforska huruvida annonser på plattformen faktiskt är skadliga eller inte. Det är frustrerande att dessa irriterande annonser och undersökningar nu avbryter vårt videotittande, men det verkar som om de kan vara ett större problem än vi ursprungligen trodde. Många användare har stängt av YouTube eller slutat använda det helt och hållet som ett resultat.
En annan anledning till YouTubes PR-kris härrör från dess övernitiska censur. Detta är en annan aspekt av YouTube som långsamt har smugit sig på användare och flyger under radarn tillräckligt länge tills den började nå en feberhöjd under det senaste året eller två. YouTube är inte längre en plats för total och oförfalskad yttrandefrihet.
Om du laddar upp en video till YouTube är den föremål för nycker från webbplatsens administratörer. Om videons innehåll eller synvinkel misshagar dem kan de ta bort den. Dessutom, om din kanal är intäktsgenererande, kan de ta bort din förmåga att tjäna pengar helt enkelt för att uttrycka impopulära åsikter.
Å ena sidan har YouTube tekniskt sett rätt att ta bort vilken video som helst som de tycker är lämplig. Men ur etisk synvinkel är deras beslut att göra det mer komplicerat, eftersom många ser det som ett farligt prejudikat att sätta.
Idag skulle jag vilja titta på en av de betalda prenumerationstjänsterna som YouTube erbjuder, helt enkelt i samband med hur det fungerar och om det är värt våra pengar. Eftersom det finns potential med något som YouTube TV att vara en livräddare för sladdskärare över hela världen.

Historia

YouTube TV skapades som en testkörning på fem stora marknader. Det var tänkt att ersätta kabel-tv och vara en "over-the-top" streamingtjänst som erbjuder användarna fler valmöjligheter i vad de tittar på.
Från och med lanseringen erbjöd YouTube TV livestreaming av några av de bästa kabelnätverken. Användare kunde omedelbart livestreama kanaler som ABC, CBS, NBC, PBS, FX och Discovery Channel. Med tiden förvärvade YouTube TV ännu fler nätverk, inklusive Disney Channel, MSNBC, BBC och för många andra att lista. I huvudsak på relativt kort tid hade YouTube TV ett betydande online-kabelnätverk på sina händer.

Design

Det finns många (inklusive jag själv) som tycker att webbplatsdesignen för den grundläggande YouTube-versionen är rörig, klumpig och svårare att navigera än nödvändigt. Jag tycker att det är olyckligt att du inte har gjort mycket framsteg när det gäller att omforma din webbplats sedan du lanserade för 15 år sedan.
YouTube TV har dock imponerat på många användare med sitt moderna utseende, strömlinjeformade design och kompatibilitet över olika enheter. Det är lättare att använda och navigera än den ursprungliga YouTube TV: n och kan användas på vilken enhet som helst - inklusive nyare smarta TV-apparater (från LG, Samsung, Hisense, Vizio, Sharp, etc.), Xbox One, Android-telefoner och surfplattor, iOS-enheter inklusive iPhone och iPad och Fire TV-pinnen. Detta gör det perfekt för hela familjen.
Layouten på YouTube TV, oavsett vilken enhet du kommer åt den på, är tillräckligt bekant för det traditionella YouTube-gränssnittet utan nästan lika många brister. Detta resulterar i möjligheten att plocka upp den och omedelbart veta hur man använder den - en nivå av intuitiv design som du bara kunde få från en sådan ikonisk webbplats.

Innehåll

Som jag nämnde tidigare erbjuder YouTube TV en stor lista över tv-nätverk att välja mellan. Faktum är att YouTube TV, beroende på din plats, ger dig livestreaming tillgång till 70+ kanaler, vilket är för priset (diskuteras tillfälligt) direkt i nivå (om inte en bättre affär) än de flesta lokala kabelleverantörer kommer att erbjuda. Lägg till det faktum att med YouTube TV kan du hålla jämna steg med alla dina favoritprogram oavsett var du är, och du har receptet på överlägsen version, en utvecklad version av traditionell kabel-TV-visning.
Prenumeration på YouTube TV låter dig skapa 6 unika konton med individuella visningsbehörigheter. Det betyder att hela familjen kan titta på vilka program de vill utan att slåss om vem som får titta på vad. På tal om slagsmål om TV-program, YouTube TV skryter med att dess molnbaserade inspelningsfunktioner gör den till den enda DVR på marknaden med obegränsat lagringsutrymme. Du kan spela in så många program du vill och de kommer att lagras i 9 månader. Du kan också strömma allt från ditt DVR-bibliotek på vilken enhet som helst när som helst, vilket gör TV-tittande bekvämare än någonsin tidigare.
YouTube TV ger prenumeranter tillgång till allt originalinnehåll från YouTube Premium, inklusive program som för närvarande inte sänds på lokal tv. Ett YouTube Premium-konto ingår dock inte i prenumerationen.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag berörde tidigare fungerar YouTube TV och fungerar på samma sätt som YouTube, bara på ett optimerat, mindre glitchy, mer pålitligt sätt. Oavsett om du strömmar live-tv på din smartphone, stationära dator eller smart-TV, fungerar denna plattform konsekvent.
Det är strömlinjeformat, så när du slutar titta på en show på en enhet och flyttar till en annan, förutsatt att du är på samma konto, fortsätt helt enkelt tillbaka där du slutade (åtminstone för inspelat innehåll). När det gäller live-TV är det lika enkelt att byta enhet som att stänga av TV: n och sedan slå på den igen. Oavsett vilken enhet du använder eller vilken typ av enhet du använder kan du garanteras en konsekvent och bekväm tittarupplevelse.

Prissättning och planer

Jag lovade några stycken upp för att ge dig scoop om hur YouTube TV faktiskt kan vara billigare än traditionella kabelabonnemang. Tja, på själva webbplatsen gör YouTube TV följande påstående: ? Klipp sladden och spara $ 700 per år. YouTube TV har inga dolda avgifter, till skillnad från traditionella tjänster.? Allt du betalar är månadsavgiften som du samtycker till att betala i förskott - du betalar inte extra för DVR, HD, kabelboxar, avbokning, sportkanaler eller lokala kanaler.
Avgiften som du samtycker till att betala i förskott är bara $ 49.99 per månad - billigare om inte i nivå med de flesta kabelplanpriser.

Förslag jag har för YouTube TV

Jag skulle vilja att YouTube TV förlänger den tid som du kan hålla fast vid inspelade program. Helst kan du behålla åtminstone några av dem på obestämd tid, eller säg några år. Detta skulle sätta andra streamingtjänster som Netflix eller Hulu i varmt vatten på det sätt som YouTube redan har satt press på traditionella kabelleverantörer.

Slutsats

Om man redan prenumererar på kabel verkar det som om YouTube TV är ett bra alternativ eftersom det erbjuder nästan samma innehåll som kabel till ett billigare pris.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube TV

YouTube TV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Om du har funderat på att byta kabelleverantör bör du definitivt kolla in YouTube TV. Denna streamingtjänst erbjuder en mängd olika kanaler och funktioner som är perfekta för alla. Du kan titta på dina favoritprogram på vilken enhet som helst och njuta av obegränsad DVR utan extra avgifter. Jag har granskat YouTube TV så se till att läsa min fullständiga recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss