Superettan
Fre 19:00
Superettan
Fre 19:00
Superettan
Lö 13:00
Allsvenskan
Lö 15:00
Superettan
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Ziggo GO Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022)

Ziggo Go är lätt en av de bästa tv-strömmande webbplatserna jag någonsin har haft förmånen att granska. Oavsett om du gillar att titta på din favoritserie på begäran eller live, gör Ziggo Go det enkelt. Förutom att erbjuda några av de största TV-serierna genom tiderna, låter Ziggo Go dig också strömma filmer och liveevenemang. Intresserad av att lära dig mer? Kom och kolla in min recension av Ziggo Go idag!

Ziggo GO

ziggo go

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Fredag, 22.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

ziggogo.tv

Om du bor i Nederländerna är det troligt att du är bekant med Ziggo, den största kabeloperatören i landet. Faktum är att du kanske har vuxit upp med att titta på underhållning som fördes till dig av Ziggo. Idag är dock Ziggo också en av de bästa TV-streamingtjänsterna på webben.
Naturligtvis sträcker sig Ziggos bredd av tjänster långt utöver bara kabel-tv och streaming. Förutom att tillhandahålla digital kabel och en utmärkt streamingtjänst är Ziggo också känt för sina internet- och telefontjänster. Faktum är att om du är från Nederländerna finns det en god chans att du till och med kan vara trött på Ziggo nu. Med det sagt, innan du svär av alla saker Ziggo för gott, bör du göra dig själv en tjänst och kolla in deras TV-streamingwebbplats. Lita på mig, jag tror inte att du kommer att ångra det.
Ziggo är en av de största on-demand TV-streamingsajterna och det är också möjligen den snyggaste och mest användarvänliga. Tro det eller ej, men det är inte varje dag som jag stöter på en TV-streamingsajt som erbjuder ett elegant och välorganiserat sätt att bläddra i så stora kataloger med TV-serier och filmer. Ziggo är överlägset en av de bästa TV-strömmande webbplatserna som jag någonsin har sett.
Så bara för att jag älskar Ziggo betyder det inte att det är den bästa TV-streamingwebbplatsen för dig. Det finns många olika preferenser och smaker där ute, så det finns inget sådant som den "bästa" TV-streamingwebbplatsen i världen. Varje persons individuella behov kommer att vara olika, så det är viktigt att ta en titt på varje webbplats funktioner och se om den uppfyller dina behov. Är Ziggo värt sitt begärda pris? Bara du kan bestämma säkert - genom att titta noga på själva webbplatsen och fatta ett beslut baserat på vad du hittar.
Utan vidare, låt oss ta en djupgående, omfattande titt på en av de mest populära streamingsajterna i hela Europa: Ziggo Go. Låt oss testa TV-streamingtjänsten Ziggo Go idag, eller hur?

Historia

Ziggo grundades som ett kabelbolag som ett resultat av en sammanslagning 2008. Fusionen var mellan Multikabel, @Home och Casema. Ziggo lanserades första gången den 16 maj samma år. Detta resulterande företag gick sedan vidare till att gå samman med ett annat företag 2015 (UPC Nederland). Vid den tiden var Ziggo redan den 2: a största kabelleverantören i Nederländerna. Vid denna fusion 2015 behöll företaget namnet Ziggo, och dess främsta konkurrenter idag är KPN och Canal Digitaal.
Fram till 2012 innehades det mesta av det kapital som genererades av Ziggo av private equity-företag (nämligen av 2: Cinven och Warburg Pincus). Det var inte förrän den 21 mars 2012 som Ziggo äntligen noterades som ett börsnoterat företag. Det noterades först på NYSE Euronext-börsen. Senare införlivades Ziggo i AMX-indexet. Intresserade parter kan köpa och sälja aktier i Ziggo, men aktieägare kan också handla optioner på Ziggo-aktien.
I mars 2013 förvärvade Liberty Global 12,65% av Ziggo. Denna procentandel ökade till 15% i april och 28.5% i juli, vilket stadigt ökade deras ägande tills de gick in för att döda ? Den 14 januari 2014 meddelade Liberty Global att det skulle förvärva alla återstående aktier i Ziggo för en hel del ? 10 miljarder. I november samma år, efter EU-utredningar, blev Liberty Global ensam ägare till Ziggo.
Ziggo Go genomgick en omprofilering den 9 november 2016 och blev känd som Ziggo Go. Under många år därefter har det varit en av de bästa kabel-, internet- och telefontjänstleverantörerna i Nederländerna.
Sedan HBO 1, 2 och 3 gick ur luften i Nederländerna den 31 december 2016 har Ziggo Go varit det främsta sättet för holländare att njuta av allt sitt favorit HBO-originalinnehåll. Men det är inte bara HBO-program som har fått Ziggo Go att bli en av de mest populära TV-streamingsajterna i Holland. Denna webbplats har visat sig, gång på gång, att bekymra sig om ingenting annat än kvalitet och bekvämlighet. Låt oss titta lite närmare på webbplatsen så ska jag visa dig exakt vad jag menar. Ziggo Go är utan tvekan en av de mest populära TV-streamingwebbplatserna i Holland på grund av sitt engagemang för att tillhandahålla högkvalitativt innehåll tillsammans med bekväm åtkomst. Förutom prisbelönt HBO-programmering erbjuder denna webbplats ett brett utbud av andra utmärkta TV-program och filmer som kan avnjutas av alla nederländska invånare. Jag uppmanar dig att titta närmare på denna anmärkningsvärda webbplats så att du själv kan se hur bra den är!

