Allsvenskan
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 15:00
Superettan
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Allsvenskan
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YuppTV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

YuppTV är en prenumerationsbaserad streamingtjänst som erbjuder live-tv, catch up TV och filmer på 14 språk. Du kan få allt innehåll på över 14 språk, inklusive hindi, telugu, tamil, malayalam och punjabi för att nämna några. Denna streamingtjänst har mer än 250 sydasiatiska kanaler med över 5000 filmtitlar som når ut till mer än 400 miljoner hem över hela världen.

Yupptv

yupptv schweiz

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 01.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

yupptv.com

Om du är väl insatt i streamingplattformar kanske du redan är bekant med YuppTV. Om du inte är bekant med YuppTV, vänligen stanna kvar eftersom vi hjälper dig att lära dig mycket om den här plattformen.
Om du letar efter en högkvalitativ och prisvärd streamingtjänst är YuppTV ett av de bästa alternativen som finns tillgängliga.
Den informella webbplatsen för indiska utlänningar, känd som "Linked in", har nyligen utökats till att omfatta Singapore och till och med länder i Mellanöstern. Listan över länder där nätverket är tillgängligt för att inkludera Fiji, Europa, Japan, Kenya, Malaysia, Mauritius, Sydafrika, Nigeria tillsammans med de andra nämnda länderna.

Historia

YuppTV är en Atlanta-baserad OTT-tjänsteleverantör som tillhandahåller live-TV-kanalinnehåll till indisk publik i USA. I de flesta första världsländer är indiska kanaler otillgängliga eller extremt dyra, så Yupptv insåg att detta var ett behov och startade sitt eget online-TV-nätverk som erbjuder live-TV, catch-up-innehåll, on-demand-filmer och mer.

Varför ska du strömma på YuppTV?

Några anledningar till varför jag tror att du bör strömma på YuppTV inkluderar följande: Efter att ha sammanfattat dessa punkter är det min övertygelse att streaming på YuppTV är en bra idé. Det finns många anledningar till varför streaming på YuppTV skulle vara ett bra beslut för dig. I det här avsnittet kommer jag att sammanfatta de viktigaste punkterna innan jag diskuterar fördelarna med streaming på den här tjänsten.

Kvantitet och kvalitet på innehållet

Du kan njuta av mer än 180 kanaler med obegränsade blockbusterfilmer och klassiska TV-program, till exempel 'Kasauti Zindagi Ki?' med 10 dagars catch-up TV.

Sömlöst push-medieinnehåll

YuppTV uppfyller kompatibilitetsstandarderna som fastställts av ledande streamingtjänster som Amazon Prime och Netflix. Den har avancerad teknik som inte kräver satellitanslutning, kabelbox eller DVB-installation. Allt du behöver för att strömma innehåll är en aktiv internetanslutning. När du väl har det kan du strömma YuppTV från inte bara din dator eller mobiltelefon utan också dina smarta TV-apparater och enheter som Chromecast, Roku och Fire TV.

Inget kontrakt

Medan de flesta streamingtjänstleverantörer kräver att abonnenter tecknar ett kontrakt för en period på minst tolv eller tjugofyra månader, är YuppTV annorlunda. Du kan registrera dig för tjänster med bara fem minuter av din tid och det finns inga åtaganden från användarens sida. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och det kommer inte att bli någon avgift i samband med detta.

Butik & Media Center

Med ett Yupp TV-abonnemang kan du få tillgång till obegränsat innehåll i butiken. Detta inkluderar tillgång till mediacentret där du kan titta på allt ditt USB-innehåll på din stora skärm. Du kan också använda YuppTV Box (tillgänglig nedan) som är Wi-Fi aktiverat för att strömma en film utan att behöva ansluta den.

Design

Yupp TV: s gränssnitt är lika bra som alla A-lista streamingtjänstleverantörer. Enligt min mening toppar den sådana som AT & T och Hotstar. Den grå-orange-vita kombinationen flyter jämnt över hela webbplatsen. Varje sida känns sammanhängande och du kan få en sömlös upplevelse när det gäller att surfa.
Dessutom finns det också en ? Inställningar? till höger på hemsidan. När du besöker hemsidan hittar du kategorialternativ som "Live TV?", "Catch-up TV?", "Filmer?", "TV-program?" och "Omfattning" påvänss. Till höger hittar du ett sökfält, paket, registrerings- och inloggningsalternativsom är standard när det gällerkategorifält. Dessutom finns det också ett inställningsalternativ på höger sida av hemsidan.
Hjältesektionen på YuppFlix är den mest unika av alla streamingtjänster jag hittills har granskat. Den har inte bara en lyhörd banner till vänster utan den har också livestreamade nyheter som spelas i ett litet fönster till höger. Detta gör att hjältesektionen är uppdelad 80:20 med 80% skjutreglage (banners) och 20% livevideo. När du bläddrar nedåt hittar du avsnitt som "Trending Live?", "Best of Yupp Studios?", "Popular Live TV?" och "YuppFlix Movies?".
När du klickar på Live TV-sidan i rubrikmenyn kommer du till en ny sida med ett väldesignat TV-schema. På samma sätt, med catch-up-innehåll, inkluderar de ledande kanalerna som finns i dessa kategorier NDTV, RT & NSF.

Innehåll

Yupp TV blev snabbt en av de största online-TV-plattformarna med ett expansivt innehållsbibliotek. Med över 200 kanaler får du det bästa av regionalt innehåll och Bollywood-innehåll. Det massiva innehållsbiblioteket innehåller genrer som komedi, sport, nyheter, romantik, andlig, brott, drama, underhållning och musik. Yupp TV: s filmer och TV-program är en del av YuppFlix som verkar dra sitt namn från Netflix.
Några av de mest populära kanalerna är segregerade efter språk, inklusive:
Dessa fem hindi-tv-kanaler erbjuder en mängd olika innehåll på indiska språk.
Några av de mest populära Telugu TV-kanalerna är Star Maa TV, Zee Telugu, Gemini TV, ETV - Plus, Cinema, Life, ABN, TV5, iNews, Jeeyar TV, Mana TV, OM CVR, Calvary TV, Bhaarat Today, Aradhana TV, Bhakti TV och Tollywood TV.
Följande är alla tamilska tv-kanaler.
Det finns sex tv-kanaler i Malayalam. Dessa är Surya TV, Kiran TV, Asianet, Asianet Plus, Mathrubhumi News och Jai Hindi.
Kannada: Zee Kannada, en kanal som drivs av Asianet Communications, är en av de ledande kanalerna i Karnataka. Det sänder program från Suvarna TV, ETV Kannada och Udaya Movies. Udaya Music och Udaya News är också tillgängliga på denna kanal.
Punjabi: Nio stationer, inklusive Punjabi, Chakde och News, tillsammans med Zee Punjabi och Alpha ETC Punjabi.
Aktiv röst: Zee Marathi, Zee 24 Taas, Star Pravah, Saam, ETV Marathi och 9X Jhakaas är tillgängliga nu.
Zee Bangla, Star Jalsha, Ruposhi Bangla, ETV Bengali, Dhoom Music, Planet M, Newstime Bangla och Sangeet Bangla är de sex bengaliskspråkiga tv-kanalerna.
Det här är några av de populära TV-kanalerna på urdu.
Färgerna på Gujarati är vita, svarta, röda och gröna.
Om du trodde att dessa Yupp TV: s regionala kanalförmåga är imponerande, vänta tills du ser de populära programmen på de populära programmen:
Några av de mest populära programmen i nätverket inkluderar ? Blå drake?, ? Breakless Band?, ? Byomkesh?, ? Stor chef hindi?, ? Dans+?, ? Naagini 3*,? Bigg Boss Kannada*,? Chinnari PelliKuturu*,? Komedi Darbar * ?, ? CID*?, **Brottspatrull*? , **Komedikvällar med Kapil*? , **Durga Dustak*?, **EeTharam Illalu*?, **Smaker av Gujarat**, **Ek Cup Cha**, **Gurbaani Live**, **Halla Bol**, ***Hoyto Tomari Jonno**, ****Itna Karo Na Mujhe Pyar****, ****Kanyadaan**** och ****Kismat Connection Live*****
Några av de populära filmtitlarna inkluderar ? Kaappaan?, ? Petromax?, ? Aruvam?, ? Magamuni?, och ? Arjun Reddy.?

Stationär / mobil upplevelse

Alla kanaler ovan finns i hög kvalitet, så oavsett om du strömmar med en Firestick eller Chromecast kommer upplevelsen att bli fantastisk. Jag har strömmat Yupp TV på min Google Pixel 2 och Samsung LED via Chromecast och jag måste säga att jag älskar webbplatsen och appen. Det liknar Sony LIV- och Hotstar-upplevelsen men bättre.
Den enda nackdelen med appen är att om du köpte ett paket med innehåll i Indien och försöker strömma det i Förenade Arabemiraten kommer du inte att kunna komma åt innehållet. Och det är uppenbart eftersom planerna och prissättningen är olika i båda länderna.

Utmärkt kundsupport

Jag kände behovet av att lägga till detta i det här avsnittet eftersom kundtjänsten var oklanderlig. När jag insåg att jag inte kan strömma paketet jag köpte i Indien medan jag är i UAE försökte jag få kontakt med kundsupporten. Och jag måste säga att de svarade på min fråga inom fem minuter. Det finns 24Ã7 service tillgänglig och supportteamet är alltid redo att hjälpa.

Planer och prissättning

Det finns två prenumerationsalternativ tillgängliga på webbplatsen: - YuppTV Hindi har 128 kanaler som kostar $ 6.99 / månad - YuppTV Hindi + Hotstar har 162 kanaler och kräver en årlig prenumeration på $ 79.99.
Dessa är de enda två olika alternativen som är tillgängliga för amerikanska invånare.

Förslag jag har för YuppTV

Även om partnerskapet med Hotstar säkerställer att det finns sportinnehåll på Yupp TV, räcker det inte. Jag tycker att de borde knyta an till andra sportkanaler och andra premiumkanaler för att främja sitt nätverk.

Slutsats

Enligt de senaste investeringsrapporterna växer Yupp TV: s användarbas snabbt och det framgår av nätverkets senaste investeringsinjektion från Emerald Media. Om investerarna har rätt ser jag inte varför vi som prenumeranter inte ska vara stödjande. Nätverket växer och med en investering på 50 miljoner dollar kommer Yupp TV bara att bli större och bättre.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Yupptv

yupptv schweiz

YuppTV Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

YuppTV är en prenumerationsbaserad streamingtjänst som erbjuder live-tv, catch up TV och filmer på 14 språk. Du kan få allt innehåll på över 14 språk, inklusive hindi, telugu, tamil, malayalam och punjabi för att nämna några. Denna streamingtjänst har mer än 250 sydasiatiska kanaler med över 5000 filmtitlar som når ut till mer än 400 miljoner hem över hela världen.

Om oss     Villkor     Kontakta oss