Design

Jag älskar absolut webbplatsdesignen för Ziggo Go. Jag tror att den har några av de bästa designerna från någon on-demand och live-TV-streamingwebbplats som jag hittills har sett. Jag menar inte att vara hyperbolisk, men ärligt talat är den här porrsidan rätt upp i min gränd. Det är perfekt organiserat, dynamiskt, användarvänligt, intuitivt, smidigt och lyhört. Den har nästan allt som jag letar efter på en TV-streamingwebbplats - designmässigt.
Webbplatsdesignen är praktisk och ny för en webbplats av denna typ, medan nästan varje TV-streamingwebbplats som jag granskar använder samma gamla, förväntade layout. Ziggo Go, å andra sidan, har lyckats tänka utanför lådan (vilket jag alltid uppskattar), och det kommer inte på bekostnad av intuitivitet eller användarupplevelse. Faktum är att jag skulle säga att Ziggo Go är ännu mer användarvänligt än Netflix.
I huvudsak är det som gör Ziggo Go så väldesignat och så unikt det faktum att det utnyttjar en stark och tydligt definierad organisationsstruktur som sträcker sig över sidans vänstra marginal. Detta gör det enkelt att bläddra bland innehåll efter typ; det ger också en bekväm och lättillgänglig väg till dina inställningar och bevakningslista. Klicka bara på Hem, TV & Replay, Filmer och serier, Sparade eller Inställningar. Därifrån kan du se resten av sidan förvandlas kring ditt val. Detta är definitionen av intuitiv surfning. Jag önskar att varje premium-TV- och filmströmmingswebbplats hade en stark och tydligt definierad organisationsstruktur som denna. Istället lämnar de flesta webbplatser mig att bläddra för evigt genom en grippåse med filmer och serier. Ziggo Go har tydligt definierade skillnader, vilket jag gillar.

Innehåll och funktioner

Detta är ett område där Ziggo Go verkligen lyser som en TV-streamingwebbplats. Kvaliteten på innehållet här är oöverträffad - inte bara jämfört med andra TV-strömmande webbplatser från Nederländerna, utan jämfört med andra streamingtjänster runt om i världen. Faktum är att jag skulle gå så långt som att säga att Ziggo Go har, åtminstone vid tidpunkten för denna recension, utan tvekan ett bättre innehållsbibliotek än till och med Hulu!
Detta beror på att de har tillgång till allt HBO-innehåll (inget verkligt behov av HBO Max om du har Ziggo), men det är inte den enda anledningen. Med Ziggo Go kan du titta på det bästa i holländsk kabel-TV - inklusive dina favorit regionala serier, internationella program och nyhetsprogram i världsklass (både lokala och internationella nätverk finns tillgängliga, till exempel CNN).
Ziggo Go-medlemmar kan nu välja om de tittar på innehåll på begäran eller live, vilket avrundar webbplatsens erbjudanden. En annan funktion som du kommer att kunna se fram emot är Ziggo Gos "spara" -funktion, som gör att du enkelt kan spara ett TV-avsnitt eller en film i en bevakningslista. När du återvänder till Ziggo Go är den redo att strömma.

Mobil och stationär upplevelse

Ziggo Go är en av de bästa TV-strömmande webbplatserna på webben av flera skäl. Inte bara har dess stationära webbplats ett lättanvänt gränssnitt, men dess utbud av appar gör att du tittar på dina favoritprogram oavsett var du är bekväm. Dessutom säkerställer appens tillgänglighet på iOS, Android, ChromeCast och Apple TV att plattformsoberoende kompatibilitet inte kommer att vara något problem.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Ziggo GO

ziggo go

Ziggo GO Free Gratis. Allt du behöver veta: App, TV (2022).

Ziggo Go är lätt en av de bästa tv-strömmande webbplatserna jag någonsin har haft förmånen att granska. Oavsett om du gillar att titta på din favoritserie på begäran eller live, gör Ziggo Go det enkelt. Förutom att erbjuda några av de största TV-serierna genom tiderna, låter Ziggo Go dig också strömma filmer och liveevenemang. Intresserad av att lära dig mer? Kom och kolla in min recension av Ziggo Go idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss